Én az egyik exemmel szakítás után még szexeltünk párszor. Az egyik ilyen alkalommal kérdezte, hogy zavarna-e, ha azt mondaná, hogy ma már nem én vagyok az első. Ez meglepett. Mondtam neki, hogy nem, sőt inkább tetszik. Ez is meglepett
Amikor elmondta,hogy évekig fent volt a rosszlányokon!
Izgaz mikor mesél az akkori dolgokól!
Izgaz mikor mesél az akkori dolgokól!
164centis 52kilós csajomat 23 centis fasszal tövig, izomból baszták és szerintem még ez is kevés volt neki
Hova jártok bulizni???? :-P
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 30. kedd 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 30. kedd 13:31
Törölt felhasználó (427958)

Mikor elmentünk bulizni , és egyszercsak közölte hogy nincs rajta bugyi , és bent van a gésa golyó ! Izgatná ha valaki észrevenné !
Ne lódíts. Ilyen nincs! Ezt nem hiszem el...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 30. kedd 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 30. kedd 12:51

Törölt felhasználó (4118422)

Az en felesegem egyszer azzal lepett meg, h finomra sikeredett a Húslevese!

Mikor elmentünk bulizni , és egyszercsak közölte hogy nincs rajta bugyi , és bent van a gésa golyó ! Izgatná ha valaki észrevenné !
Az en felesegem egyszer azzal lepett meg, h finomra sikeredett a Húslevese!

Olvasd el, kélrek, még egyszer: nem a vér szerinti apjával, hanem a nevelőapjával.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 30. kedd 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 30. kedd 08:53
Törölt felhasználó (3126932)

Az apjával szeretkezett?
Az apjával szeretkezett?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 30. kedd 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 30. kedd 08:27
Törölt felhasználó (3920822)

ezen már mi is túl vagyunk
ezen már mi is túl vagyunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 30. kedd 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 30. kedd 07:26
Törölt felhasználó (4164602)

Tegnapi eset, váratlanul mentem haza és a nappaliban a földön szexelt a nevelőapjával
Tegnapi eset, váratlanul mentem haza és a nappaliban a földön szexelt a nevelőapjával
Mikor pár pohárka után kijelentette, szeretne közösülni egy nem fehér pasival is.
nekem is volt egy kis szende kavarásom, nem néztem ki belőle, de szopás közben ugyanúgy emelte a farkam meg a golyókat, és úgy benyalt a seggembe.... imádtam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 14. vasárnap 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 14. vasárnap 16:49
Törölt felhasználó (1448072)

Talán a legmeglepőbb az volt amikor szopás közben egyre lentebb kezdett nyalogatni, gyolyók aztán teljesen a tövénél aztán egészen lyukig elöször fura érzés volt de ahogy nyalogat odalent közben veri a farkam elég rendesen megszerettem
Nekem az volt meglepő egy exemben, hogy szinte őrjöngott mikor rajott hogy szoktam masztizni, de egyszer a szekrényben találtam egy szatyort, amiben volt két óriási vibri, egy gésa golyó, meg egy anal plug... Hát rakérdeztem hogy is van ez
elszegyellte magát nagyon, még sírt is. Nem értem miért. Megnyugtattam, és megkertem hogy csinálja előttem, de nem tudtam rávenni

Engem többször is meglepett.
Először amikor bevallotta, hogy ő is vágyik rá, hogy ketten kényeztessük a testét.
Aztán azt is, hogy az is izgatná, ha mi is foglalkoznánk egymással a másik pasival.
Harmadszor akkor amikor egy két élvezettel teli hármas után lelkiismeretfurdalás gyötörte, hogy ő mekkora qrva lett.
Aztán végül akkor amikor hosszas beszélgetés után sikerült meggyőznöm, hogy ez nem így van, sőt jobban kívánom mint valaha és azt láttam rajta, hogy szinte megkönnyebbült, mert mint elmondta, nagyon élvezte, hogy láthatta és érezhette ahogy mind a ketten megőrülünk érte és alig várjuk, hogy élvezethez juttassuk, nem szívesen mondott volna le ezekről az élvezetekről, csak megingott.
Azóta nincs meglepetés, mindhárman élvezzük az együttléteket.
Először amikor bevallotta, hogy ő is vágyik rá, hogy ketten kényeztessük a testét.
Aztán azt is, hogy az is izgatná, ha mi is foglalkoznánk egymással a másik pasival.
Harmadszor akkor amikor egy két élvezettel teli hármas után lelkiismeretfurdalás gyötörte, hogy ő mekkora qrva lett.
Aztán végül akkor amikor hosszas beszélgetés után sikerült meggyőznöm, hogy ez nem így van, sőt jobban kívánom mint valaha és azt láttam rajta, hogy szinte megkönnyebbült, mert mint elmondta, nagyon élvezte, hogy láthatta és érezhette ahogy mind a ketten megőrülünk érte és alig várjuk, hogy élvezethez juttassuk, nem szívesen mondott volna le ezekről az élvezetekről, csak megingott.
Azóta nincs meglepetés, mindhárman élvezzük az együttléteket.

Amikor bevallotta, hogy brutál mérettel is kipróbálná

Pont az volt a furcsa ,hogy sok mindent ki próbált de a többest csak velem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 13. szombat 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 13. szombat 09:48
Törölt felhasználó (4077902)

Ki kell próbálni mindent, jól tette
Engem ami meglepett, hogy annak ellenére amennyire bevállalós, és imádja a szexet, a többes felállásra mégis nemet mondott. Vagyis elgondolkodik rajta.

szopta a faszokat dugták.nekem meglepő volt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 14. vasárnap 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 14. vasárnap 16:44
Törölt felhasználó (972502)

Hogy volt egy pasija és ketten megdugták annak barátjával.
Talán a legmeglepőbb az volt amikor szopás közben egyre lentebb kezdett nyalogatni, gyolyók aztán teljesen a tövénél aztán egészen lyukig elöször fura érzés volt de ahogy nyalogat odalent közben veri a farkam elég rendesen megszerettem