aztán kiderült, hogy régen ugyanabba a klubba jártunk swingerkedni

Mikor megdutak nagy fasszal és élvezte.. mert előtte meg mindig azt mondta ő utalja a nagyot és egy parcsere alkalmával megkapta az ő szerinte is óriásit rault és kb húsz mp alatt sikitva élvezett el
Ez nalunk is igy van. Amikor egy brutális nagy farku srác belehuzza a farkaba a Parom, kb fél perc alatt visitva elvez el a 0arom
Hogy volt egy 23cm-es exje és évikig kurogatta. Megnézném ekkora farokkal!
A tied mekkora
(Ez egy válasz szexamindenemff üzenetére (2019. 11. 10. vasárnap 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 10. vasárnap 15:41

Hogy volt egy 23cm-es exje és évikig kurogatta. Megnézném ekkora farokkal!
egy àtlagos 17 cm
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2019. 11. 11. hétfő 06:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Es a tiedtől hangos? Az en Párom az en farkamtol nema csendben van, hacsak nem kérem meg, hogy nyogdecseljen hozzá. A nagy (23 plusszos) farkakon viszont sikítva élvez
(Ez egy válasz szexamindenemff üzenetére (2019. 11. 11. hétfő 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Volt mar batorsagod megkerdezni tole, hogy akkor miert van veled?
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2019. 11. 13. szerda 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 13. szerda 07:16

Es a tiedtől hangos? Az en Párom az en farkamtol nema csendben van, hacsak nem kérem meg, hogy nyogdecseljen hozzá. A nagy (23 plusszos) farkakon viszont sikítva élvez
A "40 és annyi" c. filmben hangzik el a női főszereplő szájából a férje felé a "Nem baj. Szeretem a löttyedt puhaságod." mondat. Az én párom is azt nyilatkozta, hogy a farok általában másodlagos kérdés, a gazdája számít igazán.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 13. szerda 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 13. szerda 08:56
Törölt felhasználó (3715492)

Egyszer elmosogatott

Vegulis ha van az embernek szaja meg ujjai....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 13. szerda 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 13. szerda 09:07

Törölt felhasználó (3989732)

A "40 és annyi" c. filmben hangzik el a női főszereplő szájából a férje felé a "Nem baj. Szeretem a löttyedt puhaságod." mondat. Az én párom is azt nyilatkozta, hogy a farok általában másodlagos kérdés, a gazdája számít igazán.
Nagy tanítás, hogy bármi is a ''píszí'' kommunikáció, a méret nagyon is számít
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 30. hétfő 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 30. hétfő 14:18

Törölt felhasználó (3959702)

Mikor megdutak nagy fasszal és élvezte.. mert előtte meg mindig azt mondta ő utalja a nagyot és egy parcsere alkalmával megkapta az ő szerinte is óriásit rault és kb húsz mp alatt sikitva élvezett el
Egy üzleti úton egy kisebb esti iszogatás után becsicsentett és leszopta a munkatársát részegen. Sötétben is érezte, hogy hatalmas van neki, de csak reggel látta, hogy mekkora. Földbe gyökerezett a lába, amikor meglátta.
Nem mondhatni hogy legjobban, de azert most kellemesen meglepodtem. A minap kerge ismerossel talalkoztunk aki mas temak kozott meselt par szot egy kozeli swinger klubrol. Nem eloszor hallunk tole ilyet jot el szoktunk bohockodni a tema korul. Azonban most a felesegem a szokottnal nagyobb erdeklodest mutatott es megjegyezte, ide elmegyunk. Altalaban jot nevetgel de ezt meg nem jelentette ki. Meglepodni viszont este lepodtem meg, amikor ismet felhozta a temat es kozolte, hogy komolyan kivancsi ra, szeretne elmenni. Szo szot kovetett, mindketten be is gerjedtunk, jol megdongettem. Ekkor jott a kovetkezo meglepetes. Elovett egy jatekot es addig jatszadoztunk vele, amig becsempesztuk a farkam melle a puncijaba. Ezt mar regota szerettem volna de eddig mindig elakadtunk, mert nem fert. Most azonban nem hagyta annyiban. Kivancsian varom mi lesz a kovetkezo lepes.

Az összes topicban mindenkinek hatalmas (23 megafaszom tudja mekkora) farka van, vagy olyan dugta a feleségét akinek hatalmas farka volt!
16-17cm már nem is fasz?
Szóval a mesemondásról már ebben a korban lekéne szokni
Hozzáteszem a "kis" farkam bármely pózban felkoppan a punciban!
16-17cm már nem is fasz?

Ilyen ez az ország, itt mindenki cölöppel a nadrágjában jár-kel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 13. szerda 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 13. szerda 21:07

Törölt felhasználó (393003)

Az összes topicban mindenkinek hatalmas (23 megafaszom tudja mekkora) farka van, vagy olyan dugta a feleségét akinek hatalmas farka volt!
16-17cm már nem is fasz?
16-17cm már nem is fasz?

Egyrészt, mert szeret. Masreszt, ha mar a szexre fokuszalunk, szajjal ki tudom elgiteni, vagy vibrivel. Harmadreszt nyitott a kapcsolatunk, sokszor elvégzik helyettem a "piszkos" munkát pl rgy harmas szex kereteben
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 13. szerda 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 13. szerda 08:56
Törölt felhasználó (3715492)

Gondolom nem merte elmondani hogy megkefélték őket, pedig van rá esély . Ha már egyszer belekezdett ....
(Ez egy válasz shámán üzenetére (2017. 04. 30. vasárnap 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 30. vasárnap 18:38

hát nem nagyon akart rola beszélni. azzal vigasztalt,hogy a barátnöjét is
de mondom én nem hittem el ,hogy csak enyi lett volna....

Szerinted napközben nem tudják megdugni? Falaz neki a barátnője, vagy akár hármasban .
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 17. vasárnap 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 17. vasárnap 12:48
Törölt felhasználó (932889)

A félrekúrás nem derült ki egyből. 1-2 hét múlva értesítettek engem róla. Akkor szakítottam vele, mondtam neki élje ki magát dugjon annyit amennyit csak akar.
Rá 1-2 hónap múlva megint össze jöttünk, mert megígért mindent, hogy megváltozik és hogy nem csinál többet ilyet. Azota nem engedtem el egyedül sehova max barátnőjével napközben.
Rá 1-2 hónap múlva megint össze jöttünk, mert megígért mindent, hogy megváltozik és hogy nem csinál többet ilyet. Azota nem engedtem el egyedül sehova max barátnőjével napközben.