Mi az ami a legjobban meglepett a pároddal kapcsolatban?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#895   tegnap 08:40
páros1975 páros1975
Akik megkerestek minket üzenetben, azoknak már küldtünk a feleségem fantáziájából pár történetet.
(Ez egy válasz komoly-komoly üzenetére (2026. 09. 30. szerda 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 30. szerda 16:45
Szia!
Várom a sztorikat!
#894   2026. 09. 30. szerda 16:45
komoly-komoly komoly-komoly
Szia!
Várom a sztorikat!
(Ez egy válasz páros1975 üzenetére (2026. 09. 26. szombat 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 26. szombat 16:08
Feleségem mindig is egy konzervatív nő volt és most is az. Úgy is élt és viselkedett. Régebben is csináltunk képeket és videókat de csak saját magunknak. Egyszer azt mondta, hogy szerinte én ezeket megosztom másokkal (pedig akkor még nem tettem) de nem zavarja. Már ez is meglepett. Ezért aztán úgy döntöttünk, hogy megmutatjuk másoknak. Szívesen olvassa a kulturált hozzászólásokat és ami igazán meglepett az az, hogy elmondta, élvezi ha felizgat a fotóival idegeneket akik aztán ki is verik rá. Félénken de bevallotta, hogy benedvesedik a gondolatára is annak, hogy ráverik a képeire és szeretné látni. Így hát szívesen fogadtunk tribute videókat amit nagyon élvez azóta is. Ám a legnagyobb meglepetés az volt amikor egy szexuális tartalmú beszélgetés során elmondta, hogy masztizott már olyan tribute videóra amit kaptunk és el is élvezett rá. Arra gondolt, hogy igaziból ráélveznek. Bár azt is hozzátette, hogy a valóságban ezt nem engedné. Ez egy kicsit elszomorított mert én szívesen megnézném. A másik pedig ami meglepett, hogy igazán kacér szexuális fantáziái vannak. Később talán leírok belőle párat.
#893   2026. 09. 30. szerda 15:47
páros1975 páros1975
Szívesen megosztjuk bárkivel a fantáziáit. Ha kíváncsi vagy rá, írj üzenetet.
Ugyanakkor azt is élvezi ha szókimondóan leírják, hogy mit tennének vele. Gondolatban elég perverz, szóval nem igazán határolódik el ha a történetben keményen dugják és extrém dolgokat csinálnak vele. A lényeg, hogy izgatja a gondolat, hogy egy idegen szó szerint használja. Egy valamit nem szeret, ha keményen szopatják.
(Ez egy válasz lmx2000 üzenetére (2026. 09. 26. szombat 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 26. szombat 23:06
nagyon kíváncsiak vagyunk!
#892   2026. 09. 30. szerda 02:31
Ggtalan Ggtalan
Én ötletem volt…
(Ez egy válasz BenoK üzenetére (2026. 09. 28. hétfő 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 28. hétfő 18:50
És erre rá kellett beszélni, vagy saját ötlete volt ? Minden esetre jó lehet nálatok idegen srácnak lenni !
#891   2026. 09. 28. hétfő 18:50
BenoK BenoK
És erre rá kellett beszélni, vagy saját ötlete volt ? Minden esetre jó lehet nálatok idegen srácnak lenni !
(Ez egy válasz Ggtalan üzenetére (2026. 09. 26. szombat 05:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 26. szombat 05:05
Kiverte előttem a haverom farkát, és azóta még egy idegen srácét is.
#890   2026. 09. 28. hétfő 18:10
jony1983 jony1983
Most ezt komolyan kèrdezed?
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2026. 06. 11. csütörtök 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 11. csütörtök 11:39
Ennyire bejön?
#889   2026. 09. 28. hétfő 18:08
jony1983 jony1983
Most ezt komolyan kèrdezed?
#888   2026. 09. 27. vasárnap 09:14
báró1 báró1
El tudom képzelni
(Ez egy válasz Mivagyunk79 üzenetére (2026. 09. 26. szombat 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 26. szombat 17:28
Az èn.pàrom ugyanez,senki nem gondolnà róla,miket tud egyszerre kèt farokkal is.
#887   2026. 09. 27. vasárnap 00:33
Axel0123 Axel0123
Amikor az első közös többesünknél annyira fel volt izgulva, hogy zokszó nélkül becsúszott neki 2 farok egy lyukba
#886   2026. 09. 27. vasárnap 00:18
Kilimandzsaro Kilimandzsaro
Nem csodálom. Megnèztem a fotókat róla,nekem már így is áll
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2026. 06. 11. csütörtök 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 11. csütörtök 10:01
Azt mondja Ádinak végig áll rá a farka smile ez nagyon izgatja őt . Kérdeztem hogy bepróbalkozott e nála, de mondta, hogy soha. Van felesége...de mondta, hogy minden alkalommal szétdícséri a testét, meg a pináját. Nem hord melltartót szinte soha. Így a hónalj gyantánál a cickói is kint vannak. Ergo full meztelen.
#885   2026. 09. 26. szombat 23:38
Gaben87 Gaben87
Ami a legjobban meglepett a feleségemmel kapcsolatba(akkor még csak barátnő), az az első orális kémyeztetés volt. Először én csináltam neki, fantasztikus volt és nagyon finom, minden cseppjét élveztem. Aztán ő viszonozta. Először csak kézzel simogatta, csókolgatta, ízlelgette. Az volt az első szopása. Nyalogatta a végétől a tövéig, aztán bekapta. Nagyon tehetséges volt már az első alkalommal. Na de ami tényleg meglepett, az az, hogy nem is gondoltam azt, hogy én a szájaba fogok elmenni… már a vége felé jártam jeleztem, hogy mindjárt jön. Erre ő csak folytatta tovább. A szájába élveztem, ő pedig kérés nélkül le is nyelte. Ez tényleg meglepett, nem gondoltam volna róla még akkor, hogy ilyen ínyenc. Azóta is ha arra kerül a sor, mindig lenyeli. finom
#884   2026. 09. 26. szombat 23:06
lmx2000 lmx2000
nagyon kíváncsiak vagyunk!
(Ez egy válasz páros1975 üzenetére (2026. 09. 26. szombat 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 26. szombat 16:08
Feleségem mindig is egy konzervatív nő volt és most is az. Úgy is élt és viselkedett. Régebben is csináltunk képeket és videókat de csak saját magunknak. Egyszer azt mondta, hogy szerinte én ezeket megosztom másokkal (pedig akkor még nem tettem) de nem zavarja. Már ez is meglepett. Ezért aztán úgy döntöttünk, hogy megmutatjuk másoknak. Szívesen olvassa a kulturált hozzászólásokat és ami igazán meglepett az az, hogy elmondta, élvezi ha felizgat a fotóival idegeneket akik aztán ki is verik rá. Félénken de bevallotta, hogy benedvesedik a gondolatára is annak, hogy ráverik a képeire és szeretné látni. Így hát szívesen fogadtunk tribute videókat amit nagyon élvez azóta is. Ám a legnagyobb meglepetés az volt amikor egy szexuális tartalmú beszélgetés során elmondta, hogy masztizott már olyan tribute videóra amit kaptunk és el is élvezett rá. Arra gondolt, hogy igaziból ráélveznek. Bár azt is hozzátette, hogy a valóságban ezt nem engedné. Ez egy kicsit elszomorított mert én szívesen megnézném. A másik pedig ami meglepett, hogy igazán kacér szexuális fantáziái vannak. Később talán leírok belőle párat.
#883   2026. 09. 26. szombat 17:28
Mivagyunk79 Mivagyunk79
Az èn.pàrom ugyanez,senki nem gondolnà róla,miket tud egyszerre kèt farokkal is.
(Ez egy válasz foursomefan üzenetére (2026. 09. 26. szombat 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 26. szombat 16:17
Ahhoz képest,hogy civilben egy nagyon kis visszahúzódó,általában társaságban nem igazán aktív Nő, az Ő ötlete volt a többesezés és ha oda kerül a sor, gátlástalan élvezettel imádja,ha két pasi kényezteti és hasznalja
#882   2026. 09. 26. szombat 16:17
foursomefan foursomefan
Ahhoz képest,hogy civilben egy nagyon kis visszahúzódó,általában társaságban nem igazán aktív Nő, az Ő ötlete volt a többesezés és ha oda kerül a sor, gátlástalan élvezettel imádja,ha két pasi kényezteti és hasznalja
#881   2026. 09. 26. szombat 16:08
páros1975 páros1975
#880   2026. 09. 26. szombat 05:05
Ggtalan Ggtalan
Kiverte előttem a haverom farkát, és azóta még egy idegen srácét is.
#879   2026. 09. 25. péntek 09:18
Bosch1 Bosch1
Engem az hogy szex közben emlegettem neki hogy valaki biztos fizetne hogy megdugja és bele ment a kis kurvás játékba.
#878   2026. 06. 16. kedd 23:38
massagegun massagegun
Igen igazad van. Persze mindenképp lessz egy hosszas előkészítés. Semmiképpen nem szeretném elvenni a kedvét, inkább továbbvinni később 1 igazira is
(Ez egy válasz maszorszabozoltan üzenetére (2026. 06. 15. hétfő 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 15. hétfő 08:53
A téma többségben a "filmek" negatív hatásai miatt óvatosan kezelendő, de ha jól sikerült a előkészítése akkor az mindenkinek boldogságot eredményez !!!
#877   2026. 06. 15. hétfő 08:53
maszorszabozoltan maszorszabozoltan
A téma többségben a "filmek" negatív hatásai miatt óvatosan kezelendő, de ha jól sikerült a előkészítése akkor az mindenkinek boldogságot eredményez !!!
(Ez egy válasz massagegun üzenetére (2026. 06. 14. vasárnap 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 14. vasárnap 21:25
Hát ezt nem tudom
#876   2026. 06. 14. vasárnap 21:25
massagegun massagegun
Hát ezt nem tudom

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2017. 04. 26. szerda
Üzenetek: 895db
Utolsó üzenet: tegnap 08:40

Hírek

2026. 09. 05. szombat 15:30
Így tudsz VIP tagságot váltani!!!! Kedves Felhasználóink! Bizonyára sokan tapasztaltátok az elmúlt időszakban a bankkártyás fizetéssel kapcsolatos nehézségeket. Szeretnénk biztosítani Benneteket arról, hogy a probléma mielőbbi megoldása érdekében minden tőlünk telhetőt megteszünk.... Tovább
2026. 06. 08. hétfő 18:43
2026.nyári GG tali Cseteseknek ls Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 17. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2026. július 17-19. (3 nap, 2... Tovább
2025. 12. 29. hétfő 17:34
Szeretnél egy működő társkeresőt? Akkor tegyél is érte! Októberi felhívásunkra sajnos a hibás adatlapok tulajdonosainak 98 %-a NEM VETTE a fáradságot, hogy javítsa a beállításait. Ezért a határidőt 2026 február 15-ig meghosszabbítottuk. Mint azt... Tovább
Válassz az alábbi csomagok közül:
A bankkártyás fizetési lehetőség sajnos átmenetileg szünetel, a visszaállításán folyamatosan dolgozunk. Ez idő alatt sajnos csak az ideiglenes átutalásos fizetési lehetőség érhető el, amelyről itt olvashatsz.
A kényelmetlenségért elnézéseteket kérjük! (Utolsó frissítés: 2026. szeptember 26.)
Sikeres vásárlás!
nap VIP jóváírva a fiókodon.
Sikeres vásárlás!
VIP kódod:
Aktiváld bejelentkezés után a VIP menüben.

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!