Már hogyne számítana mennyi volt előtte.
Gyakorlat teszi a mestert.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 20. péntek 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 20. péntek 08:52
Gyakorlat teszi a mestert.

Törölt felhasználó (4052772)

Ezt a sok prud embert...
Mikor tanuljatok mar meg, hogy nem az szamit mennyi pasija vagy noje volt korabban, hanem az, hogy ketten mennyire vagytok epp egymashoz valoak, ugy emberileg, mint szexualisan. Minden mas ostoba es korlatolt gondolkodas.
Mikor tanuljatok mar meg, hogy nem az szamit mennyi pasija vagy noje volt korabban, hanem az, hogy ketten mennyire vagytok epp egymashoz valoak, ugy emberileg, mint szexualisan. Minden mas ostoba es korlatolt gondolkodas.

Szerintem nem extrém. Átlagban évente három. Ha belegondolunk, sok szingli leány és nő havonta lefekszik ennyivel (3) vagy többel...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 20. péntek 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 20. péntek 10:29
Törölt felhasználó (972502)

Na az nem semmi.extrem szàm
Mindig vègignèzed?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 20. péntek 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 20. péntek 10:39
Törölt felhasználó (929799)

15 év alatt
15 év alatt
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 20. péntek 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 20. péntek 10:29
Törölt felhasználó (972502)

(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 20. péntek 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 20. péntek 10:12
Törölt felhasználó (929799)

Az én párom elöttem kb 4 pasival feküdt le, mióta együtt vagyunk, azóta 30-35 tel, és imádom nézni közben

Az én párom elöttem kb 4 pasival feküdt le, mióta együtt vagyunk, azóta 30-35 tel, és imádom nézni közben

Egyetertek. Nem veletlen szuletett a mondas, hogy kurvabol lesz a legjobb feleseg. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 20. péntek 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4052772)

Ezt a sok prud embert...

Ezt a sok prud embert...

A nagyon sok válogatás nélkül mögött mindig van egy agybaj.Hogy lefeküdt màsokkal is azzal nincs baj termèszetesen.
Persze hogy nem,de még is
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2019. 12. 19. csütörtök 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
A két dolog nem zárja ki egymást feltétlenün cimbora!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 19. csütörtök 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 19. csütörtök 23:01

Törölt felhasználó (3971332)

Pont itt vitatjátok meg ezt a témát
? Nekem vicces ... mert szerintem aki itt van annak a 99 % a szex reményébe van itt , kivétel azoknak akik nem

Pont itt vitatjátok meg ezt a témát
? Nekem vicces ... mert szerintem aki itt van annak a 99 % a szex reményébe van itt , kivétel azoknak akik nem

Van benne ráció, de nem azt jelenti, hogy minden kurvából jó feleség lesz. A kurvák élete sem fenékig tejfel. Miután foglalkozásuk alapvetően arra irányul hogy pénzért kedvüket töltik bennük a palik, akiket alapvetően nem a gyengéd szerelem vezérel hát átélnek jócskán dolgokat. Mindamellett rabszolga munkájuk során tagadhatatlan hogy több faxot fogtak mint kilincset így rutin az hétszentség hogy lesz, még úgy s hogy ők ebből leggyakrabban semmit sem élveztek. Nyilván "normális" párkapcsolat nehezen fut ez mellett a munka mellet. Szóval ha az illető munkás hölgy búcsút int szakmájának és talál egy társat aki mellett biztonságot talál, a fentiek alapján akár egy hű, odaadó és kétségtelenül rutinos asszonyka válhat belőle. Hasonló mondás, miszerint rablóból lesz a legjobb pandúr és abban is van valami.
(Ez egy válasz kata44katica üzenetére (2019. 12. 19. csütörtök 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez olyan,mint a rablóból lesz a legjobb pandúr!Több helyen a játékkaszinókban alkalmaztak kiugrott csalókat (talán még most is),mert hát ők ismertek minden létező trükköt!Szerintem ugyanez a helyzet a lehiggadt,de tapasztalt,ámde a szajha életérzést monogám,vagy közös megegyezésen alapuló nyitott viszony keretein még élvezni akaró hölgyekkel kapcsolatban is!
(Ez egy válasz kata44katica üzenetére (2019. 12. 19. csütörtök 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
S lassan jön hogy kurvábol lessz a legjobb feleség!!!!
Egyáltalán nem baj,mert Ragtime fórumtársunk is megírta,hogy "gyakorlat teszi a mestert",ami miatt ügyes,tapasztalt,emiatt nem jön zavarba!Ezzel párhuzamban meg jó kis mentális ajzószerként lehet használni azt a gondolatot,hogy kedves párunk ( most nekem éppen nincs ),egy igazi kis tüzes szajha,aki bizony több faszt fogott,mint kilincset!
A két ember közötti érzelmi kapcsolat már más "tészta"!

Ezt én is így gondolom!
(Ez egy válasz kiskedves35 üzenetére (2019. 11. 23. szombat 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 23. szombat 08:44

nem számít semmit ki kivel volt.az számait amikor együtt vagytok hogy meg van e az összhang
Mintha en irtam volna.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 03. csütörtök 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 03. csütörtök 22:09

Törölt felhasználó (4070622)

Nem baj, a tehetség csak gyakorlással tud kiteljesedni. Mennyivel jobb egy olyan lánnyal aki nem az alapműveleteknél jár és zavart prüdériájának zárt falát is téglánként kell lebontani, mint egy rutinos, a testiségben gyakorlottan mozgó s magát a szexnek felszabadultan átadó. Ha mindezen túl továbbképzi magát tudtunkkal, netán társaságunkban úgy dicséretes a szorgalma és az új iránti érdeklődése. Uff
nem számít semmit ki kivel volt.az számait amikor együtt vagytok hogy meg van e az összhang
Hát az elég baj lenne.