Nem kellett cserkeszni. Amikor elcsattant az első csók és őszintén elmondtam neki hogy milyen érzéseket kelt bennem, onnan pörögtek az események
Szóval, ő a nagymamám szomszéd asszonya volt, mindig kedves elegáns és jó illatú volt. Ahogy serdültem egyre többször gondoltam rá hogy szeretnék vele lenni.Egyszer egy véletlen folytán kettesben maradtam vele nála és tetszett hogy nem gyerekként kezelve beszélgettünk. A búcsúzaskor többször megpuszilt, és én egy pillanatban lesmaroltam , megijedtem hogy balhé lesz,de nem lett. Kérdezte hogy mi volt ez? Akkor elmondtam neki hogy már régóta fantazialok azon hogy milyen lehet vele.meg hogy nagyon tetszik nekem és nem konkrétan csak a szüzességemet akarom elveszíteni. Ekkor vissza csókolt és a kezemet megfogva bevezetett a szobába. Leültünk egymás mellé és szenvedélyes csokolozasba kezdve simogattam,amit nagyon élvezett mert egyre erősebben pörgött a nyelve a számba.amikor elkezdtem a szoknyája alá simogatni éreztem hogy nem harisnyanadrág van rajta hanem combfix ettől még jobban duzzadt a farkam, és mondta hogy nyugodtan vegyem le róla ha szeretném. Akkor mondtam neki hogy én azt szeretném ha csak a harisnya lenne rajta.elkezdtunk vetkőzni,megfogta a farkamat kettő simi után el is csattant a markába, akkor hanyatt fektetett elkezdte simogatni szopni egyből állt mikor jó kemény volt azt mondta most én jövök és rá ült, hatalmasat élvezett kicsit később én is bele. Utána egymás mellett fekve simogattam de nemsokára megint állt farkam akkor szemből hatoltam be és újból élvezés. 3 és fél évig tartott a kapcsolat titokban kéve olyan nap volt hogy ne lett volna sex. És mindig testszínű combfix volt rajta ❤️❤️❤️ Aztán a lánya eladta a lakását és berakta egy szociális otthonba mert kellett a lakás ára befejezni a családi házat
Írd. Várjuk.
cirka 5-6 évvel ezelőtt, összejöttem egy +70-es hölggyel, vékony volt, arányosan szép testtel, csudaszép lábakkal, formás és kerek cicikkel, kemények és rugalmasak voltak, a bimbók úgy meredeztek, izgalomban, hogy alig hittem nekik
isteni volt, tényleg! a punusa szép volt, semmi cafrangos bőrfüllé nem lettek még a nagyajkak se, és forró volt puncija belül, és minden tolásnál redői befogták és szorították farkam, szinte ki se engedték húzni farkam belőle....igen nagy élmény volt! tartott amíg tartott....mindig jó volt vele, aztán ő többet akart kapcsolatunkból - én nem! persze, látok én is is rusnya, elfolyó, ápolatlan 70-es nőket, piacokon, Balcsin vagy csak úgy, az utcán, szóval szerintem, szerencsém volt! én a ritka 70-esek egyike szeretője lehettem!

74 éves az egyik alkalmi partnerem, aki csak kb 60-nak néz ki.
Kis alacsony, a korához képest szép feszülős popsi, lapos poci, közepes cickók.
Brutálisan jó és odaadó az ágyban.
Imád cumizni, néha úgy is alszunk el
Persze ezt én mindig alaposan meg is hálálom neki. Addig próbálom "kínozni" a cuncusát, amig nem spriccel egy jó nagyot.
Néha tiltakozik ez ellene (cikinek tartja), de én meg kikövetelem magamnak!
Kis alacsony, a korához képest szép feszülős popsi, lapos poci, közepes cickók.
Brutálisan jó és odaadó az ágyban.
Imád cumizni, néha úgy is alszunk el

határozottan!
(Ez egy válasz coldblueeyes üzenetére (2025. 01. 26. vasárnap 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen, határozottan lenne rá igény
(Ez egy válasz coldblueeyes üzenetére (2025. 01. 26. vasárnap 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem is érdekelne . Mesélj róla !
(Ez egy válasz Páromat meglesni üzenetére (2025. 03. 26. szerda 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Érdekes lehet, mesélj róla.
(Ez egy válasz Páromat meglesni üzenetére (2025. 03. 26. szerda 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen de túl komolyan vette... Napi kapcsolatot akart, nekem erre sem időm sem kedvem nincs... De imádtam a testét, és amilyen kis szemlesütve tudott csendesen élvezni azt sosem felejtem...

78 évest rendszeresen.
Egy ilyen masszőr nekem is jól jönne.
(Ez egy válasz kraz257 üzenetére (2025. 03. 23. vasárnap 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 23. vasárnap 13:57

Az én masszőrön 60+os, lassan 70 lesz, de olyan a teste mint egy 40 évesé. Imádok hozzá járni, ismeri a testemet, nagyokat élvezek.
Szerencsés vagy. Én már régóta keresek60 + hölgyet fehérváron de sajnos sehol senki.
(Ez egy válasz srac26szfv üzenetére (2025. 03. 25. kedd 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 25. kedd 16:01

Van egy 60+-os majdnem 70 éves partnerem. Szeret mindent (popsi, punci, orál), bármilyen kombinációban... Van vibrátora is így szoktunk olyat játszani, hogy punci popsi felváltva van dugva hol a vibrivel, hol a farokkal. Nagyon tud élvezni, még a spricc is megy neki ha jól csinálom. Nagyon hálás tud lenni
A farkam punciba vagy popsiba is tövig lehet dugni és full tiszta, nagyon odafigyel magára, jobb vele mint valami kényes kis tinivel....

Szia! Helyileg hol található ez a masszőr hölgy ?
(Ez egy válasz kraz257 üzenetére (2025. 03. 23. vasárnap 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 23. vasárnap 13:57

Az én masszőrön 60+os, lassan 70 lesz, de olyan a teste mint egy 40 évesé. Imádok hozzá járni, ismeri a testemet, nagyokat élvezek.
Van egy 60+-os majdnem 70 éves partnerem. Szeret mindent (popsi, punci, orál), bármilyen kombinációban... Van vibrátora is így szoktunk olyat játszani, hogy punci popsi felváltva van dugva hol a vibrivel, hol a farokkal. Nagyon tud élvezni, még a spricc is megy neki ha jól csinálom. Nagyon hálás tud lenni
A farkam punciba vagy popsiba is tövig lehet dugni és full tiszta, nagyon odafigyel magára, jobb vele mint valami kényes kis tinivel....

Így vagyok én is
(Ez egy válasz JB004 üzenetére (2025. 01. 28. kedd 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 28. kedd 22:21

Érdekes, az én párom is a covid alatt bolondult meg. Előtte minden rendben volt, azóta meg semmi.
Irigyellek!
(Ez egy válasz KN vagyok üzenetére (2025. 01. 18. szombat 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 18. szombat 06:32

Konkrét esetem:80 éves,szerzett rokon hölgyet kerülgetem.Jókarban van,2x özvegy,nincs besavanyodva!Velem egyidős fia vele lakik!Tegeződés OK.Felhivtam mobilon-mondtam,mik vele a terveim-letiltott.FB -on még ismerős.De még mindig jobb,mintha felpofozott volna,pedig számítottam rá.Na majd nyomulok személyesen,csak adódik alkalom.Személyesen nem zaklatom,mert azt mondta ne zaklassam(1 környéken lakunk).Lehet gyors volt neki a tempó?
Érdekes, az én párom is a covid alatt bolondult meg. Előtte minden rendben volt, azóta meg semmi.
(Ez egy válasz coldblueeyes üzenetére (2025. 01. 26. vasárnap 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 26. vasárnap 20:26

Elméleti volt a kérdés, a Covid után nem tért vissza a Covid előtti életünkhöz...
Nem hajlandó, mert mittomén...
Nem hajlandó, mert mittomén...
igen nagyon jó volt.