És igen sokszor megbaszták őket mint a lovat meg leszopatták.Nem csak szeretkezések voltak itt.Egy órás ismeretségek többesek régi titkok kerülhetnek elő.
Van aki szerint kicsit cuckold beütéső ez a dolog.Végülis arrol szól tényleg,hogy mással kefél(t).De izgató ezt azt tudni .
Igen izgató.Nagyon is4Időnként terítéken van ez a téma Nálunk is
Engem is izgatna de nem beszél,pedig nem én vagyok az első neki,3-4,lehetett,volt aki csak dugta,nem akart többet ezért váltott.
Én mesélem ki szerette popsiba,első alkalommal nyelte stb.akkor meg én vagyok a rossz,mert ilyenekre gondolok meg biztos jobb volt vele... (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 17. szerda 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 17. szerda 16:05
Én mesélem ki szerette popsiba,első alkalommal nyelte stb.akkor meg én vagyok a rossz,mert ilyenekre gondolok meg biztos jobb volt vele... (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 17. szerda 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1313722)

Engem izgatna, ha mesélne bármit is, de nem nagyon akar mondani semmit.

Az előbb írtam, hogy reggel ilyenekről beszélgettem az anyóssal. Mit ne mondjak érdekes és izgató dolgokat mesélt. Volt olyan amire mondtam hogy ezt tegyük meg mi is. Volt olyan hogy jót nevettünk. pl a comb szex. volt egy kapcsolata és éjjel hátúról dugta de nem tolta be a társa a farkát a combok között élvezett el.
Nincs is ezzel semmi gond...
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 20. szombat 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 20. szombat 11:11

Törölt felhasználó (906438)

A volt barátnőm, akiről alább írtam, hogy mellettem is mekkora ribanc volt, azért az előéletében sem tétlenkedett. Montengrói lány volt, elmondása szerint már 14-15 éves korában is óriási mellekkel. Azzal szórakozott, hogy fiú osztálytársainak hirtelen felhajtotta felsőjét, hogy lássák a ciciket. Utána izgatta, hogy biztosan arra verték ki. Mesélte, hogy házibulikban mindig ő volt az egyik, aki több pasival is lefeküdt. Egy szaunában egyszer néégyen megdugták. Amúgy az anyja ugyanilyen volt, sok mindenkivel lefeküdtl, és a férjének ezt úgy adta elő, mintha ez teljesen normális lenne. A lányának pedig követendő példának tekintette.
A volt barátnőm, akiről alább írtam, hogy mellettem is mekkora ribanc volt, azért az előéletében sem tétlenkedett. Montengrói lány volt, elmondása szerint már 14-15 éves korában is óriási mellekkel. Azzal szórakozott, hogy fiú osztálytársainak hirtelen felhajtotta felsőjét, hogy lássák a ciciket. Utána izgatta, hogy biztosan arra verték ki. Mesélte, hogy házibulikban mindig ő volt az egyik, aki több pasival is lefeküdt. Egy szaunában egyszer néégyen megdugták. Amúgy az anyja ugyanilyen volt, sok mindenkivel lefeküdtl, és a férjének ezt úgy adta elő, mintha ez teljesen normális lenne. A lányának pedig követendő példának tekintette.
Pl elmesélte, hogy egy rokonánál voltak a sráccal. A rokonnak sarokkádja volt. A srác elment fürdeni egyedül. Párom később gondolt egyet, majd bement utána. Mondta, hogy keményre verte a srác farkát, ráült és meglovagolta. Mondta hogy csak addig lovagolt, hogy neki jó legyen, azt nem várta meg hogy a srác is elélvezzen. Mint aki jól végezte dolgát, leszállt róla, megtörülközött és kiment a fürdőből. Mondta hogy a srác este még megdugta hátulról.
Képet pedig egyelőre nem töltök még föl.
Képet pedig egyelőre nem töltök még föl.
Esetleg egy jó kis fotósorozatot feltehetnél az asszonykáról, hátha mekívánnya valaki, aztán megint lesz miről mesélnie!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 19. péntek 05:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 19. péntek 05:33
Törölt felhasználó (1262762)

Tegnap este szex közben rákérdeztem. Elmesélt egy pár érdekes dolgot, és bevallotta, hogy szokott úgy masztizni, hogy ezekre a szitukra gondol. Jót élveztem ettől.
Miket mondott ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 19. péntek 05:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 19. péntek 05:33
Törölt felhasználó (1262762)

Tegnap este szex közben rákérdeztem. Elmesélt egy pár érdekes dolgot, és bevallotta, hogy szokott úgy masztizni, hogy ezekre a szitukra gondol. Jót élveztem ettől.
Engem izgatna, ha mesélne bármit is, de nem nagyon akar mondani semmit.

Igen. De volt egy barátnőm, aki a fantáziáit mesélte el dugás közben. Roppant változatos és izgató volt, ahogyan közben előadta, hogy pl. most egy swingerbe, vagy nudista strandra képzeli magát. Megvalósítani azért nem lehetett, mert Őt bár izgatta, de az hogy én más csajokkal hancúrozzak,na azt nem. A viszonosság elve mentén pedig kikötötte, ha nekem nem lehet, akkor neki sem.
Nagyon izgat, főleg ha az aznapiakról

Sziasztok! Ha izgat, hogy más férfi kiveri a párotokra , írjatok a summerneo25@gmail.com ra minőségi tribute fotókat készítek róla . Köszönöm a bizalmat.
HA megdugták az nem izgat egyáltalán.Ha kefélt az jó mert az nem egyoldalu kihasználás
Mindenkinek volt szerintem szinte
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 13. szombat 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 13. szombat 07:04
Törölt felhasználó (3803452)

esetlegeskalandjaibol?
persze ha volt a tudtoddal
esetlegeskalandjaibol?
sajnos moni nem tud mit mondani én voltam az első neki
Én szeretem ha a párom mesél a korábbi élményeiről,
Pláne ha jó részletesen
Pláne ha jó részletesen