igen jólesik
haaaaat,azert a klaviaturara nagyon tessek ugyelni!!
mert ha arra "froccsen"-----------------ki is dobhatod!! (Ez egy válasz érzéki_bi24 üzenetére (2010. 12. 03. péntek 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
mert ha arra "froccsen"-----------------ki is dobhatod!! (Ez egy válasz érzéki_bi24 üzenetére (2010. 12. 03. péntek 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
az enyém csepp, víz és geci álló!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 12. 10. péntek 06:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 10. péntek 06:17

Törölt felhasználó (768271)

haaaaat,azert a klaviaturara nagyon tessek ugyelni!!
mert ha arra "froccsen"-----------------ki is dobhatod!!
mert ha arra "froccsen"-----------------ki is dobhatod!!
segitek rajtad ha gondolod
irj egy msn cimet
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 11. 18. csütörtök 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 18. csütörtök 21:48

irj egy msn cimet

Törölt felhasználó (173396)

Rájöttem,én is szeretek masztizni,mivel a párom elutazott hosszabb időre,elég nehezen viselem,rászoktam úgy tűnik,ma konkrétan be vagyok indulva...Nem ismerek magamra .Lehet karira egy vibrit kérek.
miert is nem lepodok meg!!
tudom Te olyan kulonlegessutemeny vagyol!! Rajtad semmi se fog!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2010. 12. 10. péntek 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
tudom Te olyan kulonlegessutemeny vagyol!! Rajtad semmi se fog!

jól ha nincs aki segitsen

én is simogatom most a puncimat, várom haza a dolgos uram

Imádok masztizni,net nélkül is,de főleg a net előtt,imádom hallani a hangokat,van úgy,hogy naponta többször is izgatom a puncimat.
egyszer kétszer előfordult már,de csak ha filmet nézek, úgy be tudok indulni.

Ha híreket olvasom nem masztizok rá, viszont más esetben élvezetes tud lenni

nagyon jó! olvasás és kép, film nézés közben szoktam élvezkedni
Igen,,, masztizok minden alkalommal, ha itt chatelek valakivel, aki felpörgeti a fantáziámat!!! szeretem hallani a nyögést, olyankor én is kiabálok,,,és többnyire elélvezek sorozatosan,,, persze jobban esik az eleven hús amikor bennem van,,, de ha beindulok,,, azonnal akarom és ilyenkor megteszi az ujjam is.
(kimoderálva! privátban a hasonló hsz-ket!)
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 02. szerda 00:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 02. szerda 00:38

Törölt felhasználó (769336)

Igen,,, masztizok minden alkalommal, ha itt chatelek valakivel, aki felpörgeti a fantáziámat!!! szeretem hallani a nyögést, olyankor én is kiabálok,,,és többnyire elélvezek sorozatosan,,, persze jobban esik az eleven hús amikor bennem van,,, de ha beindulok,,, azonnal akarom és ilyenkor megteszi az ujjam is.
Gyakran masztizok net előtt, sokszor itt, miközben az amatőr puncik képeit nézegetem.
Rendszerint meg is szoktam írni a hölgyeknek az elismerést, és hogy okoztak nekem néhány élvezetes percet.
Úgyhogy hajrá, csajok, töltsétek fel a szexi fotóitokat, had élvezkedjenek a kéjsóvár pasik
Rendszerint meg is szoktam írni a hölgyeknek az elismerést, és hogy okoztak nekem néhány élvezetes percet.
Úgyhogy hajrá, csajok, töltsétek fel a szexi fotóitokat, had élvezkedjenek a kéjsóvár pasik

Várlak a chaten.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 02. szerda 00:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 02. szerda 00:38
Törölt felhasználó (769336)

szia! akkor te egy orgazmus bomba vagy...........
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 01. 29. szombat 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 29. szombat 09:45
Törölt felhasználó (791046)

Imádok masztizni,net nélkül is,de főleg a net előtt,imádom hallani a hangokat,van úgy,hogy naponta többször is izgatom a puncimat.
mit bomba egy orgazmusláncreakció ezt mély tisztelettel mondom neked.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 01. 29. szombat 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 29. szombat 09:45
Törölt felhasználó (791046)

neked tényleg flexibilis a billentyűd?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2010. 12. 10. péntek 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Te meg jó lenne ha nem pontvadászkodnál! Több topicban 1 percenként irogatod a pár szavas hülyeséged. Van javítás funkció, ami kb 5 percig él. Tehát tudod szerkeszteni a kommentet. Nem kell újat írni, csak mert elcsesztél valamit. Figyelj oda erre, mert már régóta figyellek...
(Ez egy válasz zztop_123 üzenetére (2011. 02. 06. vasárnap 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 06. vasárnap 21:22

mit bomba egy orgazmusláncreakció ezt mély tisztelettel mondom neked.....
Szinte mindennap masztizok itt néha tőbbszőr is naponta.Imádok arra élvezni mikor egy pasi farka hatalmasat spriccel.Én leginkább a spermára izgulok!