Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Idézetek

Rövid, frappáns részletek könyvekből, versekből, filmekből, híres emberek mondásaiból.
(lehetőség szerint tartalmazza az idézett személy nevét)

1 nap maximum 1 db hsz lehet, amiben lehet több idézet is!

Az eddigi hozzászólások

... 19 20 21 22 23 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1126   2011. 04. 13. szerda 08:41
Brummbehr Brummbehr
Semmim se volt s nem is lesz immár sosem nekem,
merengj el hát egy percre e gazdag életen;
szivemben nincs harag már, bosszú nem érdekel,
a világ ujraépül, - s bár tiltják énekem,
az új falak tövében felhangzik majd szavam;
magamban élem át már mindazt, mi hátravan,
nem nézek vissza többé s tudom, nem véd meg engem
sem emlék, sem varázslat, - baljós a menny felettem.
( Radnóti Miklós )
#1125   2011. 04. 02. szombat 06:15
PIROSTANGA PIROSTANGA
Az ember akkor lesz ember,
ha átvilágítja mélyéig önmagát,
s a benső világosságból
környezetére sugarat bocsát.

Weöres Sándor

A stílus mögött egy ember van, az ember mögött egy élet van.

Kosztolányi Dezső

Az ember ne a rákényszerített utat járja, hanem akarjon önmaga lenni!

Friedensreich Hundertwasser

Ne is remélj, soha nem leszek más!
Ez egy örök nagy utazás.
Ahogy jövök, úgy megyek tovább.

Hooligans

Bátran légy tenmagad, akárhogy ráncigálnak,
vezérnek lássanak bár, vagy muzsikus cigánynak,
fölemel tisztelettel a világ, vagy legyűr,
a páholyban, a porban az vagy, ami belül.
(...)
Ha sorba áll mögötted, ha szétszed a csapat,
bátran – de hogyha félsz, hát félve – légy tenmagad.

Benjámin László

Akinek nincs jelleme, nem ember: tárgy.

Nicolas Chamfort

Szeretnek majd! Csak járt utad
Járatlanért ne hagyd el!
Őrizd örökké önmagad,
Ami nem vagy, máris add fel.

Edgar Allan Poe

Felébredek: nem az vagyok, ki voltam.
Elalszom: holnap megint más leszek.
De élve, holtan, utcán, kriptaboltban
én emlékezem és én feledek.

Weöres Sándor
#1124   2011. 03. 29. kedd 18:34
X Törölt felhasználó (759419)
"Ezt a végső titok sejtelmével mondom neked: nem csak az utolsó levél, hanem az egész ág és minden letépett levélke egyformán fontos. A tévedés is fontos. A kiábrándulás is. A találkozás is fontos, de az elválás is. Fontos a boldogság, és a boldogtalanság. A közöny és a szenvedély is fontos. Az árulás és a bűnbánat is. Fontos az egyedüllét gyötrelme és a kapcsolatok elviselhetetlensége. Az elhagyás és a visszatérés. Fontos a hűség, és és sajnos a hűtlenség is kihagyhatatlanul fontos. Mindent meg kell tapasztalnunk, rosszat és jót. Mindent át kell élnünk."
#1123   2011. 03. 28. hétfő 10:23
Lencsy Lencsy
"Az életben a múltunk mindig utolér. És mindig fel kell tennünk magunknak a kérdést, hogy mit is akarunk igazán. Végül minden döntésnek meglesz a maga következménye és mindig eljön az elszámolás ideje."

"Tudod, kemény az élet, mint a vasbeton,
De soha ne lássák az arcodon!
Mert itt rohan az idő, akár a gyorsvonat,
És a terv, hogy hova mész vele, csak gondolat."
#1122   2011. 03. 27. vasárnap 03:01
X Törölt felhasználó (330902)
“Minden talajban megterem valamiféle virág. Minden napnak van valamilyen öröme. Neveld rá a szemedet, hogy meglássa azt.” (Wass Albert)

“A nagy kérdés nem az, mit hoz a holnap?
Az igazi kérdés, mit hoz a tegnap?”
(Márai Sándor)

“Mindig tudd, a dolgok egyszer történnek meg veled; a legértékesebb idő a pillanat, amelyben élsz.” (Tatiosz)

“A jövő nem fogja jóvátenni, amit te a jelenben elmulasztasz.” (Albert Schweitzer)
#1121   2011. 03. 22. kedd 22:32
X Törölt felhasználó (763468)
“Élni annyi mint szeretni. Szeretni látni és megmutatni, érezni és érzékeltetni, meghallani és meghallgatni, magasba szállni és felröpíteni, kinyílni és felnyitni, megérteni és megértetni, együtt érezni és eggyé olvadni – és tudni, hogy a szeretet a legmagasabb rendű alkotás.” (Tatiosz: Életbölcsességek)
#1120   2011. 03. 15. kedd 13:24
PIROSTANGA PIROSTANGA
Minél cifrább a kokárda, annál kevesebbet ér az, aki viseli.
Henri-Frédéric Amiel

A szabadság ott kezdődik, ahol megszűnik a félelem.
Bibó István

De semmi kincsért s hírért a világon
El nem hagynám én szülőföldemet,
Mert szeretem, hőn szeretem, imádom
Gyalázatában is nemzetemet!
Petőfi Sándor
#1119   2011. 03. 13. vasárnap 14:16
Sünapó Sünapó
Azt mondják az élet nehéz, még nem tudom.
Azt mondják igaz barát csak egy van, butaságnak tartom.
Mert mikor életed tengerén hajód elvész, s te csüggedten üldögélsz,
Barátaid jönnek feléd.

Rossz napból csinálnak jó napot,
Szívük csak te feléd ragyog.
Hajód felépítik újra, szépre
S segítenek tovább élned.

De jaj, hová mennek oly nagyon,
Míg neked éltek, segítettek,
Hajójuk sziklának ütközött
S most te mész feléjük, nyújtod a karod...
Csire Borbála
#1118   2011. 03. 11. péntek 20:46
Sünapó Sünapó
„A sors akkor állít minket nagy döntések elé, amikor a legkevésbé sem számítunk rá. Ilyenkor derül ki, elég bátrak vagyunk-e, hogy megváltoztassuk az életünket. Ilyenkor nem tehetünk úgy, mintha mi sem történt volna, és nem hivatkozhatunk arra, hogy még nem vagyunk felkészülve a döntésre. A próba nem vár. Az élet nem néz hátra."- Paulo Coelho
#1117   2011. 03. 10. csütörtök 20:44
Sünapó Sünapó
"Mostanában annyi ajtó csukódik be mögöttem... És én néha szeretném, ha ez egy kicsit lassabban menne. Visszamenni nem akarok, hiszen az ajtók csakugyan bezáródnak, és az ember nem is mehetne vissza. És én csakugyan a magam útján akarok továbbmenni. De hát néha kifulladok egy kicsit, és olyankor szeretném azt mondani, hogy - állj... csak egy pillanatra... csak egy percre állítsuk meg, kérem, a világot... csak addig, míg hozzászokom egy kissé, hogy ott legyek, ahol vagyok"

Eric Knight.
#1116   2011. 03. 09. szerda 20:17
Alekosz Alekosz
"- Most azért, mert te ingben vagy, azt képzeled, hogy ez megkülönböztet téged egy beképzelt majomtól? Hm? Te azt képzeled? Az ing, hogyha valaki viseli, ahhoz ember kell. De te olyan szinten nagyképű, beképzelt bunkó vagy itt apukám, amilyet az Olivér, de még én sem láttam. Úgyhogy jó lesz, hogy ha egy kicsit visszaveszel a lendületből.
- Ha a Jerzynek kinyílt a csipája, neked hogy kinyílt?
- A Jerzyről inkább ne beszéljünk. Olyan szinten retardált, hogy az ember még ilyet nem látott.
- Mikor te félrehívod a barátnőmet, hogy gyere basszunk egyet a nyugiszobában, azt hogy lehet minősíteni, mi?
- Hát figyelj, hogy ha te már nem dugod meg, akkor valakinek meg kell."

(alekosz)
#1115   2011. 03. 09. szerda 20:03
PIROSTANGA PIROSTANGA
Sajnálom azt, aki szép szavakkal hazudik. Miért nem igazra használja szép száját?
Euripidés

Mert ez hazugság volt, és hazudni csak a gyöngének lehet joga, annak, akit levertek, hogy a bőrét mentse vele, ahogy lehet. De az erősnek, a győztesnek nincsen joga a hazugsághoz. Aljas gazember, aki ezt teszi.
Wass Albert

Az ember mindig haragszik arra, akinek hazudni kénytelen.

Moldova György

Az igazság létezik - csak a hazugságokat kell kitalálni.

Georges Braque
#1114   2011. 03. 09. szerda 19:49
Alekosz Alekosz
"mindig minden körülmények között"
eplus2
#1113   2011. 03. 09. szerda 11:02
vöröscicus vöröscicus
Az ért el igazi sikereket, aki jól élt, gyakran nevetett, sokat szeretett, elnyerte az okos emberek tiszteletét, a szegények bizalmát és a gyerekek vonzódását, aki különb világot hagyott maga után, mint amilyet ő talált születésekor, aki mindenben a jobbat kereste, és ő is a legjobbat adta önmagából.

/ Moldova György /
#1112   2011. 03. 08. kedd 06:26
PIROSTANGA PIROSTANGA
Nincs olyan konfliktus, amelyet ne lehetne megoldani, hacsak a valódi felbujtója rejtve nem marad.

Lafayette Ron Hubbard

Nem az a hős, aki az oroszlánt legyőzi - az a hős, aki a dühét legyőzi.

Mi, emberek olyan angyal-jelöltek vagyunk, akik dühösek is tudnak lenni. Nem baj az. De ha észnél vagy, indulatod habját gyorsan lesöpröd. (...) Ha időnként mégis elbuksz, jusson eszedbe, hogy csak ember vagy te is. Éppúgy, mint aki megbántott.

Kornis Mihály

Az idő a düh orvossága.

smile
#1111   2011. 03. 07. hétfő 09:06
Sünapó Sünapó
Senki sem maradhat örökké egy helyben. Még azok körül is megváltozik a világ, akik különben jószántukból nem mozdulnának.
Jodi Lynn Picoult
#1110   2011. 03. 06. vasárnap 08:17
Sünapó Sünapó
Néha az erőseket is meg kellett védenie valakinek.
J. R. Ward
#1109   2011. 03. 05. szombat 18:13
X Törölt felhasználó (763468)
„...mindig van a világon egy ember, aki a párjára vár, akár a sivatag, akár a nagyváros közepén. Amikor pedig ezek az emberek találkoznak és tekintetük egymásra talál, minden múlt és jövő teljesen elveszíti jelentőségét, s csak az a pillanat és a hihetetlen bizonyosság létezik, hogy ugyanaz a Kéz írt meg mindent a nap alatt. A Kéz, amely fölébreszti a Szerelmet, s amely mindenki számára, aki ebben a világban dolgozik, pihen és kincsét keresi, alkotott egy vele rokon lelket is. Másképpen az emberi nem álmainak semmi értelmük sem lenne.” (Az alkimista -Paulo Coelho)
#1108   2011. 03. 05. szombat 06:57
PIROSTANGA PIROSTANGA
Tudunk vihart kelteni magunkban, s le is tudjuk csendesíteni a viharunkat. (...) Életünk valóban hajózás a nyílt tengeren, ahol nem lehet tudni, milyen vihart hoz a következő óra - de azért azon a hajón egy Kormányos is van!

Müller Péter

Senki nem engedhet ki másvalakit a ketrecéből, még egy oroszlánt sem. A lényeg az, hogy ne a rácsokat nézd, hanem nézz keresztül rajtuk! Mert ha csak a rácsokat látod, soha nem jutsz semmire, és egy szemernyi örömöt sem találsz majd az életben.

William Wharton

Mindenkinek csak a jelene van, és az mindig igen rövid. Bár sokan azt hiszik, hogy múltjuk is van, amelyben felhalmoztak néhány dolgot, és jövőjük, amelyben majd még többet felhalmozhatnak.

Paulo Coelho
#1107   2011. 02. 14. hétfő 06:14
PIROSTANGA PIROSTANGA
Én nem tudom, mi ez, de jó nagyon.
Fájása édes, hadd fájjon, hagyom.
Ha balgaság, ha tévedés, legyen.
Ha szerelem, bocsásd ezt meg nekem!
Juhász Gyula

... 19 20 21 22 23 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Honusz Honusz
Nyitás ideje: 2005. 04. 01. péntek
Üzenetek: 1526db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 20. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!