S még egy..."valakinek"!!!
Ha semmi nem megy többé,
akkor angyal leszek - csak neked.
Minden sötét éjszakán megjelenek előtted,
s aztán elrepülünk, messze innen,
és soha többé nem válunk el.
Tokio Hotel
Ha semmi nem megy többé,
akkor angyal leszek - csak neked.
Minden sötét éjszakán megjelenek előtted,
s aztán elrepülünk, messze innen,
és soha többé nem válunk el.
Tokio Hotel
Amikor azt mondod: "Feladom!", gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: "Egek, micsoda lehetőség!"
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
,,Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és ha nem találjuk, csak remélhetjük, hogy ő talál meg minket."
(Született feleségek)
(Született feleségek)
".....egész életemben az igazit kerestem....Te cinikus vagy és mogorva, de az igazság az, hogy a veszekedéseinknél jobb dolog nem igazán történt velem az életben. Azt hiszem minden esély meg van rá, hogy beléd szeressek"
(27 idegen igen)
(27 idegen igen)
Bennünk eleve ott a fáradás,
Mely a szűz hónak testvére lehet -
Ha nagyon fázik már a föld, lehull,
Csak hull a hó s új tavaszig befed.
Egy télestén a földet csöndesen
Betakarta a fáradtság, a szent,
Az én szavammal együtt, hisz az is
Végtelen hideg világban kereng.
József Attila
Majd ha nyárfa-testben élek,
rezgő lombbal hintelek,
majd ha árny leszek, kísérlek,
ha koporsó, rejtelek,
ha tűz leszek, melengetlek,
ha fény leszek, áldalak,
ember vagyok és szeretlek,
minek is bántottalak?
Weöres Sándor
Talán eltűnök hirtelen,
akár az erdőben a vadnyom.
Elpazaroltam mindenem,
amiről számot kéne adnom.
József Attila
Mely a szűz hónak testvére lehet -
Ha nagyon fázik már a föld, lehull,
Csak hull a hó s új tavaszig befed.
Egy télestén a földet csöndesen
Betakarta a fáradtság, a szent,
Az én szavammal együtt, hisz az is
Végtelen hideg világban kereng.
József Attila
Majd ha nyárfa-testben élek,
rezgő lombbal hintelek,
majd ha árny leszek, kísérlek,
ha koporsó, rejtelek,
ha tűz leszek, melengetlek,
ha fény leszek, áldalak,
ember vagyok és szeretlek,
minek is bántottalak?
Weöres Sándor
Talán eltűnök hirtelen,
akár az erdőben a vadnyom.
Elpazaroltam mindenem,
amiről számot kéne adnom.
József Attila
"Légy az, aki vagy, és ami a szíveden, legyen a szádon, mert azok, akik kifogásolják ezt, nem számítanak, akik pedig számítanak, azok nem fogják kifogásolni."
Dr. Seuss
Dr. Seuss
A következő pillanatban az ajka ott volt az enyémen, és én már nem küzdöttem ellene. Nem azért, mert ezerszer erősebb nálam, hanem azért, mert az akaraterőm abban a pillanatban porrá omlott, amint az ajkunk találkozott. Ez a csók nem volt olyan óvatos, mint az emlékeimben élők, és ez részemről nagyon rendben volt így. Ha már az a sorsom, hogy darabokra szakadjak, akkor legalább annyi örömöt akarok cserében kisajtolni a pillanatból, amennyit csak lehet. Így hát visszacsókoltam, a szívem összevissza vert, elfulladva kapkodtam a levegőt, és az ujjaim mohón kóboroltak az arcán. Márvány teste az enyémnek feszült, és boldog voltam, mert nincs az a szenvedés, amit ne viseltem volna el mindezért cserébe. A keze úgy simogatott, mintha örökre meg akarná jegyezni az arcomat, akárcsak én az övét, és azokban a rövid pillanatokban, amikor nem a számat csókolta, a nevemet suttogta.
(New Moon könyv)
(New Moon könyv)
Az életben nemcsak szerelem, de barátság is születhet első látásra.
Guillaume Musso
Guillaume Musso
Az idő (...)
túl lassú azoknak, akik várnak,
túl gyors azoknak, akik félnek,
túl hosszú azoknak, akik gyászolnak,
túl rövid azoknak, akik örvendnek.
Ám azoknak, akik szeretnek,
az idő nem számít.
/ Henry Van Dyke /
túl lassú azoknak, akik várnak,
túl gyors azoknak, akik félnek,
túl hosszú azoknak, akik gyászolnak,
túl rövid azoknak, akik örvendnek.
Ám azoknak, akik szeretnek,
az idő nem számít.
/ Henry Van Dyke /

Boldogok, akik megbecsülik a mosolyt és elfelejtik a fintort, mert útjuk napfényes lesz.
Gyökössy Endre
A mosoly egy görbe vonal, amely egyenesbe hozhat mindent.
Phyllis Diller
Tanulj meg mosolyogni. A mosolyban mágikus erő rejlik. Amíg az ember mosolyogni tud, addig képes a további harcra. És aki harcol, az győzhet is.
Marcus Aurelius
A mosollyal fizetni lehet. A mosollyal kárpótolni lehet. A mosollyal életet lehet adni. És van mosoly, melyért meghal az ember.
Antoine de Saint-Exupéry
Gyökössy Endre
Phyllis Diller
Tanulj meg mosolyogni. A mosolyban mágikus erő rejlik. Amíg az ember mosolyogni tud, addig képes a további harcra. És aki harcol, az győzhet is.
Marcus Aurelius
A mosollyal fizetni lehet. A mosollyal kárpótolni lehet. A mosollyal életet lehet adni. És van mosoly, melyért meghal az ember.
Antoine de Saint-Exupéry

Boldogok, akik megbecsülik a mosolyt és elfelejtik a fintort, mert útjuk napfényes lesz.
Gyökössy Endre
Phyllis Diller
Marcus Aurelius
Antoine de Saint-Exupéry
Gyökössy Endre
Phyllis Diller
Marcus Aurelius
Antoine de Saint-Exupéry
Gyökössy Endre
Phyllis Diller
Marcus Aurelius
Antoine de Saint-Exupéry
Gyökössy Endre
Phyllis Diller
Marcus Aurelius
Antoine de Saint-Exupéry
Az emberek többsége nem embert, hanem helyzeteket szeret. Az édes pillanatokat könnyű szeretni, ám ahogy jön a boldog perc, rögvest tovaszáll az idővel, és a bódító öröm illanásával kiég a szeretet.
Hioszi Tatiosz
Hioszi Tatiosz
Ha hallasz egy dalt, ami sírásra késztet, és már nem akarsz többet sírni, akkor nem hallgatod többé azt a dalt.
Jay Asher
Jay Asher
" Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? "
/ Ronald Reagan /
/ Ronald Reagan /
Soha ne becsüld le az emberek megérzéseit, ha azt mondják, hogy valami nincs rendben!
Steve Feasey
Steve Feasey

"A tudatlanság nem egyenlő a butasággal!"
/ Tymy /
/ Tymy /
Talán nincs is olyan, hogy jó barát meg rossz barát - talán csak barátok vannak, olyanok, akik az ember mellett állnak, ha megsérül, és akik segítenek, hogy ne legyen olyan magányos. Talán értük mindig érdemes aggódni, reménykedni, őértük érdemes élni. Talán még meghalni is, ha úgy kell lennie. Nincsenek jó barátok. Nincsenek rossz barátok. Csak olyan emberek, akik házat építenek a szívedben.´ / Stephen King

Úgy gondolkodj, mint a bölcs, de úgy beszélj, mint az egyszerű emberek.
( Arisztotelész )
( Arisztotelész )
" Aki titkot őríz , rendszerint keveset s rosszul alszik . "
/ Stephen King /
/ Stephen King /