szerintem a forma is fontos...ettől vagyunk emberek....
Neked is szép nőies a stílusod cica!
(Ez egy válasz babygirl üzenetére (2004. 09. 29. szerda 23:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Vegyetek rolam páldát....én szép is vagyok, okos is.....ja meg szerény is!!!!
He he heeeeeeeeeeeeeeeee
[#elje n]
He he heeeeeeeeeeeeeeeee

húha....nagyon lemaradt a kis topicom...tessék írni bele!!!

Bocs hogy beleszolok a topicba, szerintem azert 'hulyek' a XXI. szazad fiatalai mert az a vilagnak nem erdeke hogy okosak legyenek az emberek es atlassanak a szemet dolgokon.. ennyi. |ennek erdekeben tortenik az hogy az oktatast a legmelyebbre vissza kell sullyeszteni.. las amerika. es sajnos lasd lassan magyarorszag is ott fog tartani.. de ezek a dolgok azt hiszem mar nem a topicba tartoznak. de azert erdemes elgondoolkozni.. es orulni annak aki meg tanulni jart az iskolaba es minosegi oktatast kapott :) most amr a tanarnak alig van fizetese --> minek tanitson szivel lelekkel. a gyereknek meg 'jogai' vannak es mindent szabad neki emr ha nem akkor a tanart elkapjak.. --> minek tanuljon. Hat ennyi.
Emellett hogy valaki szep vagy okos az mar csak a tarsasag es adottsagok kerdese. Mivel az emberek nem a tanulast es a muveltseget tartjak elsosorban szemelott, hanem a diszkot meg a bulikat illetve azt hogy hany emberrel fekudtek le a masik nembol (vagy ugyanabbol ugye.. ) tehat az a meno hogy valaki diszkoba megy akkor jol nezzen ki hogy tudjon pasizni-nozni. innentol kezdve egyenes a keplet. : Na hat ennyi lenne az en velemenyem. Ha valakinek nem tetszik majd kitorlom utolag :)
Udv
Emellett hogy valaki szep vagy okos az mar csak a tarsasag es adottsagok kerdese. Mivel az emberek nem a tanulast es a muveltseget tartjak elsosorban szemelott, hanem a diszkot meg a bulikat illetve azt hogy hany emberrel fekudtek le a masik nembol (vagy ugyanabbol ugye.. ) tehat az a meno hogy valaki diszkoba megy akkor jol nezzen ki hogy tudjon pasizni-nozni. innentol kezdve egyenes a keplet. : Na hat ennyi lenne az en velemenyem. Ha valakinek nem tetszik majd kitorlom utolag :)
Udv
De ma már más a helyzet kedves Tom,és szerintem osszuk meg ezt a kérdést és te leszel az okos én meg a szép, és ha kell akkor cserélünk.
Ezennel megadtam a legtökéletesebb választ erre a kérdésre.
Ezennel megadtam a legtökéletesebb választ erre a kérdésre.
Az ekezeteket mar sikrult...
(Ez egy válasz hawkmoon üzenetére (2004. 10. 20. szerda 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 10. 20. szerda 09:57

Bocs hogy beleszolok a topicba, szerintem azert 'hulyek' a XXI. szazad fiatalai mert az a vilagnak nem erdeke hogy okosak legyenek az emberek es atlassanak a szemet dolgokon.. ennyi. |ennek erdekeben tortenik az hogy az oktatast a legmelyebbre vissza kell sullyeszteni.. las amerika. es sajnos lasd lassan magyarorszag is ott fog tartani.. de ezek a dolgok azt hiszem mar nem a topicba tartoznak. de azert erdemes elgondoolkozni.. es orulni annak aki meg tanulni jart az iskolaba es minosegi oktatast kapott :) most amr a tanarnak alig van fizetese --> minek tanitson szivel lelekkel. a gyereknek meg 'jogai' vannak es mindent szabad neki emr ha nem akkor a tanart elkapjak.. --> minek tanuljon. Hat ennyi.
Udv
Udv
Legyen ennyi fantaziad.. :)
(Ez egy válasz Romeo üzenetére (2004. 10. 20. szerda 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Legyen.
(Ez egy válasz hawkmoon üzenetére (2004. 10. 20. szerda 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
én azthiszem hogy aki szép az tud okosnak láccani...de ami még igazabb az az,hogy aki okos az tud szépnek láccani...nem???

Egy nő szépsége nem a ruhájától függ, amit éppen visel, vagy az alakjától amilyen az ő formássága, de még nem is attól, ahogyan a haját viseli.
Egy nő szépségét a szemeiben ismered fel, mert ez a szíve kapuja, ahol a szeretet és az érzelem van.
HISZ MINDEN NŐ SZÉP, AKI SZERET
Egy nő szépségét a szemeiben ismered fel, mert ez a szíve kapuja, ahol a szeretet és az érzelem van.
Az én hitem: nem a ruha teszi az embert... Bújtathatja egy nő akármilyen méregdrága márkás cuccokba testét ha arcocskájáról "süt az értelem".
Egyszer valahol hallottam talán a Fábry hülyesége: egy NŐ nem lehet egyszerre szép is meg okos is mert az már FÉRFI.
Lehet hogy szép nem vagyok, de attól még okos lehetek...
Ja és mivel sokan kérdezték sajnos nincs diplomám.... de ami késik nem múlik.
(Ez egy válasz macido üzenetére (2004. 11. 09. kedd 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 09. kedd 08:53
Egyszer valahol hallottam talán a Fábry hülyesége: egy NŐ nem lehet egyszerre szép is meg okos is mert az már FÉRFI.

Egy nő szépsége nem a ruhájától függ, amit éppen visel, vagy az alakjától amilyen az ő formássága, de még nem is attól, ahogyan a haját viseli.
Tom!
Megijesztesz... hogy hogy bonyolult voltam? Sztem ennél egyszerűbben nem tudtam volna erre a kérdésre válaszolni.
Amúgy a szépség belülről a lélekkből fakad... úgyhogy akinek a lelke oké a külsejével sem lehet gondja.
Ja és persze minden embernek mást jelent a szépség, ami ugyebár tudjuk hogy mulandó..
Megijesztesz... hogy hogy bonyolult voltam? Sztem ennél egyszerűbben nem tudtam volna erre a kérdésre válaszolni.
Amúgy a szépség belülről a lélekkből fakad... úgyhogy akinek a lelke oké a külsejével sem lehet gondja.
Ja és persze minden embernek mást jelent a szépség, ami ugyebár tudjuk hogy mulandó..

Én olyan jó pasi vagyok hogy minden embernek szép vagyok
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 11. 09. kedd 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 09. kedd 15:09

Tom!

Egy a lényeg Moncy legalább is szerintem az embernek el kell fogadnia önmagát. Ha pedig változni akar, akkor pedig önmagáért tegye, mert így lesz meg a belső nyugalma, ne pedig külső kényszer következtében. Az értelem nem közvetlen függvénye a diploma.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 11. 09. kedd 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 09. kedd 11:28

Az én hitem: nem a ruha teszi az embert... Bújtathatja egy nő akármilyen méregdrága márkás cuccokba testét ha arcocskájáról "süt az értelem".

Szeintem Fábry nem tévedett
, de viszont te vagy az egyik kivételt erősítő szabály.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 11. 09. kedd 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 09. kedd 11:28

Szioka mindenkinek:)Én úgy gondolom hogy én sem vagyok szép sőt..még annyira sem.Nem ez a lényeg,hanem az hogy ki hogy érzi magát saját bőrében.Mert hiába a sok smink ha a belső kisugárzás fényévekre van tőle.Akinek a lelke nem boldog az maga sem az és ezt mindenki meglátja a másikban.Ez egy olyan dolog amit nem lehet eltakarni,pedig sokan törekszenek erre.Sajnos.Aki magát szereti az a világgal is békében van.

Nagyon igazad van aki el tudja fogadni magát és tud mosolyogni az szép annak a nőnek van varázsa még ha 120 kiló is!
Kuklukszklán! De ugye nem hitted hogy tleg 120 kg vok?????