Törölt felhasználó (3878652)

Szerintem kicsi a legvékonyabb rész, én szárnak hívom, a plugon, ezért a vastag rész nem tud átugrani a záróizmon. Volt mikor sikerült úgy betenni, hogy nem ugrott ki, de akkor nehezebb is volt kivenni. Lehet a síkosítás mennyiségétől is függ a dolog. Nem vagyok tág, még a 3 centiméteressel játszom.

Hetero pasi vagyok. Es nekem is van. Imadom hasznalni, van hogy 2-3 orat bennem van napkozben. A parom imadja nekem feldugni. Nekem kicsi van, 2.9 cm a legszelesebb pontja es 7 cm hosszu. Neha hasznaljuk a paromet ami kicsit szelesebb es hosszabb, de ezt csak szex kozben. Ezt nem hordom utcan vagy munka kozben.

14 éve rendszeresen hordok plugokat, csak az a baj, hogy a meglévőket már "kinőttem" (állandóan felcsúsznak és eltűnnek a segglyukamban)
, úgyhogy mostanában veszek újat, de már nagy méretet!

Fém ívelt fogantyús plugot használ valaki? Mennyire lehet kényelmes?
Két éve ismerkedek a bi dolgokkal, eddig a cumit gyakoroltam. Napokban megtaláltam a nejem rég használt gésa golyóját, azzal elkezdtem játszani magammal! Hát nem is rossz érzés érdekes, most már arra lennék kíváncsi, hogy egy igazi milyen lehet?
Nagyon jó érzés mikor bent van, de kinőttük. Rendeltem innen a szexshop-ból anál pumpát. Ez az új kedvencünk.

Sziasztok én most készülök venni már nagyon szeretném kipróbálni
sziasztok. Anál dugó vásárlása előtt állok, páromat szeretném meglepni vele, de nem igazán tudom eldönteni, hogy milyet vegyek. Fémet, vagy szilikonosat? Illetve a szilikonos az csak bevonat rajta vagy teljes egészében szilikonból készült? Akinek van tapasztalata benne kérem válaszoljon, vagy írjon egy üzenetet, ha megoldható. Köszönöm.
Nekem ma jött meg, rögtön ki is próbáltam. Szerintem csodálatos érzés.
Nekem van több is, különböző méretben és formában. Van hagyományos kúp alakú és gömbös is. Az utóbbit nagyon jó érzés berakni és kihúzni is. Eddig csak szilikont próbáltam. Milyenek a fémből vagy üvegből készült változatok?
Felfújható,rezgős,órákig bent volt fantasztikus.
Épp most helyeztem fel 1 tojást , ami távirányítós, izgi
Van a nejemnek és nekem is. Elég sűrűn használjuk mert hatalmasakat lehet élvezni szex közben mikor bent van. A párom akkor is viseli, ha buliba megyünk.
Elég jó szeretem.

Nekem van több méretben is és szeretem használni is.
Van több is, különböző színű csillogó kővel. Mindegyik más-más, emiatt mindet szeretem.
De a leginkább talán azt amelyiken rókafarok van (ajándék egy kedves havertól), mert az egy - szintén - rókaszőr gallér kiegészítővel nagyon mutatós tud lenni, amikor mondjuk a városban sétálok így.
Mármint hogy csak ezek vannak rajtam, (meg egy magas sarkú cipő) semmi más... (Kora tavaszi napokon, amikor még piciket hűvösebb van, csak hogy a szőr gallér ne legyen túl sok...)
De a leginkább talán azt amelyiken rókafarok van (ajándék egy kedves havertól), mert az egy - szintén - rókaszőr gallér kiegészítővel nagyon mutatós tud lenni, amikor mondjuk a városban sétálok így.

Mármint hogy csak ezek vannak rajtam, (meg egy magas sarkú cipő) semmi más... (Kora tavaszi napokon, amikor még piciket hűvösebb van, csak hogy a szőr gallér ne legyen túl sok...)

Nekünk most érkezett meg amit kintről rendeltünk. Így lassan fel avatjuk.
Van nekem is több méretben, most rendelek felpumpálhatósat.
Szívesen kipróbálnám milyen, akinek több tapasztalatta van legyen kedves ossza meg velem priviben