Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Az angol eredetű BDSM mozaikszó a szavak kezdőbetűiből képzett rövidítést takarja: kötözés-fegyelmezés (Bondage & Discipline), dominancia-alávetettség (Domination & Submission) és a szadomazochizmus (Sadism & Masochism).

A BDSM olyan szexuális viselkedésformák gyűjtőneve, ahol szexuális élvezet keltését célzó szerepjátékban szélsőségesen elválik az irányító és alárendelt szerep. Két szereplője, az aktív, utasításokat adó úr és a passzív, szenvedő szolga. A fájdalom adása és elviselése, a kiszolgáltatottság érzete és más hasonló érzelmek irányítják, melyben csak részben, vagy egyáltalán nem kap szerepet a nemi aktus.
Gyakorlása felkészültséget, figyelmességet és bizalmi kapcsolatot feltételez.

"Sötétség, egyedül, szárnyalás. Kettős élet, kettős támadás, árulás. Egyedül, szárnyalás, sötétség.
Börtönben lenni, viszolyogtatóan nedvesek a falak, míg testem cellában rothad, alig pár négyzetméternyire szorítva, addig a lelkem háborgó vihar, fogvicsorgás és tomboló düh. Urad vagyok, parancsolód, térdre rogysz, kifordítod belsőd, fogaid között szűrve minden szót hozod legféltettebb titkaid elém. Értem ejtett zsákmányállat, és most a vadász rab. Kívülről, mint harcos a háború előtt, csak egy gubbasztó testnek látnak, de belül élesre fent fegyverrel várom, hogy az ajtó nyikorduljon. Szemem hozzászokott a sötéthez, ellazult izomkötegeim robbanásra készek, agyam bekapcsolásra kész üzemmódban vár.
És tudom, hogy kinyitod."

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 4 5 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#41   2008. 06. 14. szombat 10:55
andrew87 andrew87
A párommal szeretnénk egy kicsit kikötözős játékokat játszani.
Kezdők vagyunk benne ezért szeretnék tanácsokat, ötleteket kérni. (Eszközök, technikák)
#42   2008. 06. 14. szombat 17:33
X Törölt felhasználó (100496)
1. Szükség van egy kötélre, de akármi megfelel ami kötözésre alakalmas.
2. Megkötözöd a partenered, vagy ő téged
3. Megdugod.

Remélem segítettem....................
(Ez egy válasz andrew87 üzenetére (2008. 06. 14. szombat 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 14. szombat 10:55
A párommal szeretnénk egy kicsit kikötözős játékokat játszani.
Kezdők vagyunk benne ezért szeretnék tanácsokat, ötleteket kérni. (Eszközök, technikák)
#43   2008. 06. 14. szombat 20:24
Denipapa Denipapa
Szerintem az az izgalmas az ilyen hancúrban, hogy az egyik fél ki van szolgáltatva a másiknak. Nem feltétlenül kell megalázó pózban csinálni. Elég ha azt mondod neki, hogy nem érhet hozzád, sehogyan sem, te pedig izgatod, símogatod. Ha netán hozzád akarna érni, akkor tedd visza a kezét és utasítsd, hogy ne tegye. Ha nő csinálja veled, akkor mi erre a reakció? Egy nagy kemény erekció! smile Ha férfi csinálja, akkor a nőnél jó lucskos punci és garancia, ha hagyod, hogy hozzádérjen, arra, hogy szét fog karmolászni a gyönyörtől.
#44   2008. 06. 14. szombat 20:54
X Törölt felhasználó (49560)
egyetértek szerintem sem kegyetlenkedésről szól inkább egy teljes bizalmi viszony... amiben a játékosság főszerepet kap
#45   2008. 06. 15. vasárnap 12:37
andrew87 andrew87
Ilyesmire gondoltam én is. A fájdalmat mindenképpen kerülni akarjuk. A cél az h az egyik fél teljesen ki legyen szolgáltatva a másiknak. Persze jó értelemben.
Ahogy te is említetted már próbáltuk. De pár perc után jó szóval nem lehet megakadályozni h a másik fél ne viszonozza simogatást.

Daany, köszönöm! Azt hiszem ha ennyi lenne benne a lényeg akkor neki se állnék ejnye1
(Ez egy válasz Denipapa üzenetére (2008. 06. 14. szombat 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 14. szombat 20:24
Szerintem az az izgalmas az ilyen hancúrban, hogy az egyik fél ki van szolgáltatva a másiknak. Nem feltétlenül kell megalázó pózban csinálni. Elég ha azt mondod neki, hogy nem érhet hozzád, sehogyan sem, te pedig izgatod, símogatod. Ha netán hozzád akarna érni, akkor tedd visza a kezét és utasítsd, hogy ne tegye. Ha nő csinálja veled, akkor mi erre a reakció? Egy nagy kemény erekció! smile Ha férfi csinálja, akkor a nőnél jó lucskos punci és garancia, ha hagyod, hogy hozzádérjen, arra, hogy szét fog karmolászni a gyönyörtől.
#46   2009. 05. 05. kedd 02:51
X Törölt felhasználó (23078)
Sziasztok!

Új vagyok itt a fórumon. Én spec eset vagyok. Biszex srác vagyok sm érdeklődéssel.
Azon túl, hogy a pasikat is bírom, izgat a fájdalom oda-vissza. Ami eddig volt: gyertya, tű, elektroszex. Ezek mind nagyon tetszettek, de sajna eddig csak egyedül, illetve néha a párom is besegített.
Én ezekkel a technikákkal főleg a farkam szeretem izgatni.
Hallottam, hogy a csalán is izgi dolog.
Jó lenne ezekben a témákban tapasztalatokat olvasni!
No meg új ötleteket is szívesen olvasnék!
#47   2009. 06. 27. szombat 18:56
Liana0 Liana0 VIP
Hi!
Kérnék mindenkit, aki tud pervez beszédet írja nekem le pl.:
Előre is köszönöm egy pár pl-da elkelne...
#48   2009. 07. 01. szerda 02:58
X Törölt felhasználó (426306)
Mikor lesz a bemutató óra? circling
#49   2009. 07. 01. szerda 07:03
X Törölt felhasználó (39273)
Én speciel élvezem ha így élveztetnek el.
Egy szakértő nő, pasi csodákra képes.
#50   2009. 07. 01. szerda 21:27
Liana0 Liana0
Hi!
Kérnék mindenkit, aki tud pervez beszédet írja nekem le pl.:gyere dugd meg a popsim, pisild tele a lukam édes gyere már érezni akarom a forró pisidet.....stb.
Dúrvát légysziiiiiiii smile

(ebben a topicban talán már vannak neked is megfelelő mondatok, de itt is jó helyen vagy!) felkialtas

Szex előtti, közbeni, utáni mondatok!--->KATT!
#51   2009. 07. 13. hétfő 08:17
X Törölt felhasználó (58763)
Én imádom hallani ahogy csattog a tenyerem egy popsin, és látni amint kipirosodik...
#52   2009. 07. 13. hétfő 13:49
X Törölt felhasználó (437877)
Jó a szado-mazo szex. Egy baj van vele, ha a párunk nem vevő rá. :(
#53   2009. 08. 05. szerda 01:10
X Törölt felhasználó (23078)
Szépen, finoman rá kell vezetni. Én eleinte csak beszélgettem róla vele, majd előtte csináltam, később ő szadizott engem. Mostmár van amit magán is kipróbál.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 13. hétfő 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (437877)
2009. 07. 13. hétfő 13:49
Jó a szado-mazo szex. Egy baj van vele, ha a párunk nem vevő rá. :(
#54   2009. 08. 05. szerda 11:46
X Törölt felhasználó (89159)
Ma meló után kezelésbe vesz egy kolléganőm. Kikötöz, megdug felcsatolhatóssal és még amihez kedvünk lesz. Már várom.
#55   2009. 08. 05. szerda 11:58
Peter_xx Peter_xx
Szerintem is élvezetes játék, de valahogy a csajszik többsége nem szeret dominálni. Nem nyalásra, hanem másra vágyik.
Szerencsére néhányszor márt volt részem domináns kapcsolatban, és nagyon élveztem. A barátnőm leitatott, bármit megtettem, és az sem zavarta, ha büdös, mert a tusolóban voltunk. vigyor2
#56   2009. 08. 05. szerda 16:56
zsozs70 zsozs70
velem bármit megtehetsz.imádom ha aláz egy nő
#57   2009. 08. 18. kedd 08:17
Yagi Yagi
************************** júdás bölcsőt (persze csak a light-osabbat). Esetleg tud valaki olyan filmeket ahol használják?

(nem társkereső : vazelinator)
#58   2009. 09. 23. szerda 23:26
X Törölt felhasználó (23078) VIP
Keresünk olyan lányt, pasit akiket izgatnak az olyan játékok, mint a tű, gyertya, csalán, elekroszex. A biszex beállítottság is fontos. Mi unik vagyunk, azaz adni és kapni is szeretünk
#59   2009. 10. 06. kedd 16:40
extremehairy extremehairy
Nincs annál jobb mint amikor egy nő hörögve dugja a segged és a hasa csattog a fenekeden! eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 05. szerda 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (89159)
2009. 08. 05. szerda 11:46
Ma meló után kezelésbe vesz egy kolléganőm. Kikötöz, megdug felcsatolhatóssal és még amihez kedvünk lesz. Már várom.
#60   2010. 02. 05. péntek 21:33
X Törölt felhasználó (736623)
Kedvencem a kikötözős játék. Egyszer azt megcsináltam hogy a párom nálam volt, én felvettem a szexi vörös csipke-muszlin hálóingemet, combfixel, megcsináltam a sminkemet, kiengedtem a hajamat. Őt meg az ágyamba parancsoltam. Táncoltam neki egy kissé erotikusan, miközben simogató pálcával izgattam magamat, majd kiparancsoltam az ágyamból és leültettem egy székre, ahol tovább táncoltam előtte, és végigsimítottam pálcával a saját testemet. Látszott rajta hogy már teljesen odáig van a látványtól. Ezért beleültem az ölébe és csókot leheltem a fülére, na ebben a percben kattant a fém bilincs a csuklóján és ő csak ült ott, csodálkozó tekintettel, azon a széken. Majd tovább táncoltam neki. És mivel csak egyetlen boxer volt rajta, így könnyű dolgom volt, azt is lehúztam róla. A felső testét kezdtem el simogatni. A nyakát, a mellkasát, a fülét, a vállát, majd úgy tettem mind aki szájon akarja csókolni. Pár mm-ter választott csak el az ajkától, és amikor éreztem hogy ő is felém hajol hirtelen elhúztam az ajkamat és az a csók a nyakán csattant. Majd megfogtam a fejét és hátul meghúztam a haját, miközben mellette álltam így evvel a mozdulattal teljesen hátrarántottam a fejét és a nyelvemmel elkezdtem a fülét nyalni falni, majd beleültem az ölébe és csókoltam a nyakát, az ajkát úgy hogy közben erőteljesen húztam hátrafelé a fejét, mivel újra hajhúzás volt. Felálltam és csókolgattam a felső testét, simogattam, érintettem ahol értem. Majd beálltam a térdelő lába közé és úgy izgattam a nyelvemmel körös-körül a mellbimbóit. Majd megint úgy tettem mint aki megakarja csókolni, de az utolsó percben félrerántottam a fejemet, éreztem ahogy kíván, ahogy a teste szenvedélyre hív, és láttam ahogy mereven ácsingózik. Ekkor betérdeltem a lába közé, és nyelvemmel, ajkammal izgattam a péniszét, majd levettem a csuklójáról a fém bilincset és rákattintottam a péniszére és úgy szoptam tovább, nyaltam faltam, ahogy a fém bilincs föl-le mozgott rajta valami irtó izgi volt! Majd ismét visszahelyeztem a fémbilincset a csuklójára, én megszabadultam aprócska csipkés tangámtól és belehuppantam hirtelen merev péniszébe és lovagló pózban, széken ülve, ő hátul megbilincselve vágtattunk bele az élvezetek kertjébe! kacsint

1 2 3 4 5 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: laci van kenoby laci van kenoby
Nyitás ideje: 2004. 09. 28. kedd
Üzenetek: 130db
Utolsó üzenet: 2021. 03. 02. kedd

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!