A párommal szeretnénk egy kicsit kikötözős játékokat játszani.
Kezdők vagyunk benne ezért szeretnék tanácsokat, ötleteket kérni. (Eszközök, technikák)
Kezdők vagyunk benne ezért szeretnék tanácsokat, ötleteket kérni. (Eszközök, technikák)
1. Szükség van egy kötélre, de akármi megfelel ami kötözésre alakalmas.
2. Megkötözöd a partenered, vagy ő téged
3. Megdugod.
Remélem segítettem.................... (Ez egy válasz andrew87 üzenetére (2008. 06. 14. szombat 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 14. szombat 10:55
2. Megkötözöd a partenered, vagy ő téged
3. Megdugod.
Remélem segítettem.................... (Ez egy válasz andrew87 üzenetére (2008. 06. 14. szombat 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)

A párommal szeretnénk egy kicsit kikötözős játékokat játszani.
Szerintem az az izgalmas az ilyen hancúrban, hogy az egyik fél ki van szolgáltatva a másiknak. Nem feltétlenül kell megalázó pózban csinálni. Elég ha azt mondod neki, hogy nem érhet hozzád, sehogyan sem, te pedig izgatod, símogatod. Ha netán hozzád akarna érni, akkor tedd visza a kezét és utasítsd, hogy ne tegye. Ha nő csinálja veled, akkor mi erre a reakció? Egy nagy kemény erekció!
Ha férfi csinálja, akkor a nőnél jó lucskos punci és garancia, ha hagyod, hogy hozzádérjen, arra, hogy szét fog karmolászni a gyönyörtől.

egyetértek szerintem sem kegyetlenkedésről szól inkább egy teljes bizalmi viszony... amiben a játékosság főszerepet kap
Ilyesmire gondoltam én is. A fájdalmat mindenképpen kerülni akarjuk. A cél az h az egyik fél teljesen ki legyen szolgáltatva a másiknak. Persze jó értelemben.
Ahogy te is említetted már próbáltuk. De pár perc után jó szóval nem lehet megakadályozni h a másik fél ne viszonozza simogatást.
Daany, köszönöm! Azt hiszem ha ennyi lenne benne a lényeg akkor neki se állnék
(Ez egy válasz Denipapa üzenetére (2008. 06. 14. szombat 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 14. szombat 20:24
Ahogy te is említetted már próbáltuk. De pár perc után jó szóval nem lehet megakadályozni h a másik fél ne viszonozza simogatást.
Daany, köszönöm! Azt hiszem ha ennyi lenne benne a lényeg akkor neki se állnék

Szerintem az az izgalmas az ilyen hancúrban, hogy az egyik fél ki van szolgáltatva a másiknak. Nem feltétlenül kell megalázó pózban csinálni. Elég ha azt mondod neki, hogy nem érhet hozzád, sehogyan sem, te pedig izgatod, símogatod. Ha netán hozzád akarna érni, akkor tedd visza a kezét és utasítsd, hogy ne tegye. Ha nő csinálja veled, akkor mi erre a reakció? Egy nagy kemény erekció!
Ha férfi csinálja, akkor a nőnél jó lucskos punci és garancia, ha hagyod, hogy hozzádérjen, arra, hogy szét fog karmolászni a gyönyörtől.

Sziasztok!
Új vagyok itt a fórumon. Én spec eset vagyok. Biszex srác vagyok sm érdeklődéssel.
Azon túl, hogy a pasikat is bírom, izgat a fájdalom oda-vissza. Ami eddig volt: gyertya, tű, elektroszex. Ezek mind nagyon tetszettek, de sajna eddig csak egyedül, illetve néha a párom is besegített.
Én ezekkel a technikákkal főleg a farkam szeretem izgatni.
Hallottam, hogy a csalán is izgi dolog.
Jó lenne ezekben a témákban tapasztalatokat olvasni!
No meg új ötleteket is szívesen olvasnék!
Új vagyok itt a fórumon. Én spec eset vagyok. Biszex srác vagyok sm érdeklődéssel.
Azon túl, hogy a pasikat is bírom, izgat a fájdalom oda-vissza. Ami eddig volt: gyertya, tű, elektroszex. Ezek mind nagyon tetszettek, de sajna eddig csak egyedül, illetve néha a párom is besegített.
Én ezekkel a technikákkal főleg a farkam szeretem izgatni.
Hallottam, hogy a csalán is izgi dolog.
Jó lenne ezekben a témákban tapasztalatokat olvasni!
No meg új ötleteket is szívesen olvasnék!
Hi!
Kérnék mindenkit, aki tud pervez beszédet írja nekem le pl.:
Előre is köszönöm egy pár pl-da elkelne...
Kérnék mindenkit, aki tud pervez beszédet írja nekem le pl.:
Előre is köszönöm egy pár pl-da elkelne...
Mikor lesz a bemutató óra?

Én speciel élvezem ha így élveztetnek el.
Egy szakértő nő, pasi csodákra képes.
Egy szakértő nő, pasi csodákra képes.
Hi!
Kérnék mindenkit, aki tud pervez beszédet írja nekem le pl.:gyere dugd meg a popsim, pisild tele a lukam édes gyere már érezni akarom a forró pisidet.....stb.
Dúrvát légysziiiiiiii
(ebben a topicban talán már vannak neked is megfelelő mondatok, de itt is jó helyen vagy!)
Szex előtti, közbeni, utáni mondatok!--->KATT!
Kérnék mindenkit, aki tud pervez beszédet írja nekem le pl.:gyere dugd meg a popsim, pisild tele a lukam édes gyere már érezni akarom a forró pisidet.....stb.
Dúrvát légysziiiiiiii

(ebben a topicban talán már vannak neked is megfelelő mondatok, de itt is jó helyen vagy!)

Szex előtti, közbeni, utáni mondatok!--->KATT!
Én imádom hallani ahogy csattog a tenyerem egy popsin, és látni amint kipirosodik...
Jó a szado-mazo szex. Egy baj van vele, ha a párunk nem vevő rá. :(
Szépen, finoman rá kell vezetni. Én eleinte csak beszélgettem róla vele, majd előtte csináltam, később ő szadizott engem. Mostmár van amit magán is kipróbál.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 13. hétfő 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 13. hétfő 13:49
Törölt felhasználó (437877)

Jó a szado-mazo szex. Egy baj van vele, ha a párunk nem vevő rá. :(
Ma meló után kezelésbe vesz egy kolléganőm. Kikötöz, megdug felcsatolhatóssal és még amihez kedvünk lesz. Már várom.
Szerintem is élvezetes játék, de valahogy a csajszik többsége nem szeret dominálni. Nem nyalásra, hanem másra vágyik.
Szerencsére néhányszor márt volt részem domináns kapcsolatban, és nagyon élveztem. A barátnőm leitatott, bármit megtettem, és az sem zavarta, ha büdös, mert a tusolóban voltunk.
Szerencsére néhányszor márt volt részem domináns kapcsolatban, és nagyon élveztem. A barátnőm leitatott, bármit megtettem, és az sem zavarta, ha büdös, mert a tusolóban voltunk.

velem bármit megtehetsz.imádom ha aláz egy nő
************************** júdás bölcsőt (persze csak a light-osabbat). Esetleg tud valaki olyan filmeket ahol használják?
(nem társkereső : vazelinator)
(nem társkereső : vazelinator)
Keresünk olyan lányt, pasit akiket izgatnak az olyan játékok, mint a tű, gyertya, csalán, elekroszex. A biszex beállítottság is fontos. Mi unik vagyunk, azaz adni és kapni is szeretünk
Nincs annál jobb mint amikor egy nő hörögve dugja a segged és a hasa csattog a fenekeden!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 05. szerda 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 05. szerda 11:46

Törölt felhasználó (89159)

Ma meló után kezelésbe vesz egy kolléganőm. Kikötöz, megdug felcsatolhatóssal és még amihez kedvünk lesz. Már várom.
Kedvencem a kikötözős játék. Egyszer azt megcsináltam hogy a párom nálam volt, én felvettem a szexi vörös csipke-muszlin hálóingemet, combfixel, megcsináltam a sminkemet, kiengedtem a hajamat. Őt meg az ágyamba parancsoltam. Táncoltam neki egy kissé erotikusan, miközben simogató pálcával izgattam magamat, majd kiparancsoltam az ágyamból és leültettem egy székre, ahol tovább táncoltam előtte, és végigsimítottam pálcával a saját testemet. Látszott rajta hogy már teljesen odáig van a látványtól. Ezért beleültem az ölébe és csókot leheltem a fülére, na ebben a percben kattant a fém bilincs a csuklóján és ő csak ült ott, csodálkozó tekintettel, azon a széken. Majd tovább táncoltam neki. És mivel csak egyetlen boxer volt rajta, így könnyű dolgom volt, azt is lehúztam róla. A felső testét kezdtem el simogatni. A nyakát, a mellkasát, a fülét, a vállát, majd úgy tettem mind aki szájon akarja csókolni. Pár mm-ter választott csak el az ajkától, és amikor éreztem hogy ő is felém hajol hirtelen elhúztam az ajkamat és az a csók a nyakán csattant. Majd megfogtam a fejét és hátul meghúztam a haját, miközben mellette álltam így evvel a mozdulattal teljesen hátrarántottam a fejét és a nyelvemmel elkezdtem a fülét nyalni falni, majd beleültem az ölébe és csókoltam a nyakát, az ajkát úgy hogy közben erőteljesen húztam hátrafelé a fejét, mivel újra hajhúzás volt. Felálltam és csókolgattam a felső testét, simogattam, érintettem ahol értem. Majd beálltam a térdelő lába közé és úgy izgattam a nyelvemmel körös-körül a mellbimbóit. Majd megint úgy tettem mint aki megakarja csókolni, de az utolsó percben félrerántottam a fejemet, éreztem ahogy kíván, ahogy a teste szenvedélyre hív, és láttam ahogy mereven ácsingózik. Ekkor betérdeltem a lába közé, és nyelvemmel, ajkammal izgattam a péniszét, majd levettem a csuklójáról a fém bilincset és rákattintottam a péniszére és úgy szoptam tovább, nyaltam faltam, ahogy a fém bilincs föl-le mozgott rajta valami irtó izgi volt! Majd ismét visszahelyeztem a fémbilincset a csuklójára, én megszabadultam aprócska csipkés tangámtól és belehuppantam hirtelen merev péniszébe és lovagló pózban, széken ülve, ő hátul megbilincselve vágtattunk bele az élvezetek kertjébe!