Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Az angol eredetű BDSM mozaikszó a szavak kezdőbetűiből képzett rövidítést takarja: kötözés-fegyelmezés (Bondage & Discipline), dominancia-alávetettség (Domination & Submission) és a szadomazochizmus (Sadism & Masochism).

A BDSM olyan szexuális viselkedésformák gyűjtőneve, ahol szexuális élvezet keltését célzó szerepjátékban szélsőségesen elválik az irányító és alárendelt szerep. Két szereplője, az aktív, utasításokat adó úr és a passzív, szenvedő szolga. A fájdalom adása és elviselése, a kiszolgáltatottság érzete és más hasonló érzelmek irányítják, melyben csak részben, vagy egyáltalán nem kap szerepet a nemi aktus.
Gyakorlása felkészültséget, figyelmességet és bizalmi kapcsolatot feltételez.

"Sötétség, egyedül, szárnyalás. Kettős élet, kettős támadás, árulás. Egyedül, szárnyalás, sötétség.
Börtönben lenni, viszolyogtatóan nedvesek a falak, míg testem cellában rothad, alig pár négyzetméternyire szorítva, addig a lelkem háborgó vihar, fogvicsorgás és tomboló düh. Urad vagyok, parancsolód, térdre rogysz, kifordítod belsőd, fogaid között szűrve minden szót hozod legféltettebb titkaid elém. Értem ejtett zsákmányállat, és most a vadász rab. Kívülről, mint harcos a háború előtt, csak egy gubbasztó testnek látnak, de belül élesre fent fegyverrel várom, hogy az ajtó nyikorduljon. Szemem hozzászokott a sötéthez, ellazult izomkötegeim robbanásra készek, agyam bekapcsolásra kész üzemmódban vár.
És tudom, hogy kinyitod."

Az eddigi hozzászólások

... 2 3 4 5 6 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#70   2010. 10. 13. szerda 14:35
katicika katicika
#69   2010. 05. 11. kedd 20:34
X Törölt felhasználó (741955) VIP
Eddigi hozzászólásaid alapján violent
(Ez egy válasz csül üzenetére (2010. 04. 13. kedd 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 13. kedd 14:22
nem helyes ha a nő a domináns !
a nő tegye azt amit én akarok ellenkezés nélkül max visítson smile
#68   2010. 04. 13. kedd 14:22
csül csül
nem helyes ha a nő a domináns !
a nő tegye azt amit én akarok ellenkezés nélkül max visítson smile
#67   2010. 04. 10. szombat 20:10
X Törölt felhasználó (333087)
(idegen szexhonlap hirdetése TILOS! tiltással jár!) :tom ejnye1 felkialtas
#66   2010. 03. 13. szombat 22:29
X Törölt felhasználó (23078)
Kérdéseidre a válasz. Én már egy ideje játszom tűkkel. Nem tapasztaltam, hogy érzéketlenséget okoz. Mindig oda szúrtam, ahova jól esik. Ezt a partnerrel is lehet előre egyeztetni. Az előfordul, hogy rövid ideig vérzik, de soha semmi maradandó sérülést nem okozott. Az viszont tény, hogy egyre inkább élvezem. Ha érdekel, írj privátban!
(Ez egy válasz cyane1 üzenetére (2010. 02. 06. szombat 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 06. szombat 14:28
BDSM Wikipédia:
"A BDSM gyűjtőszó az angol Bondage & discipline (B&D), Domination & submission (D&S), Sadism and masochism (S&M) szavakból képzett rövidítés, magyarul „kötözés-fegyelmezés, dominancia-alávetettség és szado-mazochizmus” fogalmakat jelöli.

A BDSM olyan szexuális viselkedésformák gyűjtőneve, ahol szexuális élvezet keltését célzó szerepjátékban szélsőségesen elválik az irányító és alárendelt szerep. Két szereplője, az aktív, utasításokat adó úr és a passzív, szenvedő szolga. A fájdalom adása és elviselése, a kiszolgáltatottság érzete és más hasonló érzelmek irányítják, melyben csak részben, vagy egyáltalán nem kap szerepet a nemi aktus.
Gyakorlása felkészültséget, figyelmességet és bizalmi kapcsolatot feltételez."

Én csak a kötözés-fegyelmezésben és dominancia-alávetettségben vagyok gyakorlott és ezekben mint switch. Soha nem voltak mazo és szadista hajlamaim, de, ha lenne is, félnék bármi olyat tenni ami vérzéssel jár/maradandó nyomokat hagy.

Következő a kérdésem a szado-mazoban jártas fórumozóktól:
A tűk használatánál pl. honnan tudja a domináns fél, hogy hova kell/lehet szúrnia és nem okoz vele semmi maradandó kárt vagy az érintett testrész későbbi érzéketlenségét? Vagy teljesen mindegy hova szúrja, hosszú távon nem befolyásolja a pénisz, punci, mell, stb. érzékenységét?? Az s/m gyakorlása valóban felkészültséget igényel, de kötve hiszem, hogy csak orvosokból lesznek domok lookaround
#65   2010. 02. 06. szombat 16:40
bazijoe19 bazijoe19
Jó történet nekem tetszik, néha nekem is bejön a domináns nő a szexben és fordítva is jó. Ugyanígy vagyok a hasonló, vadabb dolgokkal is pl. kikötözések, bilincseleések, nyakörv, hajhúzás, stb...
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 02. 05. péntek 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (736623)
2010. 02. 05. péntek 21:33
Kedvencem a kikötözős játék. Egyszer azt megcsináltam hogy a párom nálam volt, én felvettem a szexi vörös csipke-muszlin hálóingemet, combfixel, megcsináltam a sminkemet, kiengedtem a hajamat. Őt meg az ágyamba parancsoltam. Táncoltam neki egy kissé erotikusan, miközben simogató pálcával izgattam magamat, majd kiparancsoltam az ágyamból és leültettem egy székre, ahol tovább táncoltam előtte, és végigsimítottam pálcával a saját testemet. Látszott rajta hogy már teljesen odáig van a látványtól. Ezért beleültem az ölébe és csókot leheltem a fülére, na ebben a percben kattant a fém bilincs a csuklóján és ő csak ült ott, csodálkozó tekintettel, azon a széken. Majd tovább táncoltam neki. És mivel csak egyetlen boxer volt rajta, így könnyű dolgom volt, azt is lehúztam róla. A felső testét kezdtem el simogatni. A nyakát, a mellkasát, a fülét, a vállát, majd úgy tettem mind aki szájon akarja csókolni. Pár mm-ter választott csak el az ajkától, és amikor éreztem hogy ő is felém hajol hirtelen elhúztam az ajkamat és az a csók a nyakán csattant. Majd megfogtam a fejét és hátul meghúztam a haját, miközben mellette álltam így evvel a mozdulattal teljesen hátrarántottam a fejét és a nyelvemmel elkezdtem a fülét nyalni falni, majd beleültem az ölébe és csókoltam a nyakát, az ajkát úgy hogy közben erőteljesen húztam hátrafelé a fejét, mivel újra hajhúzás volt. Felálltam és csókolgattam a felső testét, simogattam, érintettem ahol értem. Majd beálltam a térdelő lába közé és úgy izgattam a nyelvemmel körös-körül a mellbimbóit. Majd megint úgy tettem mint aki megakarja csókolni, de az utolsó percben félrerántottam a fejemet, éreztem ahogy kíván, ahogy a teste szenvedélyre hív, és láttam ahogy mereven ácsingózik. Ekkor betérdeltem a lába közé, és nyelvemmel, ajkammal izgattam a péniszét, majd levettem a csuklójáról a fém bilincset és rákattintottam a péniszére és úgy szoptam tovább, nyaltam faltam, ahogy a fém bilincs föl-le mozgott rajta valami irtó izgi volt! Majd ismét visszahelyeztem a fémbilincset a csuklójára, én megszabadultam aprócska csipkés tangámtól és belehuppantam hirtelen merev péniszébe és lovagló pózban, széken ülve, ő hátul megbilincselve vágtattunk bele az élvezetek kertjébe! kacsint
#64   2010. 02. 06. szombat 14:42
BigJoe23 BigJoe23
Nem tudom, hogy én tudnék-e fájdalmat okozni, de azt sem, hogy ezt én élvezném... igaz a kikötözés az nagyon bejött, a szemek eltakarása egy kis plusz izgalmat is vitt az egészbe... nyes
#63   2010. 02. 06. szombat 14:28
cyane1 cyane1
BDSM Wikipédia:
"A BDSM gyűjtőszó az angol Bondage & discipline (B&D), Domination & submission (D&S), Sadism and masochism (S&M) szavakból képzett rövidítés, magyarul „kötözés-fegyelmezés, dominancia-alávetettség és szado-mazochizmus” fogalmakat jelöli.

Gyakorlása felkészültséget, figyelmességet és bizalmi kapcsolatot feltételez."

Én csak a kötözés-fegyelmezésben és dominancia-alávetettségben vagyok gyakorlott és ezekben mint switch. Soha nem voltak mazo és szadista hajlamaim, de, ha lenne is, félnék bármi olyat tenni ami vérzéssel jár/maradandó nyomokat hagy.

Következő a kérdésem a szado-mazoban jártas fórumozóktól:
A tűk használatánál pl. honnan tudja a domináns fél, hogy hova kell/lehet szúrnia és nem okoz vele semmi maradandó kárt vagy az érintett testrész későbbi érzéketlenségét? Vagy teljesen mindegy hova szúrja, hosszú távon nem befolyásolja a pénisz, punci, mell, stb. érzékenységét?? Az s/m gyakorlása valóban felkészültséget igényel, de kötve hiszem, hogy csak orvosokból lesznek domok lookaround
#62   2010. 02. 06. szombat 13:53
X Törölt felhasználó (736623)
Ez igaz, viszont a kikötőzés az maga a bondage! Amúgy csinálnám durvábban is ha lehetne, de a páromat nem lehet magassarkú csizmában hátrarúgni, pedig megtenném, higgyétek el! Igaz, azért néha vér is folyik nálunk, de az akkor sem olyan mint mikor teljesen száz százalékban mered nyomni a partnereddel a dolgokat. Az én párom nem vevő rá, sajna!:(
#61   2010. 02. 05. péntek 23:34
cyane1 cyane1
Jó történet és biztos nagyon izgalmas szex volt, de ez nem szado-mazo sztori...
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 02. 05. péntek 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (736623)
2010. 02. 05. péntek 21:33
Kedvencem a kikötözős játék. Egyszer azt megcsináltam hogy a párom nálam volt, én felvettem a szexi vörös csipke-muszlin hálóingemet, combfixel, megcsináltam a sminkemet, kiengedtem a hajamat. Őt meg az ágyamba parancsoltam. Táncoltam neki egy kissé erotikusan, miközben simogató pálcával izgattam magamat, majd kiparancsoltam az ágyamból és leültettem egy székre, ahol tovább táncoltam előtte, és végigsimítottam pálcával a saját testemet. Látszott rajta hogy már teljesen odáig van a látványtól. Ezért beleültem az ölébe és csókot leheltem a fülére, na ebben a percben kattant a fém bilincs a csuklóján és ő csak ült ott, csodálkozó tekintettel, azon a széken. Majd tovább táncoltam neki. És mivel csak egyetlen boxer volt rajta, így könnyű dolgom volt, azt is lehúztam róla. A felső testét kezdtem el simogatni. A nyakát, a mellkasát, a fülét, a vállát, majd úgy tettem mind aki szájon akarja csókolni. Pár mm-ter választott csak el az ajkától, és amikor éreztem hogy ő is felém hajol hirtelen elhúztam az ajkamat és az a csók a nyakán csattant. Majd megfogtam a fejét és hátul meghúztam a haját, miközben mellette álltam így evvel a mozdulattal teljesen hátrarántottam a fejét és a nyelvemmel elkezdtem a fülét nyalni falni, majd beleültem az ölébe és csókoltam a nyakát, az ajkát úgy hogy közben erőteljesen húztam hátrafelé a fejét, mivel újra hajhúzás volt. Felálltam és csókolgattam a felső testét, simogattam, érintettem ahol értem. Majd beálltam a térdelő lába közé és úgy izgattam a nyelvemmel körös-körül a mellbimbóit. Majd megint úgy tettem mint aki megakarja csókolni, de az utolsó percben félrerántottam a fejemet, éreztem ahogy kíván, ahogy a teste szenvedélyre hív, és láttam ahogy mereven ácsingózik. Ekkor betérdeltem a lába közé, és nyelvemmel, ajkammal izgattam a péniszét, majd levettem a csuklójáról a fém bilincset és rákattintottam a péniszére és úgy szoptam tovább, nyaltam faltam, ahogy a fém bilincs föl-le mozgott rajta valami irtó izgi volt! Majd ismét visszahelyeztem a fémbilincset a csuklójára, én megszabadultam aprócska csipkés tangámtól és belehuppantam hirtelen merev péniszébe és lovagló pózban, széken ülve, ő hátul megbilincselve vágtattunk bele az élvezetek kertjébe! kacsint
#60   2010. 02. 05. péntek 21:33
X Törölt felhasználó (736623)
#59   2009. 10. 06. kedd 16:40
extremehairy extremehairy
Nincs annál jobb mint amikor egy nő hörögve dugja a segged és a hasa csattog a fenekeden! eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 05. szerda 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (89159)
2009. 08. 05. szerda 11:46
Ma meló után kezelésbe vesz egy kolléganőm. Kikötöz, megdug felcsatolhatóssal és még amihez kedvünk lesz. Már várom.
#58   2009. 09. 23. szerda 23:26
X Törölt felhasználó (23078) VIP
Keresünk olyan lányt, pasit akiket izgatnak az olyan játékok, mint a tű, gyertya, csalán, elekroszex. A biszex beállítottság is fontos. Mi unik vagyunk, azaz adni és kapni is szeretünk
#57   2009. 08. 18. kedd 08:17
Yagi Yagi
************************** júdás bölcsőt (persze csak a light-osabbat). Esetleg tud valaki olyan filmeket ahol használják?

(nem társkereső : vazelinator)
#56   2009. 08. 05. szerda 16:56
zsozs70 zsozs70
velem bármit megtehetsz.imádom ha aláz egy nő
#55   2009. 08. 05. szerda 11:58
Peter_xx Peter_xx
Szerintem is élvezetes játék, de valahogy a csajszik többsége nem szeret dominálni. Nem nyalásra, hanem másra vágyik.
Szerencsére néhányszor márt volt részem domináns kapcsolatban, és nagyon élveztem. A barátnőm leitatott, bármit megtettem, és az sem zavarta, ha büdös, mert a tusolóban voltunk. vigyor2
#54   2009. 08. 05. szerda 11:46
X Törölt felhasználó (89159)
Ma meló után kezelésbe vesz egy kolléganőm. Kikötöz, megdug felcsatolhatóssal és még amihez kedvünk lesz. Már várom.
#53   2009. 08. 05. szerda 01:10
X Törölt felhasználó (23078)
Szépen, finoman rá kell vezetni. Én eleinte csak beszélgettem róla vele, majd előtte csináltam, később ő szadizott engem. Mostmár van amit magán is kipróbál.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 13. hétfő 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (437877)
2009. 07. 13. hétfő 13:49
Jó a szado-mazo szex. Egy baj van vele, ha a párunk nem vevő rá. :(
#52   2009. 07. 13. hétfő 13:49
X Törölt felhasználó (437877)
Jó a szado-mazo szex. Egy baj van vele, ha a párunk nem vevő rá. :(
#51   2009. 07. 13. hétfő 08:17
X Törölt felhasználó (58763)
Én imádom hallani ahogy csattog a tenyerem egy popsin, és látni amint kipirosodik...

... 2 3 4 5 6 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: laci van kenoby laci van kenoby
Nyitás ideje: 2004. 09. 28. kedd
Üzenetek: 130db
Utolsó üzenet: 2021. 03. 02. kedd

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!