Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Az angol eredetű BDSM mozaikszó a szavak kezdőbetűiből képzett rövidítést takarja: kötözés-fegyelmezés (Bondage & Discipline), dominancia-alávetettség (Domination & Submission) és a szadomazochizmus (Sadism & Masochism).

A BDSM olyan szexuális viselkedésformák gyűjtőneve, ahol szexuális élvezet keltését célzó szerepjátékban szélsőségesen elválik az irányító és alárendelt szerep. Két szereplője, az aktív, utasításokat adó úr és a passzív, szenvedő szolga. A fájdalom adása és elviselése, a kiszolgáltatottság érzete és más hasonló érzelmek irányítják, melyben csak részben, vagy egyáltalán nem kap szerepet a nemi aktus.
Gyakorlása felkészültséget, figyelmességet és bizalmi kapcsolatot feltételez.

"Sötétség, egyedül, szárnyalás. Kettős élet, kettős támadás, árulás. Egyedül, szárnyalás, sötétség.
Börtönben lenni, viszolyogtatóan nedvesek a falak, míg testem cellában rothad, alig pár négyzetméternyire szorítva, addig a lelkem háborgó vihar, fogvicsorgás és tomboló düh. Urad vagyok, parancsolód, térdre rogysz, kifordítod belsőd, fogaid között szűrve minden szót hozod legféltettebb titkaid elém. Értem ejtett zsákmányállat, és most a vadász rab. Kívülről, mint harcos a háború előtt, csak egy gubbasztó testnek látnak, de belül élesre fent fegyverrel várom, hogy az ajtó nyikorduljon. Szemem hozzászokott a sötéthez, ellazult izomkötegeim robbanásra készek, agyam bekapcsolásra kész üzemmódban vár.
És tudom, hogy kinyitod."

Az eddigi hozzászólások

... 3 4 5 6 7
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#50   2009. 07. 01. szerda 21:27
Liana0 Liana0
Hi!
Kérnék mindenkit, aki tud pervez beszédet írja nekem le pl.:gyere dugd meg a popsim, pisild tele a lukam édes gyere már érezni akarom a forró pisidet.....stb.
Dúrvát légysziiiiiiii smile

(ebben a topicban talán már vannak neked is megfelelő mondatok, de itt is jó helyen vagy!) felkialtas

Szex előtti, közbeni, utáni mondatok!--->KATT!
#49   2009. 07. 01. szerda 07:03
X Törölt felhasználó (39273)
Én speciel élvezem ha így élveztetnek el.
Egy szakértő nő, pasi csodákra képes.
#48   2009. 07. 01. szerda 02:58
X Törölt felhasználó (426306)
Mikor lesz a bemutató óra? circling
#47   2009. 06. 27. szombat 18:56
Liana0 Liana0 VIP
Hi!
Kérnék mindenkit, aki tud pervez beszédet írja nekem le pl.:
Előre is köszönöm egy pár pl-da elkelne...
#46   2009. 05. 05. kedd 02:51
X Törölt felhasználó (23078)
Sziasztok!

Új vagyok itt a fórumon. Én spec eset vagyok. Biszex srác vagyok sm érdeklődéssel.
Azon túl, hogy a pasikat is bírom, izgat a fájdalom oda-vissza. Ami eddig volt: gyertya, tű, elektroszex. Ezek mind nagyon tetszettek, de sajna eddig csak egyedül, illetve néha a párom is besegített.
Én ezekkel a technikákkal főleg a farkam szeretem izgatni.
Hallottam, hogy a csalán is izgi dolog.
Jó lenne ezekben a témákban tapasztalatokat olvasni!
No meg új ötleteket is szívesen olvasnék!
#45   2008. 06. 15. vasárnap 12:37
andrew87 andrew87
Ilyesmire gondoltam én is. A fájdalmat mindenképpen kerülni akarjuk. A cél az h az egyik fél teljesen ki legyen szolgáltatva a másiknak. Persze jó értelemben.
Ahogy te is említetted már próbáltuk. De pár perc után jó szóval nem lehet megakadályozni h a másik fél ne viszonozza simogatást.

Daany, köszönöm! Azt hiszem ha ennyi lenne benne a lényeg akkor neki se állnék ejnye1
(Ez egy válasz Denipapa üzenetére (2008. 06. 14. szombat 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 14. szombat 20:24
Szerintem az az izgalmas az ilyen hancúrban, hogy az egyik fél ki van szolgáltatva a másiknak. Nem feltétlenül kell megalázó pózban csinálni. Elég ha azt mondod neki, hogy nem érhet hozzád, sehogyan sem, te pedig izgatod, símogatod. Ha netán hozzád akarna érni, akkor tedd visza a kezét és utasítsd, hogy ne tegye. Ha nő csinálja veled, akkor mi erre a reakció? Egy nagy kemény erekció! smile Ha férfi csinálja, akkor a nőnél jó lucskos punci és garancia, ha hagyod, hogy hozzádérjen, arra, hogy szét fog karmolászni a gyönyörtől.
#44   2008. 06. 14. szombat 20:54
X Törölt felhasználó (49560)
egyetértek szerintem sem kegyetlenkedésről szól inkább egy teljes bizalmi viszony... amiben a játékosság főszerepet kap
#43   2008. 06. 14. szombat 20:24
Denipapa Denipapa
Szerintem az az izgalmas az ilyen hancúrban, hogy az egyik fél ki van szolgáltatva a másiknak. Nem feltétlenül kell megalázó pózban csinálni. Elég ha azt mondod neki, hogy nem érhet hozzád, sehogyan sem, te pedig izgatod, símogatod. Ha netán hozzád akarna érni, akkor tedd visza a kezét és utasítsd, hogy ne tegye. Ha nő csinálja veled, akkor mi erre a reakció? Egy nagy kemény erekció! smile Ha férfi csinálja, akkor a nőnél jó lucskos punci és garancia, ha hagyod, hogy hozzádérjen, arra, hogy szét fog karmolászni a gyönyörtől.
#42   2008. 06. 14. szombat 17:33
X Törölt felhasználó (100496)
1. Szükség van egy kötélre, de akármi megfelel ami kötözésre alakalmas.
2. Megkötözöd a partenered, vagy ő téged
3. Megdugod.

Remélem segítettem....................
(Ez egy válasz andrew87 üzenetére (2008. 06. 14. szombat 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 14. szombat 10:55
A párommal szeretnénk egy kicsit kikötözős játékokat játszani.
Kezdők vagyunk benne ezért szeretnék tanácsokat, ötleteket kérni. (Eszközök, technikák)
#41   2008. 06. 14. szombat 10:55
andrew87 andrew87
A párommal szeretnénk egy kicsit kikötözős játékokat játszani.
Kezdők vagyunk benne ezért szeretnék tanácsokat, ötleteket kérni. (Eszközök, technikák)
#40   2007. 08. 02. csütörtök 16:55
Peter_xx Peter_xx
Én úgy gondolom, hogy ami kölcsönösen őrömet és élvezetet jelent, az nem lehet perverz.
Én is voltam már kikötözve, és "megerőszakolva", de én is kikötöztem már kedvesem. Nagyon izgató tud lenni, ha az ember kiszolgáltatottnak, megalázottnak érezheti magát, de csak játékból.
Mivel a szenvedélyes csókolódzás közben is cserélődik a nyál, akkor miért lenne undorító, ha kedvesem, a számba köpi.
Ha mindketten élvezzük, nekem mindegy hogy mit is játszunk!
#39   2007. 05. 24. csütörtök 08:21
X Törölt felhasználó (53426)
Vicces lenne ha ők is felvonulnának teljes harci díszben ,mint a melegek és leszbikusok !!!
Maradjanak otthon a négy fakl között!!!
#38   2007. 05. 18. péntek 16:02
édespille édespille
ha már megtaláltam... smile

#37   2007. 03. 30. péntek 18:36
édespille édespille
#36   2007. 03. 30. péntek 18:35
édespille édespille
#35   2007. 03. 23. péntek 20:39
MmePrune MmePrune VIP Admin
érdemi hsz-eket várunk...ugye nem pontokat gyüjtögetsz? ejnye1 ejnye1 ejnye1
#34   2007. 03. 23. péntek 19:45
MmePrune MmePrune VIP Admin
kicsit szoftosabb változata a szado-mazonak:

"Ha kötözésre kerül sor, használjatok laza, finom anyagból készült kötözőt. A bilincs vonzó alternatíva, és bizonyos helyzetekben kifejezetten szexi is, főleg a rózsaszín pihékkel bevont darabok, de kezdetben nem a legcélszerűbb, mert tényleg sérülést okozhatnak, ha sokáig viseljük őket, vagy ha erőszakkal szabadulni próbálunk belőle. A bőr karkötőkkel pedig az a probléma, hogy a cipőhöz hasonlóan eltart egy darabig, míg az anyag felpuhul kissé, és a kemény bőr fájdalmas feldörzsölődéseket okozhat.

Ha csuklóra kötötözöl, mindig figyelj rá, hogy legalább két ujjad beférjen a kötés és a csukló közé, és semmiképp ne használj ragasztószalagot, szigetelőszalagot erre a célra. A selyem a legpraktikusabb, nem dörzsöl és könnyű kioldani, de azért ne a legdrágább sálat vagy nyakkendőt fogjátok be, mert lehet, hogy vágni kell a végén.

Paskolásnál tartsd észben, sokkal jobb érzés, és tovább is bírható, ha lassan, pici ütésekkel kezded, hogy mind az alany, mind az alany bőre kellőképp bemelegedhessen. Az erős ütlegelés a legtöbb ember számára kellemetlen és egyáltalán nem izgató, így semmi értelme az alapos elfenekelésnek, főleg kezdetben. Fontos továbbá, hogy csak és kizárólag húsos, védett területen paskolj, pálcázz, vesszőzz, ostorozz, csontot soha ne érjen ütés! Könyök, térd, nyak, boka, fej ugyanolyan tabu, mint a pofozkodás. Még a tapasztalt szadistáknál is ritkán csattan el a pofon, pedig ők aztán tényleg tudják, mi mennyire fáj testnek és léleknek.

Viasszal csöpögtetni az előtted elterülő meztelen testet is egyszerű, olcsó és viszonylag biztonságos játék, ha a megfelelő gyertyát használod. A legjobb, ha sima fehér, úgynevezett kocsisgyertya van kéznél, a színes, illatosított darabok sokkal melegebbek, könnyen égési sérülést okozhatnak. A méhviaszt kerüld, ez a legmelegebb az összes közül. A has, a mellek és a mellkas bátran viaszozható, és ugye minél magasabbról csorgatod a gyertyát, annál kevésbé lesz égető, mire landol.

Ennyi alapozással készen is állsz a kínzó élményre, és ne feledd, a szadomazo játékok nem azt jelentik, hogy teljesen új szexuális szemléletet kell elsajátítanod, nem kell rabszolga és domina szerepeket alakítanotok, egyszerűen élvezzétek ki, hogy úgy, mint a szerelem és a gyűlölet, a fájdalom és az izgalom is karöltve jár."
#33   2007. 03. 23. péntek 16:51
pogh pogh
Enyhébb formában szerintem belefér, de a durvább dolgok inkább kerüljenek el messzire.
#32   2007. 03. 23. péntek 12:56
Puncikiralyno Puncikiralyno VIP
Nos erre én nem vagyok képes.
Egyikre sem.
#31   2007. 03. 23. péntek 08:24
X Törölt felhasználó (84911)
Sugika, nem lehetsz semmi! ;)
tigris, merre laktok?

... 3 4 5 6 7
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: laci van kenoby laci van kenoby
Nyitás ideje: 2004. 09. 28. kedd
Üzenetek: 130db
Utolsó üzenet: 2021. 03. 02. kedd

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!