Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Az angol eredetű BDSM mozaikszó a szavak kezdőbetűiből képzett rövidítést takarja: kötözés-fegyelmezés (Bondage & Discipline), dominancia-alávetettség (Domination & Submission) és a szadomazochizmus (Sadism & Masochism).

A BDSM olyan szexuális viselkedésformák gyűjtőneve, ahol szexuális élvezet keltését célzó szerepjátékban szélsőségesen elválik az irányító és alárendelt szerep. Két szereplője, az aktív, utasításokat adó úr és a passzív, szenvedő szolga. A fájdalom adása és elviselése, a kiszolgáltatottság érzete és más hasonló érzelmek irányítják, melyben csak részben, vagy egyáltalán nem kap szerepet a nemi aktus.
Gyakorlása felkészültséget, figyelmességet és bizalmi kapcsolatot feltételez.

"Sötétség, egyedül, szárnyalás. Kettős élet, kettős támadás, árulás. Egyedül, szárnyalás, sötétség.
Börtönben lenni, viszolyogtatóan nedvesek a falak, míg testem cellában rothad, alig pár négyzetméternyire szorítva, addig a lelkem háborgó vihar, fogvicsorgás és tomboló düh. Urad vagyok, parancsolód, térdre rogysz, kifordítod belsőd, fogaid között szűrve minden szót hozod legféltettebb titkaid elém. Értem ejtett zsákmányállat, és most a vadász rab. Kívülről, mint harcos a háború előtt, csak egy gubbasztó testnek látnak, de belül élesre fent fegyverrel várom, hogy az ajtó nyikorduljon. Szemem hozzászokott a sötéthez, ellazult izomkötegeim robbanásra készek, agyam bekapcsolásra kész üzemmódban vár.
És tudom, hogy kinyitod."

Az eddigi hozzászólások

... 4 5 6 7
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#30   2007. 03. 22. csütörtök 23:21
X Törölt felhasználó (83859)
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#29   2007. 03. 22. csütörtök 03:41
X Törölt felhasználó (50877)
Érdekes formája az S/M szexnek a megalázás.
Pl. olvastam olyat, hogy valaki élvezi ha állatként bánnak vele. Pórázon tartják, kutyatálból eszik, talpat nyal stb. Sőt egy helyen arról is értekeztek, hogy még WC-re sem mehet, hanem ugyanazt a tálat kell használnia amiből eszik. Szóval vannak durva dolgok. De hallottam olyat is,hogy a gazdája rendszeresen kitátatja a száját és beleköp. Ezeknek legalább nincs külsérelmi nyoma.
#28   2007. 03. 21. szerda 22:53
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#27   2007. 03. 21. szerda 22:52
#26   2007. 03. 21. szerda 22:51
#25   2007. 03. 21. szerda 21:59
X Törölt felhasználó (20803)
Játéknak nem is lenne rossz!
#24   2007. 03. 21. szerda 21:59
#23   2007. 03. 21. szerda 21:57
#22   2007. 03. 21. szerda 21:31
Van valaki a G.G. fórumában akit érdekel ez a téma?Régi topik,jó lenne feújítani! wave wave wave
#21   2006. 05. 23. kedd 17:06
Ati83 Ati83
Mesélj csak.. kíváncsi vagyok..
#20   2006. 05. 22. hétfő 17:26
Ati83 Ati83
Hm...
Nekem az a tapasztalatom, hogy a nők nagy többsége, (persze csak az érett lányok), szereti, ha kicsit keményen bánsz velük... Sőt..
A fiatalabb lányoknál tipikusan azt látom, hogy félnek minden "vadabb" dologtól... azok akik pedig szexőrültek, azok szeretik a férfias bánásmódot..
Szóval szerintem egy kicsit minden nőben benne van ez az "alárendelt" szerep. (persze általában csak a szexben.)

Nekem volt egy barátnőm, akivel szépen lassan rájöttünk, hogy ő szereti, ha megalázzák én pedig benne voltam...
Ugyan, ez nem a "klasszikus" S/M, mert mi nem használtunk "segédeszközöket", de egyszerűen imádta, ha megaláztam.. Mindegy volt, hogy szavakkal, vagy tettekkel..
Hihetetlen érzés látni egy nőn, hogy minél kegyetlenebb vagy vele, annál jobban kíván..
Pl, előszeretettel szerette eljátszani az "olcsó kurva" szerepét, ami nekem tetszett.. :D
Egyébként sosem mentünk túl egy bizonyos határon.. A pofonokat szerette.. de nagyon. ja meg persze a popsi-csapkodást..:)
Az volt a lényeg, hogy minél kegyetlenebbül, minél durvábban bánjak vele, majd "jöjjön az állat", és kegyetlenül meg kellett, hogy bassz*m...
Nekem bejött..
Azóta akárhány lányt ismertem meg, mindben benne volt a "hajlam".. Szeretem, ha egy nő őszintén beszél erről, mert ez is kb olyan téma, mint a maszti.. Aki azt mondja, hogy nem csinálja.. ah hazudik.:)

ui.: Van egy lány, aki egyszer felpofozott... kegyetlenül felizgatott... de egy alárendelt szerepet nem tudnék elképzelni magamnak..
#19   2005. 01. 26. szerda 15:37
laci van kenoby laci van kenoby
Na mi van veletek? Mi történt itt? Megdöglött mindenki aki eddig hozzszóllt?
#18   2004. 12. 01. szerda 07:37
macido macido
Tom! Tom! Lehet hogy-e fotó láttán nem, alszanak napok óta! Ó szegény szado-mazo csajok! nyes nyes nyes
#17   2004. 11. 28. vasárnap 16:06
Atesz Atesz
Magát erőből tökönrúgatós és erre élvezős perverzes !
Ha valaki nem értené nézze meg a Zsuzska által ajánlott oldalt (http://ballkick.atw.hu)

nyes nyes nyes nyes nyes
(Ez egy válasz Zsuzska üzenetére (2004. 11. 12. péntek 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 12. péntek 22:52
Nesztek ! Ez való nektek ! http://ballkick.atw.hu
#16   2004. 11. 28. vasárnap 13:44
macido macido
Ehhez már nem lehet hozzáfűzni semmit.
#15   2004. 11. 28. vasárnap 11:05
rilu rilu
Tom!

Hogyan jutnak neked ilyenek eszedbe?
#14   2004. 11. 23. kedd 15:43
laci van kenoby laci van kenoby
Az igazi buli az lenne, ha TE lennél a másik oldalon Arra sokkal kiváncsibb vagyok, és szerintem nem csak Én
(Ez egy válasz Zsuzska üzenetére (2004. 11. 12. péntek 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
#13   2004. 11. 17. szerda 23:43
Zsolt Zsolt
Igaz nem a tárgyhoz kapcsolodik de már énis szenvedtem el igazi kemény női erőszakot testem és értéktágyaim nagyrészén.
#12   2004. 11. 17. szerda 22:42
Atesz Atesz
Zsuzska ! Kőkemény oldal ez ! Ilyeneket nézel ?
#11   2004. 11. 14. vasárnap 07:03
Gennyzsakszem Gennyzsakszem
Neked a meathole valo, mar megbocsass :P Remelem pasidtol begyujtottel egy tockost a topicba irasodert :>

... 4 5 6 7
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: laci van kenoby laci van kenoby
Nyitás ideje: 2004. 09. 28. kedd
Üzenetek: 130db
Utolsó üzenet: 2021. 03. 02. kedd

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!