Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Az angol eredetű BDSM mozaikszó a szavak kezdőbetűiből képzett rövidítést takarja: kötözés-fegyelmezés (Bondage & Discipline), dominancia-alávetettség (Domination & Submission) és a szadomazochizmus (Sadism & Masochism).

A BDSM olyan szexuális viselkedésformák gyűjtőneve, ahol szexuális élvezet keltését célzó szerepjátékban szélsőségesen elválik az irányító és alárendelt szerep. Két szereplője, az aktív, utasításokat adó úr és a passzív, szenvedő szolga. A fájdalom adása és elviselése, a kiszolgáltatottság érzete és más hasonló érzelmek irányítják, melyben csak részben, vagy egyáltalán nem kap szerepet a nemi aktus.
Gyakorlása felkészültséget, figyelmességet és bizalmi kapcsolatot feltételez.

"Sötétség, egyedül, szárnyalás. Kettős élet, kettős támadás, árulás. Egyedül, szárnyalás, sötétség.
Börtönben lenni, viszolyogtatóan nedvesek a falak, míg testem cellában rothad, alig pár négyzetméternyire szorítva, addig a lelkem háborgó vihar, fogvicsorgás és tomboló düh. Urad vagyok, parancsolód, térdre rogysz, kifordítod belsőd, fogaid között szűrve minden szót hozod legféltettebb titkaid elém. Értem ejtett zsákmányállat, és most a vadász rab. Kívülről, mint harcos a háború előtt, csak egy gubbasztó testnek látnak, de belül élesre fent fegyverrel várom, hogy az ajtó nyikorduljon. Szemem hozzászokott a sötéthez, ellazult izomkötegeim robbanásra készek, agyam bekapcsolásra kész üzemmódban vár.
És tudom, hogy kinyitod."

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 4 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#110   2016. 01. 02. szombat 17:22
herripotter herripotter
Üdv. Közeljövőben lesz vajon hasonló összejövetel?
#109   2015. 10. 04. vasárnap 06:58
X Törölt felhasználó (774401)
Szia! En Londonban voltam egy bdsm-jellegu klubban. Igazabol egy femdom party volt, ahol volt valamennyi show, voltak onkentes fellepok a klub kulonbozo helyszinein. Nekem kicsit laposnak tunt a buli, de azert egesz jo volt. A nudizmus es a szex teljesen tiltott volt a klub teruleten. De Londonban van boven bdsm-jellegu buli smile
(Ez egy válasz gagyika1989 üzenetére (2015. 09. 05. szombat 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 05. szombat 23:21
Üdv!

Arra lennék kíváncsi, hogy járt e már valaki konkrét bdsm klubban. És ha igen, elmesélné e, hogyan működnek ott a dolgok. Nőként, teljesen egyedül kicsit félelmetes elmenni, de mégis rettentően kíváncsi vagyok. Félek egy kicsit, mert nem tudom, mire számítsak, mennyire merevek az emberek, a szabályok....jó lenne, ha barátságos és segítőkész hangulat uralkodna a magamfajta bátor, de félős újoncokkal szemben. A másik dolog, hogy pl. hogy amíg nincs egy meghatározott domom, addig is belekeveredhetek dolgokba? És egyáltalán hogyan válasszam ki a megfelelő helyet? Londonban élek és a kereső legalább 30 bdsm klubot dobott ki... Próbáltam kinti fórumokon is kérdezősködni, de nem kaptam választ, vagy nem találtam meg a megfelelő fórumot... előre is köszi, ha valaki tud válaszolni smile
#108   2015. 10. 03. szombat 12:13
Gabriel_Grey Gabriel_Grey VIP Admin
Ide engem is hívtak, de a dresszkódnál fennakadtam a rostán. smile
(Ez egy válasz didergo üzenetére (2015. 09. 30. szerda 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 30. szerda 21:15
Mi sem voltunk még, de ki fogjuk próbálni ezt.

Párszor már próbáltunk állandó csapathoz társulni, de nagyon bonyolult volt a dolog. Amikor már az harmadik kört futottuk körülöttük, hogy legyenek szívesek... eluntuk az egészet.

Remélem itt szert teszünk néhány barátra is és lesz pár telefonszámunk.
#107   2015. 09. 30. szerda 21:15
didergo didergo
Mi sem voltunk még, de ki fogjuk próbálni ezt.

Párszor már próbáltunk állandó csapathoz társulni, de nagyon bonyolult volt a dolog. Amikor már az harmadik kört futottuk körülöttük, hogy legyenek szívesek... eluntuk az egészet.

Remélem itt szert teszünk néhány barátra is és lesz pár telefonszámunk.
(Ez egy válasz gagyika1989 üzenetére (2015. 09. 05. szombat 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv!

Arra lennék kíváncsi, hogy járt e már valaki konkrét bdsm klubban. És ha igen, elmesélné e, hogyan működnek ott a dolgok. Nőként, teljesen egyedül kicsit félelmetes elmenni, de mégis rettentően kíváncsi vagyok. Félek egy kicsit, mert nem tudom, mire számítsak, mennyire merevek az emberek, a szabályok....jó lenne, ha barátságos és segítőkész hangulat uralkodna a magamfajta bátor, de félős újoncokkal szemben. A másik dolog, hogy pl. hogy amíg nincs egy meghatározott domom, addig is belekeveredhetek dolgokba? És egyáltalán hogyan válasszam ki a megfelelő helyet? Londonban élek és a kereső legalább 30 bdsm klubot dobott ki... Próbáltam kinti fórumokon is kérdezősködni, de nem kaptam választ, vagy nem találtam meg a megfelelő fórumot... előre is köszi, ha valaki tud válaszolni smile
#106   2015. 09. 09. szerda 12:59
Hans Regenkurt Hans Regenkurt
Szia! Elöszőr is azt kellene letisztáznod magadban, hogy a bdsm-ből mi érdekel. A domot szerintem te válaszd ki magadnak, azt úgy is érezni fogod, hogy ki lesz a megfelelő.
Ha Budapesten lennél könnyebben tudnék segíteni, mert épp sikerült belefolynom a klub életbe.

Ha bármi kérdésed van privátban írhatsz, de nem biztos, hogy rögötn tudok válaszolni.
Üdv!

#105   2015. 09. 05. szombat 23:21
gagyika1989 gagyika1989
Üdv!

#104   2015. 06. 03. szerda 08:17
greatom greatom
Mennyit szánsz rá?
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 02. kedd 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (980092)
2015. 06. 02. kedd 22:51
Sziasztok!
Informàciót szeretnék olyan helyekről,ahol nem mindjàrt részvevőként,csak szemlélődőként lehetnénk jelen baràtnőmmel. Itthon, a négy fal között màr jól működik a szex ezen fomàja közöttünk. Fantàziànkban az is szetepel,hogy màsok nézzenek minket,de ez a jövő zenéje még...
Köszönom a segìtséget!
#103   2015. 06. 02. kedd 22:51
X Törölt felhasználó (980092)
Sziasztok!
Informàciót szeretnék olyan helyekről,ahol nem mindjàrt részvevőként,csak szemlélődőként lehetnénk jelen baràtnőmmel. Itthon, a négy fal között màr jól működik a szex ezen fomàja közöttünk. Fantàziànkban az is szetepel,hogy màsok nézzenek minket,de ez a jövő zenéje még...
Köszönom a segìtséget!
#102   2015. 06. 01. hétfő 16:08
Gabriel_Grey Gabriel_Grey VIP
Nem tudom. Nincs párom, szóval nincs jogom úgy tenni mintha marhára értenék hozzá. Ha így lenne, nyilván nem lennék szingli. smile Csak azt tudom mondani, én hogyan kezeltem mindig is a barátnőmet, illetve hogyan kezelném ha lenne. Az olyan nagy szavak hogy "őszinteség" meg "türelem" meg "vezesd rá" jól hangzanak, de tudom hogy a gyakorlatban ez nem ilyen egyszerű. Embertől függ, mivel mit lehet kihozni belőle. Szóval röviden a válaszom az hogy passz. smile
(Ez egy válasz Stitchi üzenetére (2015. 06. 01. hétfő 06:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 01. hétfő 06:41
Teljes mertekben igazad van, jobban nem is lehetett volna ezt megfogalmazni!
De, akkor, hogyan torjuk fel ezt a diot?
#101   2015. 06. 01. hétfő 16:05
Persze, ez mindkét nemre jellemző, csak ebben az esetben most egy hölgy volt a rejtély forrása, arra reflektáltam. De az általános probléma, hogy a partnerek nem beszélik meg egymással a legintimebb gondolataikat. A semminél az is hasznosabb, ha valamiről elmondjuk hogy nem szeretnénk. Az igen és a nem is jobb a nem létező válasznál. A vágy definiálása meg (jó esetben) nem azt jelenti, hogy csak úgy akarjuk. Hanem hogy érdekel az is. Aki törhetetlen falak közé szorítja az aktust, az sem jó, mert nem hagy mozgásteret sem magának sem a partnerének.

Ha én azt mondom, kedvelem a BDSM-et, az nem azt jelenti, hogy a partneremmel csak azt szeretném, vagy anélkül nem lenne teljes az életem. De a lényeg hogy elmondjam a partneremnek, ha szeretek (szeretnék) valamit, és ő is mondja el. Azért vagyunk egy pár.

Aki meg azt hiszi, hogy mindig jobban tudja a párjánál hogy ő mit szeretne, az előbb-utóbb komoly problémákba fog ütközni a kapcsolatában. De hát nem egyszerű dolog ez. Ha az lenne, nem lenne ennyi fórum róla. smile
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2015. 06. 01. hétfő 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 01. hétfő 10:01
Ez szerintem nem kevésbé jellemző a férfiakra is. Mint ahogy az is, hogy sokan jobban tudják (tudni vélik) mit gondol a másik. Pedig csak a saját elképzeléseiket vetítik ki a másikra. A fórumon számtalan ilyen jellegű megnyilvánulást olvasni. Meglepő (vagy sem) főleg férfiak rendelkeznek a gondolatolvasás képességével. Az abszurd, hogy sokszor pont ezek azok, akik bonyolult okfejtésekbe bocsátkoznak a női psziché, a női elme kifürkészhetetlenségét illetően.

Szerintem azonos értelmi képességeket, hasonló intelligenciát birtokló férfi és nő között nincs túl sok különbség ezen a téren. Volt olyan (picivel nálam idősebb) partnerem, aki meglepő nyíltsággal és határozottsággal definiálta, hogyan szeretné az akciót. Pedig még csak nem is arról volt szó, hogy milyen pózokat kedvel. Meg volt olyan is, aki még nyögni sem nagyon nyögött, aztán amikor elélvezett, akkor meg sírva fakadt... A legjobb (ebből a szempotnból) az volt, aki szinte élőben közvetítette dugás közben , hogy mit is érez, mit is gondol, meg mit is kéne még csinálni.
Tehát én továbbra is óvatos lennék, nem szabad abba a hibába esni, hogy "Majd én jobban tudom, mi is való neked!" Talán a nem az tényleg nem, a meg nem fogalmazott kívánság pedig lehet, hogy tényleg az ilyen irányú vágy hiányát jelenti.
Lehet persze dupla vagy semmi alapon is játszani ezt, ki-ki habitusának megfelelően. Hátha egy kemény gyomros és egy jól irányzott köpés kivívja a megérdemelt tiszteletet.
#100   2015. 06. 01. hétfő 11:35
X Törölt felhasználó (993992)
olvasgattam bejegyzéseidet, egy perverz csúf kisember képe rajzolódott ki rólad, mond, volt már neked nőd? (pasid) valaha is?
(Ez egy válasz Stitchi üzenetére (2015. 06. 01. hétfő 06:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 01. hétfő 06:41
#99   2015. 06. 01. hétfő 10:01
greatom greatom
Ez szerintem nem kevésbé jellemző a férfiakra is. Mint ahogy az is, hogy sokan jobban tudják (tudni vélik) mit gondol a másik. Pedig csak a saját elképzeléseiket vetítik ki a másikra. A fórumon számtalan ilyen jellegű megnyilvánulást olvasni. Meglepő (vagy sem) főleg férfiak rendelkeznek a gondolatolvasás képességével. Az abszurd, hogy sokszor pont ezek azok, akik bonyolult okfejtésekbe bocsátkoznak a női psziché, a női elme kifürkészhetetlenségét illetően.

Szerintem azonos értelmi képességeket, hasonló intelligenciát birtokló férfi és nő között nincs túl sok különbség ezen a téren. Volt olyan (picivel nálam idősebb) partnerem, aki meglepő nyíltsággal és határozottsággal definiálta, hogyan szeretné az akciót. Pedig még csak nem is arról volt szó, hogy milyen pózokat kedvel. Meg volt olyan is, aki még nyögni sem nagyon nyögött, aztán amikor elélvezett, akkor meg sírva fakadt... A legjobb (ebből a szempotnból) az volt, aki szinte élőben közvetítette dugás közben , hogy mit is érez, mit is gondol, meg mit is kéne még csinálni.
Tehát én továbbra is óvatos lennék, nem szabad abba a hibába esni, hogy "Majd én jobban tudom, mi is való neked!" Talán a nem az tényleg nem, a meg nem fogalmazott kívánság pedig lehet, hogy tényleg az ilyen irányú vágy hiányát jelenti.
Lehet persze dupla vagy semmi alapon is játszani ezt, ki-ki habitusának megfelelően. Hátha egy kemény gyomros és egy jól irányzott köpés kivívja a megérdemelt tiszteletet.
(Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2015. 05. 30. szombat 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 30. szombat 20:12
Sajnos az a baj (és ez a szex minden formájára áll, nemcsak a BDSM-re), hogy sok nő nem mer, nem akar vagy egyszerűen nem tud beszélni a vágyairól. Azokról a dolgokról, amik tényleg izgatják. Nem merik, mert félnek, hogy kimondva hülyén hangzana, vagy hogy mit szólna hozzá a párjuk. Még akkor sem, ha tudják, hogy a párjuk is hajlik ugyanarra, mert még akkor is erősebbek a gátlások. Egy idő után pedig már az tart(hat)ja vissza őket, hogy ha eddig nem beszéltek ilyesmiről, akkor miért x év után hozakodnának elő vele.

Hmm, pedig ha tudnák a nők, mennyire izgalmassá válnának csak az által, hogy mernek és tudnak beszélni a szexről. Ha a párjuknak felvállalnák, hogy vágynak dolgokra... Nem "elvárják", de izgatja őket. Könnyen meg lehetne találni a közös nevezőt, és ezen mindkét fél nyerne.
#98   2015. 06. 01. hétfő 06:41
Stitchi Stitchi
(Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2015. 05. 30. szombat 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 30. szombat 20:12
Sajnos az a baj (és ez a szex minden formájára áll, nemcsak a BDSM-re), hogy sok nő nem mer, nem akar vagy egyszerűen nem tud beszélni a vágyairól. Azokról a dolgokról, amik tényleg izgatják. Nem merik, mert félnek, hogy kimondva hülyén hangzana, vagy hogy mit szólna hozzá a párjuk. Még akkor sem, ha tudják, hogy a párjuk is hajlik ugyanarra, mert még akkor is erősebbek a gátlások. Egy idő után pedig már az tart(hat)ja vissza őket, hogy ha eddig nem beszéltek ilyesmiről, akkor miért x év után hozakodnának elő vele.

Hmm, pedig ha tudnák a nők, mennyire izgalmassá válnának csak az által, hogy mernek és tudnak beszélni a szexről. Ha a párjuknak felvállalnák, hogy vágynak dolgokra... Nem "elvárják", de izgatja őket. Könnyen meg lehetne találni a közös nevezőt, és ezen mindkét fél nyerne.
#97   2015. 05. 31. vasárnap 15:48
balu rocco balu rocco
volt egy nöm aki minél jobban semmibevettem megaláztam és csak sexre használtam annál jobban ragaszkodott hozzám
#96   2015. 05. 30. szombat 20:12

#95   2015. 05. 29. péntek 10:56
greatom greatom
Hmmm... ezeket a kérdéseket szerintem többé-kevésbé megválaszoltuk. Te továbbra is állítod, hogy jobban ismered a feleséged mint ő saját magát. Ehhez hozzávéve, hogy egy olyanféle szexuális irányzat keltette fel az érdeklődésed, ami ugyan már kiemelkedett a homályból, de még korántsem nevezhetjük mainstreamnak. Sokan ismerik, sokan érdeklődnek, de szerintem arányaiban még nagyon kevesen űzik aktívan és közülük is kevesen fogják itt közzé tenni a tapasztalataikat. Szerintem erre alapozni, ettől várni a megoldást (esetedben inkább biztatást, megerősítést) nem feltétlen célravezető. Nem ismerjük a feleséged és ami nála (elmondásod alapján) működhet, az másoknál járatlan-járhatatlan út, vagy éppen fordítva..
Ez az a műfaj, ahol kevés az akarat, kevés egy jó kérges tenyér, nem elég, ha vágsz egy mogyorófa vesszőt. Agy kell hozzá. Ettől függetlenül biztos olvashatsz majd különféle "történeteket" de ha tényleg ennyire foglalkoztat a téma, akkor találsz más közösségeket, ahol ez van a fókuszban. Nem írom le, mert úgyis csak csillagokat fogunk látni a link helyén, de könnyen meg lehet találni , mind a magyar, mind a számtalan angol nyelvű fórumot, blogot, partnerkeresőt. Az egyik magyar közösség épp a közeljövőben, július közepén tart összejövetelt.

Talán Palácsik Timit, vagy Damu Rolit kellene interjúvolni, nekeik feltehetően van ezen a téren tapasztalatuk
#94   2015. 05. 29. péntek 09:29
X Törölt felhasználó (1040422)
Vártam ilyen hozzászólást, poénnak veszem. 10 éve vagyunk együtt, ki merem jelenteni, hogy ismerem Őt. Biztosan állítom,hogy nem mondja el,hogy mire vágyik, még ha szeretne is valamit. Pl soha sem mondta,hogy hogyan jó neki ha nyalom a punciját, milyen technikával jó neki stb, hanem utána ha végeztünk, akkor mondta, hogy ez most jó volt nagyon, vagy csak elment. Ezekkel az infókkal kellet nekem kezdenem valamit, ha azt szerettem volna,hogy jó legyen neki is amikor nyalom a punciját. Sok ilyen példa van, ráadásul ahogy telik az idő egymás mellett, változnak az igényeink is a szexben, nyalásnál maradva, teljesen más technikát igényel most mint pl 5 éve. Én is mást igénylek a szexben mint 5 éve. Ezt természetesnek gondolnám, csak amíg én megmondom konkrétan,hogy mit hogy szeretnék, nála ki kell sakkozni. nyes

Az említett pofonnál is ugyanez volt sokáig, hogy valahogy sejtettem a korábbi közös tapasztalatok és jelek alapján,hogy nála valószínűleg ez beleférne (elvárná, igényelné)(?), és utólag viszont egy percig sem tagadta, sőt magától mondta,hogy ez bizony bőven belefért. Most egy komolyabb, nem játékos büntetéssel (fenekelés, de nem durván) vagyok ugyan ebben a helyzetben, hogy 90%-ban biztos vagyok benne,hogy ha ő szerinte is lenne alapja a büntetésnek, akkor bőven beleférne neki ez is, de lehet,hogy még élvezné is. Viszont itt azért át kellene lépnem egy határt, vele már megbeszéltem, és nekem nagyon úgy néz ki, és ezt is mondja,hogy alig várja,hogy rosszalkodjon valamit, amiért már tudja,hogy bünti lesz. smile

Szóval örülnék, ha valaki akinek ilyen téren vannak tapasztalatai a barátnőjével/feleségével, írhatnának a tapasztalataikról. Ez a határ amit át kell lépni, gondolom mindenkinél más és más, lehet,hogy amin én már egy ideje gondolkozom,hogy meg merjem-e tenni a párommal, azt mások naponta előjátékként űzik. Ha sor kerül erre a dologra valamikor, akkor kétféle reakciót tudok elképzelni tőle. Az egyik amitől félek,hogy na ez nagyon durva volt, felejtsd el, nem erről volt szó, soha többet stb. A másik pedig az, hogy egy hatalmas szeretkezéssel végződik a dolog. nyes
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2015. 05. 29. péntek 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 29. péntek 08:24
Eccerűű... elő kell venni kell egy íróasztal lámpát, belecsavarni egy százas izzót, aztán lekötözni egy székre a lámpát az arcába fordítani és kezdődhet a vallatás. 3-4 óra után azt is bevallja, hogy kiváncsisággal vegyített vonzalmat érez a gangbang és az medical fétis iránt. Ha mégsem, akkor jöhet a waterboarding... win-win játszma lényegében.
#93   2015. 05. 29. péntek 08:24
greatom greatom
Eccerűű... elő kell venni kell egy íróasztal lámpát, belecsavarni egy százas izzót, aztán lekötözni egy székre a lámpát az arcába fordítani és kezdődhet a vallatás. 3-4 óra után azt is bevallja, hogy kiváncsisággal vegyített vonzalmat érez a gangbang és az medical fétis iránt. Ha mégsem, akkor jöhet a waterboarding... win-win játszma lényegében.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 28. csütörtök 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1040422)
2015. 05. 28. csütörtök 19:54
Értem amit mondani szeretnél, de ha saját magának sem vallja be, hogy erre vágyik, de még soha sem próbálta, akkor hogyan beszélhetnénk meg? Puding próbája az evés, én azt mondom. wink De elsőre nem szabad sokat enni belőle! nyes
#92   2015. 05. 29. péntek 06:15
X Törölt felhasználó (1040422)
Közben mindkét fél számára előnyös megállapodás született. wink Szól legközelebb, ha úgy érzi, hogy vétkezett (pl hagyta magát valamennyire elcsábítani valakinek), és akkor kap egy kis büntit. Egyből belement! wink Majd megírom itt ha megtörtént.
(Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2015. 05. 28. csütörtök 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 28. csütörtök 21:58
A te kapcsolatod, mi csak a véleményt tudjuk szolgáltatni. Sok sikert. smile
#91   2015. 05. 28. csütörtök 21:58
A te kapcsolatod, mi csak a véleményt tudjuk szolgáltatni. Sok sikert. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 28. csütörtök 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1040422)
2015. 05. 28. csütörtök 19:54
Értem amit mondani szeretnél, de ha saját magának sem vallja be, hogy erre vágyik, de még soha sem próbálta, akkor hogyan beszélhetnénk meg? Puding próbája az evés, én azt mondom. wink De elsőre nem szabad sokat enni belőle! nyes

1 2 3 4 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: laci van kenoby laci van kenoby
Nyitás ideje: 2004. 09. 28. kedd
Üzenetek: 130db
Utolsó üzenet: 2021. 03. 02. kedd

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!