Szép Napot! Középkorú Férfi Vagyok! Pár szeretkezésèt szeretném nézni !
Amennyiben Titeket izgalomban hoz ha egy Férfi néz közben akkor egymást keressük !
Szívesen kényeztetem Magam közben!
Esetleg orálisan be is segítek!
Amennyiben Titeket izgalomban hoz ha egy Férfi néz közben akkor egymást keressük !
Szívesen kényeztetem Magam közben!
Esetleg orálisan be is segítek!
Kukkolot keresek mai napra Székesfehérváron aki meglesne miközben a kocsim mellett masztizom!
Privátba írj!!
Privátba írj!!
Mai napra, vagy holnapra kukkolot keresek Budapest belvárosában, lakásomon, csak hölgy vagy pár jöhet szoba, résnyire nyitva lesz az ajtó
Írj privatban a részletek miatt

Írj privatban a részletek miatt
Sziasztok!
Ma dél előtt a soroksái auchan parkolójába, női kukkolót várok !
Kocsiban recskázom ,de segíthet is.
Csak nőt !
Ma dél előtt a soroksái auchan parkolójába, női kukkolót várok !
Kocsiban recskázom ,de segíthet is.
Csak nőt !
Szia(sztok)! Szép napot! Attila vagyok Szombathelyről. Kedves,normális,diszkrét, potens,fiatalos pasi és párhoz csatlakoznák a hölgy örömére. Sok minden érdekel és izgat pl: Cuccold, crampie, bukaké.
Hellyel rendelkezem. Írj bátran és megbeszéljük.
Hellyel rendelkezem. Írj bátran és megbeszéljük.
Szia, egy közös hokizásban és cumizásban bármikor benne vagyok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 11. 11. hétfő 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 11. hétfő 19:46
Törölt felhasználó (4754070)

Közös maszti ?Szolóba vagyok pasi
Közös maszti ?Szolóba vagyok pasi
(Ez egy válasz rozsahegyi üzenetére (2024. 11. 11. hétfő 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 11. hétfő 13:13

Sziasztok.Soroksári házamat,búvóhelyként felajánlom.Kukkolásért cserében.
Szia. Mikor,es merre?Esetleg hajnalban harasztin?
(Ez egy válasz logen üzenetére (2024. 11. 10. vasárnap 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Hölgyet vagy párt fogadnék a lakásomon Budapest belvárosban,egy kis lazulásra, kedd vagy szerda (Nov-12-13) bármikor jó egész nap vagy este, éjszaka, ha lenne kedve valakinek, írjon privátban.
Igényes, tisztelettudó, borotvált, normál testalkatú pasi vagyok.
Szép napot!
Csak hölgy, vagy pár jöhet szóba...
Hölgyet vagy párt fogadnék a lakásomon Budapest belvárosban,egy kis lazulásra, kedd vagy szerda (Nov-12-13) bármikor jó egész nap vagy este, éjszaka, ha lenne kedve valakinek, írjon privátban.
Igényes, tisztelettudó, borotvált, normál testalkatú pasi vagyok.
Szép napot!
Csak hölgy, vagy pár jöhet szóba...
Sziasztok kedves Párok!
Intelligens, jó megjelenésű, potens pasi olyan párokat keres ( 20-45 év között ) akiknek szeretkezését végignézheti. Lehetek aktív vagy passzív is. Ismerkedés, találka vagy skype és ezt követően találkozhatunk.
Köszönöm ha megtiszteltek válaszotokkal
Szoló pasik NEM érdekelnek hetero vagyok!
Intelligens, jó megjelenésű, potens pasi olyan párokat keres ( 20-45 év között ) akiknek szeretkezését végignézheti. Lehetek aktív vagy passzív is. Ismerkedés, találka vagy skype és ezt követően találkozhatunk.
Köszönöm ha megtiszteltek válaszotokkal

Szoló pasik NEM érdekelnek hetero vagyok!
Hello!
Ma este Budapesten kukkolója lennék párnak! Szimpátia esetén szívesen beszállok!
Képek vannak fent!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok!
Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-én van!
Ma este Budapesten kukkolója lennék párnak! Szimpátia esetén szívesen beszállok!
Képek vannak fent!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok!
Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-én van!
Sziasztok.Soroksári házamat,búvóhelyként felajánlom.Kukkolásért cserében.
Sziasztok, olyan személyt keresek aki kora reggel kenyeztetné farkamat! Vas megye, utazni tudj! Irj...
Sziasztok. Mai napra( hétfő egész estig éjfélig jó az időpont) keresek párt vagy lányt.nógrád és pest megyében ami szóba jöhet: egy jó beszélgetés,egy kellemes masszázs a hölgy részére, esetleg csak lennék néző,simmogatás,kézi munka, esetleg csak a hölgy ha kiváncsi megfoghat egy idegen farkat,lehet orál lehet 3as szex lehet a férj néző,autós kaland de utazni is tudok.várom a jelentkező párokat lányokat szép napot
Kezdőként, kukulható párt keresek! Diszkréció alap.
Kukkolható párt keresek ma Szeged,Bp,Hegyeshalom útvonal mentén.
Közös hokizásra valaki? Bp.3.ker
Reptér, M0 környékén párt kukkolnék autóban...ma este.
45 éves férfi vagyok. Farokverésed végignézném. 3.ker.
Sziasztok. Ma (vasárnap estére) keresek párt vagy lányt.nógrád és pest megyében ami szóba jöhet: egy jó beszélgetés,egy kellemes masszázs a hölgy részére, esetleg csak lennék néző,simogatás,kézi munka, esetleg csak a hölgy ha kíváncsi megfoghat egy idegen farkat,lehet orál lehet 3as szex lehet a férj néző,autós kaland de utazni is tudok.várom a jelentkező párokat lányokat szép napot