Sziasztok. Ma( péntek estére) keresek párt vagy lányt.nógrád és pest megyében ami szóba jöhet: egy jó beszélgetés,egy kellemes masszázs a hölgy részére, esetleg csak lennék néző,simmogatás,kézi munka, esetleg csak a hölgy ha kiváncsi megfoghat egy idegen farkat,lehet orál lehet 3as szex lehet a férj néző,autós kaland de utazni is tudok.várom a jelentkező párokat lányokat szép napot
Ki maradt debrecenben
Ma 9kor kukkolnék valakit, ha érdekel írj privátban
Ma az esztergomi szaunában ismerkednék lány, fiú, párral.
(Ez egy válasz Hölgyek_öröme üzenetére (2024. 11. 07. csütörtök 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 07. csütörtök 18:02

Esztergomi szaunába holnap vagy szombaton innen valaki, lány pár fiú?
Ma délkörül szívesen masztiznék Hölgy vagy pár előtt. Kukkolni is szívesen megyek

Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket.
52/180/80, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket.
52/180/80, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Esztergomi szaunába holnap vagy szombaton innen valaki, lány pár fiú?
Budapesti hellyel rendelkező plusz pasit keresek feleség kielégítésére holnap 18 után, a férj csak néző lenne.
Sziasztok! Holnap (péntek) délutánra, estefelére keresünk az adatlapunkon leírtakhoz komoly, utazni tudó, ráérő partnert. Szekszárd környékén van helyünk is, ahol fogadni tudunk. Csak olyanok írjanak, akik megfelelnek a leírtaknak és tudnak, akarnak és mernek is találkozni. Köszönjük.
Sziasztok. Ma estére vagy péntek estére keresek párt vagy lányt.nógrád és pest megyében ami szóba jöhet: egy jó beszélgetés,egy kellemes masszázs a hölgy részére, esetleg csak lennék néző,simmogatás,kézi munka, esetleg csak a hölgy ha kiváncsi megfoghat egy idegen farkat,lehet orál lehet 3as szex lehet a férj néző,autós kaland de utazni is tudok.várom a jelentkező párokat lányokat szép napot
Keszthelyen ma egy fiatal sportos férfi esetleg kiváncsi lenne egy csinos milfre?
Sziasztok! Nem függetlenként ismerkednék, intelligens, párral , hölggyel hosszabb távra.Személyes találkozónak vagyok a híve.Priviben folyt! IQ,higiénia ,szimpátia fontos
Holnap reggel szolnokon kukkolnék.6 körül Tisza coopnál leszek
Ma Fehérváron lenne kedve valakinek meglesnie miközben masztizom?
Prívátba írj!
Prívátba írj!
Szép Napot! Középkorú Férfi Pár szeretkezésèt szeretné nézni !
Amennyiben Titeket izgalomban hoz ha egy Férfi néz közben akkor egymást keressük !
Szívesen kényeztetem Magam közben!
Esetleg orálisan be is segítek!
Amennyiben Titeket izgalomban hoz ha egy Férfi néz közben akkor egymást keressük !
Szívesen kényeztetem Magam közben!
Esetleg orálisan be is segítek!
Írtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 11. 06. szerda 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 06. szerda 12:07
Törölt felhasználó (4754070)

Szombathely,Pest vonalon kukkólnék.Tenyerembe élvezhetsz!De ki is verhetem ha akarod.Mostra keresek
Szombathely,Pest vonalon kukkólnék.Tenyerembe élvezhetsz!De ki is verhetem ha akarod.Mostra keresek
Sziasztok, keresek olyat aki kora reggel kenyeztetné a farkamat! Vas megye! Utazni tudj, írj
Sziasztok! Olyan ápolt, korrekt férfit keresek, aki teljesítené egy kérésemet. Kizárólag fényképes jelentkezést várok, e-mailben. Cím az adatlapon. Üdv.: Adél
Sziasztok.
Nagykanizsán-Zalakaroson kukkolnék, de engem is lehetne kukkolni
Nagykanizsán-Zalakaroson kukkolnék, de engem is lehetne kukkolni