Kizárólag hellyel rendelkező ( panzió, autó, erdő nem hely ! ) diszkrét pasi kukkolhat, de ha úgy alakul beszállás is lehetséges , a szintjét egyeztetjük persze. Minimum ápoltság, és minimum 55 évestől lehet érdekes kizárólag első körben, válaszokat priviben, fotó nélküli anonymusok NEM. Nyilván ha nincs itt fent fotó akkor mailban kérjük a képeket.
Ha szeretnéd megnézni ahogy egy hölgy a számba pisil, aztán kinyalom hatalmas popsiját, keress meg. Idősek is, párok is.
Sopronban ismerkednék a téma iránt érdeklődokkel
Sziasztok!
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Ez érdekel engem
(Ez egy válasz Joxian üzenetére (2025. 06. 26. csütörtök 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 26. csütörtök 09:34

Ha szeretnéd megnézni ahogy egy hölgy a számba pisil, aztán kinyalom hatalmas popsiját, keress meg.
Ma este lakásomban nőt, párt fogadnék. Utazni is tudok hozzátok. Cuckold, hámas a kedvencem.
Sziasztok!
Szombat este meglepném valóban csinos páromat!
Sokat fantáziált milyen lenne, ha kukkolna minket valaki és, ha páromnak szimpatikus az illető akár be is szállhat!
Ápolt, intelligens Férfi közeledése jöhet szóba csak!
Többit privátban!
Szombat este meglepném valóban csinos páromat!
Sokat fantáziált milyen lenne, ha kukkolna minket valaki és, ha páromnak szimpatikus az illető akár be is szállhat!
Ápolt, intelligens Férfi közeledése jöhet szóba csak!
Többit privátban!
Kukkolható pár lesz ma a reptéren?

Hol lehet ?
Kar H nem hivsz ...
(Ez egy válasz Fotózáspárban üzenetére (2025. 06. 26. csütörtök 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Kar H nem hivsz ...

Sziasztok! Csongrád megyében keresek kukkolásra vágyó illetve kukkolható nőt, párt, férfit. Kezdő vagyok még, de nagyon kíváncsi is egyben.

Ha szeretnéd megnézni ahogy egy hölgy a számba pisil, aztán kinyalom hatalmas popsiját, keress meg.
Páromat is lehet,délelőtt.
Sziasztok mai nap szivesen kukkolnék.
Sziasztok MA estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Kukkolható pár Nyíregy környékén?
Ahogy érzed
(Ez egy válasz Vastagfarku üzenetére (2025. 06. 26. csütörtök 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 26. csütörtök 07:36

Hetekig várjak, mert “még nem tudjuk mikor lehet összehozni”, de másokat meg hívsz találkozni. Kamu
Ez jól hangzik.
(Ez egy válasz Golden45 üzenetére (2025. 06. 26. csütörtök 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 26. csütörtök 07:41

Medencés faszverést kukkolna valaki? De gyere csináljuk együtt! A szomszéd csaj sutyiba leskelődik mindig ha nincs itthon a férje!
Medencés faszverést kukkolna valaki? De gyere csináljuk együtt! A szomszéd csaj sutyiba leskelődik mindig ha nincs itthon a férje!
Hetekig várjak, mert “még nem tudjuk mikor lehet összehozni”, de másokat meg hívsz találkozni. Kamu
(Ez egy válasz Fotózáspárban üzenetére (2025. 06. 26. csütörtök 07:30), amit ide kattintva olvashatsz)