Ma éjjel hölgyet, párt kukkonék, esetleg be is szálnék, Záhony ,Tiszabezdéd.
Sziasztok,
Szolnokon keresnék párt, hölgyet aki(ke)t kukkolhatnék.
49 éves szolnoki férfi vagyok.
Privát üzenetet várok.
Szolnokon keresnék párt, hölgyet aki(ke)t kukkolhatnék.
49 éves szolnoki férfi vagyok.
Privát üzenetet várok.
Marcali környékén két 50 éves pasi keres srácokat, bi párokat.
Pesten mostanában párt kukkolnèk...
Szia, újra itt?
(Ez egy válasz Tamas8 üzenetére (2025. 04. 06. vasárnap 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
.
(Ez egy válasz VidamMaci420 üzenetére (2025. 04. 06. vasárnap 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Gödöllő környékén kukkolható párt, vagy hölgyet keresnék.
Nem volt még ilyenben részem, így nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen.
Gödöllő környékén kukkolható párt, vagy hölgyet keresnék.
Nem volt még ilyenben részem, így nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen.
Sziasztok holnapi napra keresnek partnert nograd heves es pest megyebol
Kalandoznék Holnap szerda ráérő pár hölgy??? Sziasztok kedves párral ismerkednék akár csak egy kukkolás extrém helyen vagy kellemes időtöltéshez. Izgatja a fantáziám párt meglesni vagy egy kis játék elejéig. Meglátogatnék egy párt megbeszélt időpontba megbeszélt helyen megérkeznék és finoman kinyalnám a hölgyet vagy kukkolnék és távoznék. Zala és környező megyékből keresnék ápolt intelligens értelmes diszkrét pasi vagyok
Sziasztok! Dunaújváros 50km-es körzetében kukkolnék, vagy engem is meg lehet lesni. 26 éves nyitott, diszkrét srác vagyok, szeretem a kalandot, illetbe tapasztalt kukkoló

Idős párok szeretkezését végignézném és ha igénylitek be is szálnék
Sziasztok !
Budapesten napközbeni rapid randin , hölgyet kényeztetnék a valóban 23-cm es cerkámmal !
Budapesten napközbeni rapid randin , hölgyet kényeztetnék a valóban 23-cm es cerkámmal !
párt kukkolnék borsodban
Sziasztok.MA estére! Olyan kalandvágyó párt vagy hölgyet keresek aki hasonló izgalmas dolgokban benne van:
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást a feleséggel.A férj párja jelenlétében.a feleség kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást a feleséggel.A férj párja jelenlétében.a feleség kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
Sziasztok!
Szombathely környékén ismerkednék.
Szombathely környékén ismerkednék.
Csütörtökön Fehérváron kukkolnék .....
Sziasztok, valaki most Vas megyében kukkolna? Esetleg besegiteni? Irj
Sziasztok
Van kivel , de nincs hol?
Amennyiben izgat Titeket,hogy egy középkorú Férfi kukkol vagy esetleg orálisan besegít akkor várlak szeretettel !
Van kivel , de nincs hol?
Amennyiben izgat Titeket,hogy egy középkorú Férfi kukkol vagy esetleg orálisan besegít akkor várlak szeretettel !
Hello! Lehet mostanában valakit kukkolni Pesten?
Sziasztok irtam
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2025. 04. 06. vasárnap 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 06. vasárnap 10:58

Feleségem kukkolására keresek most 13 kerület. A most az kb 15-20 percen belül