Ott merre van olyan hely?
(Ez egy válasz fenomenr9 üzenetére (2024. 06. 26. szerda 04:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Kopaszi-gát és a Müpa között kalandozunk nem sokára

Sziasztok. Bekes megyéből keresek hölgyet, aki kivülről lesekedne a kocsiablakon keresztül.
Sziasztok!
Intelligens, igényes, budapesti, vagy Budapest környéki párost néznék szex közben. Lehettek azonos neműek is...
Intelligens, igényes, budapesti, vagy Budapest környéki párost néznék szex közben. Lehettek azonos neműek is...
kortól, alkattól függetlenül keresek hölgyet aki előtt meztelen lehetnék, esetleg masztizhatnék, bp-en helyem van, egyedül élek
Holnapi is aktuális délelőtti órákban? Ha igen, írj!
(Ez egy válasz Szexetkeresek75 üzenetére (2024. 06. 25. kedd 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 25. kedd 14:12

Veszprém környékén szeretne valaki nézelődni?
Vagy esetleg magányos masztimba besegíteni?
M3 nyiregy-Bp valamelyik csendes piheno? Holgy akit izgat ilyen helyen valo szopatas, dugas? Esetleg csak nezne egy masztit?
Miskolcon kukkolnék helyem van
Veszprém környékén szeretne valaki nézelődni?
Holnap Debrecen nagyerdőn leszek délelőtt kukkokható leszek vagy fordítva.
A hétvégén lesz valaki Romhányban a rendezvényen? Lányok, párok? Privátban írj
Sziasztok ma estére keresek párt vagy lányt. lennék akár néző is vagy ha a női tag csak annyira kiváncsi hogy milyen egy másik farkat fogni abban is benne vagyok vagy egy jó beszélgetésben is..bármire nyitottt vagyok. pest és nógrád megye. autós tali vagy utazni is tudok fogadni nem.
Holnap reggel, délelőtt kukkolnálak
Miskolcon párokat néznék lakásomban.
Marcali környékén bi pasi? Pár?
Sziasztok párt vagy lányt keresek pest illetve nógrád megyében akár ma este is szóba jöhet egy személyes találkozó vagy a hét bármely napján este. Benne vagyok autós kalandban vagy csak kézi játékokban vagy írásban de akár 3as szexben is akár nálatok akár ey megbeszélt helyen autós kaland vagy panzió. Benne vagyok sok mindenben az se gond ha csak beszélgetünk egyet személyesen várom lányok párok jelentkezési.
Mi tegnap voltunk autóval pont a kellős közepén a kalandnak egy bringás pasi lefigyelt minket kb 5 méterről és utána még 3x el is ment mellettünk. Páromnak nem szóltam de nekem nagyon tetszett
Ma kukkolnék Bp-en.
Sziasztok párt kukkolnèk valamelyik délután
Sziasztok Holnap a Balaton közepén minden lehet, de semmi sem kötelező