Ma napkozben lany vagy par akivel a szabadban masztizhatnek? Szepvolgyi akar?
Sziasztok
Ma délelőtt 9 körül lenne lány vagy pár Erdőkertes és környékén? Privátban jelezz
Ma délelőtt 9 körül lenne lány vagy pár Erdőkertes és környékén? Privátban jelezz
Hali! Ma este Kecskemét és/vagy környékén lesnék párt. Részleteket privátban köszi!
.

Pár szexelését nézném, közben masztiznék.
Szia! Én speciel szivesen kukkolnálak téged!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 19. szerda 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 19. szerda 10:40
Törölt felhasználó (4730698)

Amíg a kukkoló-k betartják a határokat normálisan, addig ezzel neme- nekünk nincs gondunk, tehát ha Nyéken vagyok- unk, és napozom, és akár beterpesztve is, szóval bőséges belátást nyújtva is akár, és valaki masztizik erre pld a bokorból, vagy ilyesmi. Sőt van amikor végig is nézem ha a látóteremben van, akár spriccig is, imádom látni ha lövell a sperma , és lüktetve távozik 3-4-5 stb ütemben
így én is kukkoló vagyok

sziasztok Péntek estére vagy Szombat estére keresek párt vagy lányt.pest és nógrád megye. benne vagyok autós kalandban ,kukkolóként,beszállóként,csak orál,esetleg ha a feleség csak annyira kiváncsi hogy milyen egy idegen farkat megfogni abban is benne vagyokés ha van szimpátia akár szex is lehet.ha csak beszélgetünk egy jót az sem gond.várom a jelentkező párokat ,hölgyeket . utazni tudok fogadni sajnos nem autós kaland is szóba jöhet.szép napot
Sziasztok. Még gyerekcipőben járunk a kereséssel, mert párom egyenlőre élőben nem nyitott rá viszont szívesen beszélgetek olyannal, akinek bejön. Tribute videó is érdekel.
Sziasztok, Budapesten keresek párt vagy hölgyet kukkolásra. Kérés esetén segíthetek videóra is venni a dolgot.
Sziasztok
Ma Székesfehérváron a régi téglagyárnál lenne kedve valakinek meglesnie ahogy masztizom a kocsim mellet?
Privátba írj!
Ma Székesfehérváron a régi téglagyárnál lenne kedve valakinek meglesnie ahogy masztizom a kocsim mellet?
Privátba írj!
Igényes bp-i búvóhelyen vendégül látnék egy izgalmas párocskát holnap délután, hetero alapon, a hölgy örömére.
Sziasztok. Az utolsó 3 pasi akivel innen találkoztam messze alulmaradt méretben tőlem. Írj ha gondolod hogy van esélyed az enyimmel szemben

Marcali környékén srác aki szopna két pasit?
Miskolcon keresek kukkolót de én is kukkolnék. Helyem is van
Sziasztok,
Idősebb,55 év feletti pasit keresünk erdei kukkolásra.
Veszprém megye......azon belül Tapolcán.
Idősebb,55 év feletti pasit keresünk erdei kukkolásra.
Veszprém megye......azon belül Tapolcán.
Sziasztok! 38 éves budapesti srac vok. 189 89 14/5 . Férfias testalkat, nem kövér, inkább sportos, de nem is kigyúrt. Diszkrét, normális ffi társaságát keresem, aki szívesen végignézné ahogy vetkőzöm, maszturbálok, fenekemmel játszok előtte. Szeretem a női bugyikat is magamon ilyenkor. Teljes anonimitást akarok a magam részéről, így csinos csipkés fejmaszkban lennék közben. Testi kapcsolat egyelőre nem érdekel. Kérem csak olyan írjon aki ezt tudja tolerálni és így is érdekli a dolog. Helyem sajnos nincs.
Sziasztok Hölgyek lányok beszélgetés vagy csak camozás vagy extrém dolgok mindenben benevagyok. Skype
Ki kukkolná, ahogy cumizom a haverom?
Vagy
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 19. szerda 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 19. szerda 13:54
Törölt felhasználó (4682248)

Pár a környékről?
Pécs valaki?