Sziasztok. Holnap reggel/délelőtti órákban nyíregyházán szopnék, helyem sajnos nincs.
Sziasztok. Most jön valaki a szépvölgyire?
Ma 19 óra fele Székesfehérváron Nőt vagy Férfit kukkolnék!
De engem is meg lehet lesni miközben masztizom!
Privátba írj!
De engem is meg lehet lesni miközben masztizom!
Privátba írj!
Sziasztok MA estére keresek párt vagy lányt. nógrád és pest megye. lehet szex nélküli találka is csak masszázs simogatás,esetleg csak ujjazás orál farokverés de szex is akár.
Sziasztok, kukkolható pár, nő, pasi lenne Zala megyében, Lenti környékén, akiket/akit izgat, ha meglesem szex/maszti közben?
Sziasztok.
Szombathelyen pénteken délelőttre nincs búvóhelye valakinek? Kukkolhatsz is, 38 éves hetero pár vagyunk.
Szombathelyen pénteken délelőttre nincs búvóhelye valakinek? Kukkolhatsz is, 38 éves hetero pár vagyunk.
Sziasztok! Nagykáta környékén megnézném egy faszverést a napokban!
Szép napot!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
fiatal párokkal ismerkedünk
holnap du hévizen leszünk a welneszben..... várunk kiváncsi szempárokat......
Ma este párt kukkolnék szex közben, vagy lányt,fiukat maszti közben! Akár nálam,vagy autóban!
Sziasztok párt kukkolnék. Írj privát.
Nyiregyen keresek kalandot, helyem nincs. Szivesen szopnék, vagy kukkolnék valakit akár. Írj ha érdekel
sziasztok ma csütörtök vagy péntek estére keresek párt vagy lányt. nógrád és pest megye. lehet szey nélküli találka is csak masszázs simogatás,esetleg csak ujjazás orál farokverés de szex is akár.
Sziasztok! Fiatal srác vagyok. Kocsiba maszturbálnék ehez keresek egy hölgyet aki szivesen végig nézné
)

Sziasztok! Fiatal srác vagyok. Kocsiba maszturbálnék ehez keresek egy hölgyet aki szivesen végig nézné

Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, akiket meg lehetne "lesni" szex közben.
Kérésre videót vagy fényképet is készítek szívesen a saját eszközötökkel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, akiket meg lehetne "lesni" szex közben.
Kérésre videót vagy fényképet is készítek szívesen a saját eszközötökkel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok!Holnap Békéscsabán masztizó hölgyet kukkolnék akkár kocsiban is.
Sziasztok! Szívesen nézném egy pár szeretkezését! Ha ez mozgatja a fantáziátokat, szívesen csatlakozom külsősként!

Kamoznék tangában skyp-on!