Sziasztok, kecskemeten, kukkolnek, holgyet, part, pasit, vagy engem is lehet
Irjatok batran.

Sziasztok szépvölgyire jön most valaki?

Budapestről egy fiatal srácot keresünk házibarátnak! A 40-es nagyon nőies barátnőm kényeztetésére, extra helyeken (mozi, diszkó, autóban, parkokban, öltözőfülkében)
Sziasztok!
Szombati napra keresek Győr környéki kukkolható párt. Akár be is szállnék vagy egy kis közös nudi...
Szombati napra keresek Győr környéki kukkolható párt. Akár be is szállnék vagy egy kis közös nudi...
sziasztok szívesen kukkolnék nyiregyháza és környékén de akár én is mutathatok valamit
Szegeden valaki, akár oda, akár vissza?
Budapestről egy fiatal srácot keresünk házibarátnak! A 40-es nagyon nőies barátnőm kényeztetésére, extra helyeken (mozi, diszkó, autóban, parkokban, öltözőfülkében)
Sziasztok , ma délután a nyéki tavon lenne egy NŐ aki SUPozna velem és közben kukkolna ?

Sziasztok, keresek valakit aki megengedi hogy kiverjem, leszopjam, vagy akár csak nézzem ahogy masztizik, helyem sajnos nincs, de bárhol jó, mindenképp szabolcsban, ha lehet akkor nyiregyen
Marcali környékén bi pasi akit még lehet lesni?
Sziasztok! Szívesen kukkolnék vagy engem is lehet nézni ahogy játszadozom. Minden megoldás érdekel… Írj privátban.
Sziasztok!
Budapesti párt szívesen megnéznék szex közben.
Budapesti párt szívesen megnéznék szex közben.

Sziasztok. Párokat kukkolnék a kifutónál.
... vagy valaki elott szivesen kiverem, ha izgatja ;P
Somogy megyében szívesen kukkolnek. Sosem volt meg ilyenben reszem.
Miskolcon keresek kukkolót vagy én kukkolnék
Sziasztok, keresek valakit aki megengedi hogy kiverjem, leszopjam, vagy akár csak nézzem ahogy masztizik, helyem sajnos nincs, de bárhol jó, mindenképp szabolcsban, ha lehet akkor nyiregyen
Sziasztok! Békésmegyei párt kukkolnék
Győrben pàrt kukkolnák
Sziasztok!
Egyszerű, csinos párt kukkolnék, elsősorban Somogy és Baranya vármegyéből..
Egyszerű, csinos párt kukkolnék, elsősorban Somogy és Baranya vármegyéből..