Kifutónál valaki kukkolható?
Sziasztok!
, 49-49 éves pár vagyunk, péntek este szívesen kirándulnank egy kedves parhoz beszélgetni borozgatni és ami még utánna jönn. ÉRD privátba
, 49-49 éves pár vagyunk, péntek este szívesen kirándulnank egy kedves parhoz beszélgetni borozgatni és ami még utánna jönn. ÉRD privátba
Sziasztok ! Párt kukkolnék szex közben / aktív vagy passzív részvétellel/ Dunaújvárosban

Jövő héten kedden ,ha az idő is engedi, lesz kint valaki Győrben a Kovalter-en akit kukkolhatnék 11-13 óra között? Én mindenképpen kinézek....az sem zavar, ha engem kukkolnak!
Írj privátban és pontosítsunk!

Újpest környékén autóban masztizok, kölcsönös kukkolas valaki?
Sziasztok! Békésmegyei párokat kukkolnék
Pápa környékén keresünk pasit, akit lehetne kukkolni maszti közben.
Sziasztok párt vagy lányt keresek csütörtök vagy péntek estére.nógrád megye és pest megyében ami szóba jöhet: lehet szex nélküli találka is .simigatás maszázs ,de lehet csak orál vagy csak ha a feleség kiváncsi lehet csak farokverés,de akár szex is. várom párok lányok üzenetét időpont csütörtök péntek este!
Sziasztok. Szegeden keresünk!
Terhes feleségem részére keresünk!!
Igényes 23/25éves pár vagyunk...Kizárólag 25 év felett és 50 év alatt keresünk!
Valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk, cuckoldra(párommal kettesben lenne a plusz fél).
Terhes feleségem részére keresünk!!
Igényes 23/25éves pár vagyunk...Kizárólag 25 év felett és 50 év alatt keresünk!
Valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk, cuckoldra(párommal kettesben lenne a plusz fél).
Holnap délelőtt Egerben masztizok autóban ki csatlakozik
Sziasztok! Párt kukkolnék Budapesten
Írj privátban!

Budapesten párokat hallgatnék, kukkolnék szex közben. Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják! Írjatok bátran privátban!
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma...
Sziasztok, Gyöngyös környékéről valaki(k)?
A hét folyamán szivesen fogadnék párt, igényes szállodában Budapest központi részén, Margit szigeten, akár csak nézni titeket, akár összegabalyodni is, tőletek függ
. Akinek nincs helye, vagy izgatja a szállodai kaland, irjatok nyugodtan...itt az alkalom...
Üdv

Üdv
Sziasztok!Esztergom-Párkány-Dorog környékén ismerkednék átlagos alkatú Párral.Igény szerint kukkolnék,vagy beszállák,maszíroznák,esetleg videóznák,fényképeznék...kedves,figyelemes pasi vagyok...
Szolnokon kukkolnék Férfit maszti közben, vagy párt szeretkezés közben!
Szolnokon kukkolnék, egyedülálló férfit maszti közben, vagy párt szeretkezés közben!
Szép napot!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Székesfehérváron mai nap ha lenne kedved meglesni miközben verem a farkam akkor privátba jelezz és megírom mikor és hol leszek megleshető!