Sziasztok! Párt kukkolnék Budapesten
Írj privátban!

Budapesten párokat hallgatnék, kukkolnék szex közben. Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják! Írjatok bátran privátban!
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma...
Sziasztok, Gyöngyös környékéről valaki(k)?
A hét folyamán szivesen fogadnék párt, igényes szállodában Budapest központi részén, Margit szigeten, akár csak nézni titeket, akár összegabalyodni is, tőletek függ
. Akinek nincs helye, vagy izgatja a szállodai kaland, irjatok nyugodtan...itt az alkalom...
Üdv

Üdv
Sziasztok!Esztergom-Párkány-Dorog környékén ismerkednék átlagos alkatú Párral.Igény szerint kukkolnék,vagy beszállák,maszíroznák,esetleg videóznák,fényképeznék...kedves,figyelemes pasi vagyok...
Szolnokon kukkolnék Férfit maszti közben, vagy párt szeretkezés közben!
Szolnokon kukkolnék, egyedülálló férfit maszti közben, vagy párt szeretkezés közben!
Szép napot!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Székesfehérváron mai nap ha lenne kedved meglesni miközben verem a farkam akkor privátba jelezz és megírom mikor és hol leszek megleshető!
Közös hoki vagy csak én verem ha akarod. Viber?
Sziasztok!Esténként M1vonalon,pihenőben,parkolóban vastagf urakat kukkolnék h.ki közben...igény szerint besegítek!Keress bizalommal,privát üzenetben,természetesen diszkréció mellett!!
Hello Győrben ma napközben oda vissza is lehetséges. .
Miskolcon ma délelőtt masztit farok verést néznék lakásom
Megnéznék egy masztit ma délelött Cegléd,Nagykőrös,Kecskemét környékén
M3ason most valaki 3as?
Sziasztok Párt vagy lányt keresek Nógrád megyében illetve Pest megye vác -Dunakeszi-Budapest útvonalon.
amiről szó lehet: masszirozásban,simogatásban,esetleg csak kiváncsi vagy milyen férjed-párod elött megfogni egy idegen farkat vagy picit játszani vele, ha a férjed csak egy fotót készitene veled egy idegen farokkal vagy esetleg 2 farokkal akkor fotózásban is benne vagyok,lehet szex nélküli találkozó is,csak simi,orál vagy csak néző is lennék,autós kaland is. irj privátban csak pasik ne irjanak!!
amiről szó lehet: masszirozásban,simogatásban,esetleg csak kiváncsi vagy milyen férjed-párod elött megfogni egy idegen farkat vagy picit játszani vele, ha a férjed csak egy fotót készitene veled egy idegen farokkal vagy esetleg 2 farokkal akkor fotózásban is benne vagyok,lehet szex nélküli találkozó is,csak simi,orál vagy csak néző is lennék,autós kaland is. irj privátban csak pasik ne irjanak!!
megnéznék egy masztit holnap délelött Cegléd,Nagykőrös,Kecskemét környékén
Valaki tudja esetleg hogy alleban vagy arénában van e szopatolyuk vagy melyik wc ben tudtok hogy lehetne kaland???
4 körül Albertirsa-Tápioszentmárton közt megnéznék egy masztit.