Veszprém környékén kukkolható vagyok ma a szabadban vagy autóban, maszti közben. Hölgy vagy pár izgatna.
Szép napot!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
megnéznék egy masztit holnap délelőtt Cegléd,Nagykőrös környékén
Délelőtt szívesen meglesnék valakit hoki, piss közben M7-M3 pihenőben. Ha izgatna a dolog, írj!
Sziasztok.
Kedves párt keresek hétközbeni , délelötti szabadidővel akiknek a szeretkezését végig nézhetném. Minden megoldás érdekelne. Privátra írj légy szíves.
Kedves párt keresek hétközbeni , délelötti szabadidővel akiknek a szeretkezését végig nézhetném. Minden megoldás érdekelne. Privátra írj légy szíves.
Sziasztok. Szívesen kukkolnék a szépvölgyin.
Sziasztok! Hetero pár vagyunk, párom 25 éves extra csinos, Én 30 éves normális srác vagyok!
Sportos igényes hetero helyes férfit keresünk normális szexhez, a párom örömére!
Diszkréció , igényesség nagyon fontos nekünk!
Előny ha nagyobb a mérete az átlagnál!
35 év felett keresünk!
Pest megye!
Sportos igényes hetero helyes férfit keresünk normális szexhez, a párom örömére!
Diszkréció , igényesség nagyon fontos nekünk!
Előny ha nagyobb a mérete az átlagnál!
35 év felett keresünk!
Pest megye!
Sziasztok! Fiatal, igényes nő-férfi párhoz csatlakoznék Budapesten vagy környékén. Fiatal, sportos, igényes, helyes srác vagyok, és elég rugalmas. Írj privátban!
Megnéznék egy masztit. Férfi vagyok. 3.ker
Viber camban kiverném a farkam ha valaki megnézné!
Miskolcon most nálam ki verheted
Ma délelőtt Békés megyei hölgy, pár masztiját, szeretkezését megnézném.
Sopronban kukkolnék...(engem is lehet)
Vasarnap delelott valakinek a farokvereset szivesen megnezem az m7-m0 vonalan, vagy fordítva is ok.
Sziasztok MA ESTE . Párt vagy lányt keresek Nógrád megyében illetve Pest megye vác -Dunakeszi-Budapest útvonalon.
Benne vagyok masszirozásban,simogatásban,esetleg csak kiváncsi vagy milyen férjed-párod elött megfogni egy idegen farkat vagy picit játszani vele, ha a férjed csak egy fotót készitene veled egy idegen farokkal vagy esetleg 2 farokkal akkor fotózásban is benne vagyok,lehet szex nélküli találkozó is,csak simi,orál vagy csak néző is lennék,autós kaland is. várom jelentkezésetek . Tali ma este péntek.
Benne vagyok masszirozásban,simogatásban,esetleg csak kiváncsi vagy milyen férjed-párod elött megfogni egy idegen farkat vagy picit játszani vele, ha a férjed csak egy fotót készitene veled egy idegen farokkal vagy esetleg 2 farokkal akkor fotózásban is benne vagyok,lehet szex nélküli találkozó is,csak simi,orál vagy csak néző is lennék,autós kaland is. várom jelentkezésetek . Tali ma este péntek.
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma...
Sziasztok ma 18-19 óra felé Kondorosi úti parkoloban ?
Megnéznék most egy masztit Tápióbicske-Nagykáta közt.délig
Ma délelőtt 10-12 ora között megnéznék egy masztit Tápióbicske-Nagykáta-Szentmártonkáta között
Sziasztok. Párt vagy lányt keresek Nógrád megyében illetve Pest megye vác -Dunakeszi-Budapest útvonalon.
Benne vagyok masszirozásban,simogatásban,esetleg csak kiváncsi vagy milyen férjed-párod elött megfogni egy idegen farkat vagy picit játszani vele, ha a férjed csak egy fotót készitene veled egy idegen farokkal vagy esetleg 2 farokkal akkor fotózásban is benne vagyok,lehet szex nélküli találkozó is,csak simi,orál vagy csak néző is lennék,autós kaland is. várom jelentkezésetek szép napot. Tali ma este péntek.
Benne vagyok masszirozásban,simogatásban,esetleg csak kiváncsi vagy milyen férjed-párod elött megfogni egy idegen farkat vagy picit játszani vele, ha a férjed csak egy fotót készitene veled egy idegen farokkal vagy esetleg 2 farokkal akkor fotózásban is benne vagyok,lehet szex nélküli találkozó is,csak simi,orál vagy csak néző is lennék,autós kaland is. várom jelentkezésetek szép napot. Tali ma este péntek.