Holnap (szombaton) reggel repülőtér/M3 vonalan valaki kozos hokira? Vagy szinvesen megneznem ahogyan valaki kiveri!
Szívesen kukkolnék , néznék párokat akció közben, Kaposvár, Szigetvár környékén...
Sziasztok. Szépvölgyire jön ma 7után valaki? Szívesen kukkolnék de én is kukkolható vagyok
Esztergom Visegrád vonalon esetleg exchibionista pár, aki diszkret kukkolót keres?
Sziasztok!
Hölgyet vagy párt kukkolnék holnap nap közben vagy este!Ápolt igényes 38 éves férfi vagyok Budapestről!Próbafülkés ruhapróbátvis szívesen néznék! Vásárlás közbeni villantások is érdekelnek!!Van itt olyan hölgy vagy pár akit ez izgat??? Várom a privát üzeneteteket!!
Hölgyet vagy párt kukkolnék holnap nap közben vagy este!Ápolt igényes 38 éves férfi vagyok Budapestről!Próbafülkés ruhapróbátvis szívesen néznék! Vásárlás közbeni villantások is érdekelnek!!Van itt olyan hölgy vagy pár akit ez izgat??? Várom a privát üzeneteteket!!
Soproni párral ismerkednék...akár hosszabb távra is.
Párt néznék szex közben ma délután,este Budaörs-Tatabánya vonalon!
Mindent a szemnek - kukkolás, nézelődés, akár autóban, szabadban, stb.
Szeretem, ha néznek vagy ha én nézhetek, esetleg a kettő együtt. Csak ennyi, nem több!
Párok és lányok írjatok nyugodtan, ha tetszik az adatlapom és érdekel az ilyesmi.
Szeretem, ha néznek vagy ha én nézhetek, esetleg a kettő együtt. Csak ennyi, nem több!
Párok és lányok írjatok nyugodtan, ha tetszik az adatlapom és érdekel az ilyesmi.
Miskolcon most nálam valaki valakik?
13.kerületben videóst keresek aki felvenné a masztim. Átlagos 44 éves férfi vagyok.
Sziasztok!
Szekszard vagy környéke? Írjatok!
Helyem van!
Szekszard vagy környéke? Írjatok!
Helyem van!
Sziasztok középkorú vagy érettebb párhoz csatlakoznék 3-dikként kellemes időtöltéshez szexi játékokhoz Zala Vas Somogy megyéből. Kedves diszkrét 30 éveimben járó pasi vagyok.Izgatja a fantáziám még a kukkolás is meglesni párokat. Minden megoldás érdekel!Kellemes szombati nap természet lágy ölén egy erdős területen autóban fák között szívesen kukkolnék.
Sziasztok! Budapesten keresek (akár csak kukkolásra is) főleg napközben ráérő nőt vagy párt, akik tudnának mit kezdeni egy magas, igényes, csupasz szerszámú, talán kicsit túl szexmániás férfival. Akár ma napközben is összefuthatunk. Privátban elértek.
Reptéri kifuto végénél kukkolnèk, megy ki valaki ?
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / !!!!!Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!!!!!!!! A méret nem számít !!
Ma délben egy kaland Szekszárd Csörge tónál?
megnéznék egy masztit ma vagy holnap,kocsiban,szabadban vagy lyukon keresztül
Ha úgy érzed, hogy felizgat, ha feleségedet egy hatvanas pasi simogatja, megcsókolja, esetleg el is élvezteti (nem kell feltétlenül megdugni) akkor szívesen rendelkezésre állok. A dolog a ti élvezetetekről szól, én azt élvezem, hogy nektek is jó. Persze baráti viszonyra is gondolok.Pesten vagy Békés megyében.
valaki még bekajálja ezt?
Sziasztok!
Baján párt,hölgyet lesnék!
Baján párt,hölgyet lesnék!