Sziasztok!
Heti 2x jarok Budapest - Füzesabony szakaszon a hajnali orákban. Évek óta izgatja a fantáziámat az hogy a ferfivel lebeszélek mindent fotót cserèlek a ferfivel a hölgyről és róllam, megmutatja feleségènek és ha benne vannak akkor a férfi beenged hajnalban hogy megdugjam a feleségèt úgy hogy egymás arcát soha nem tudjuk meg. Érdekel ez rajtam kívül mást is? Fotók adatlapon
Heti 2x jarok Budapest - Füzesabony szakaszon a hajnali orákban. Évek óta izgatja a fantáziámat az hogy a ferfivel lebeszélek mindent fotót cserèlek a ferfivel a hölgyről és róllam, megmutatja feleségènek és ha benne vannak akkor a férfi beenged hajnalban hogy megdugjam a feleségèt úgy hogy egymás arcát soha nem tudjuk meg. Érdekel ez rajtam kívül mást is? Fotók adatlapon
Vác környékén valaki kukkolna?

2 pasi megnézne párokat, pasit, Marcali környékén.
Szhely.illetve környékén nőket,pàrokat kukkolnèk.
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / !!!!!Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!!!??!!!!!!!!!!!!,,,,
Ma este kukkolható párt keresek Zala/Veszprém megyében.
Sziasztok!
Ma estére keresek párt Budapesten és környéken, akiket lehet kukkolni vagy csatlakozni hozzájuk.
Szeretném kipróbálni, hogy milyen úgy puncit nyalni, hogy közben dugják.
Viber, whatsapp megoldható!
Ma estére keresek párt Budapesten és környéken, akiket lehet kukkolni vagy csatlakozni hozzájuk.
Szeretném kipróbálni, hogy milyen úgy puncit nyalni, hogy közben dugják.
Viber, whatsapp megoldható!
Sziasztok. Jászberény kukkolás téma kit/kiket izgatja oda vissza vagy ahogy alakul.
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Autómban verném a farkam közben valaki kukkolhatna
Pár, ki meglátogatna egyik este, ? Minden megoldás érdekel, Bp
Nagyon szívesen kukkolnék
, néznék
párokat akció közben, Kaposvár, Szigetvár környékén...

Sziasztok!
Cuckold szexre keresnénk férfit, aki párosunk hölgy tagjával jól el lenne smile , férfi tagunk csak nézné.
Ami érdekelne minket: légy igényes, max. 35 éves, lehetőleg pesti, nézz ki jól.
Várjuk a jelentkezőket emailben (adatlapon le van írva) arc és farok fotóval. Ha nem válaszolunk vagy csak nem érted a feltételeket ne lepődj meg, ha nem válaszolunk
Cuckold szexre keresnénk férfit, aki párosunk hölgy tagjával jól el lenne smile , férfi tagunk csak nézné.
Ami érdekelne minket: légy igényes, max. 35 éves, lehetőleg pesti, nézz ki jól.
Várjuk a jelentkezőket emailben (adatlapon le van írva) arc és farok fotóval. Ha nem válaszolunk vagy csak nem érted a feltételeket ne lepődj meg, ha nem válaszolunk
Mindent a szemnek - kukkolás, nézelődés.
Szeretem, ha néznek vagy ha én nézhetek, esetleg a kettő együtt. Csak ennyi, nem több!
Párok és lányok írjatok nyugodtan, ha tetszik az adatlapom.
Szeretem, ha néznek vagy ha én nézhetek, esetleg a kettő együtt. Csak ennyi, nem több!
Párok és lányok írjatok nyugodtan, ha tetszik az adatlapom.
A Balaton környékén kukkolnék párokat, esetleg hölgyet. Ha benne vagy, kérlek privátban beszéljünk a részletekről.
Balatonmária-Marcali környékén bi párt, pasit meglesnénk.
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek Nagykanizsán illetve 30-40 km-s körzetében minden jóra ! Nem vagyok kezdő, szeretem az erotikát, szenvedélyesen illetve érzékien is szeretek szeretkezni. Normális, fiatalos kinézetű, sportos alkatú vagyok. Ismerj meg, nem fogsz csalódni. A fotóm lehet, hogy torzít, ezért mondom, hogy normál mérettel rendelkezem. Diszkréció adott és elvárt!
Szívesen kukkolnék párokat, de igény esetén a számmal is besegítenék akár a hölgy, akár az úr örömére.
Magas testalkatú, kulturált férfi vagyok.
Magas testalkatú, kulturált férfi vagyok.
Igényes magas pasi PÁRT keres !
Házibarát szerepre!
Helyem van!
Komoly normális hetero párok jelentkezését várom
Házibarát szerepre!
Helyem van!
Komoly normális hetero párok jelentkezését várom
Miskolcon kukkolnék