sziasztok. MA estére keresek párt vagy lányt akik benne lennének kukkolásban,esetleg csak simogatásban masszázsban,farokverésben vagy 3as szexben nógrád és pest megye várom üzeneteket privátban találka ma este .sziasztok
Sziasztok. Holnap reggel Bpn kukkolnék. Írj priv.
Sziasztok!Holgyet vagy Párt kukkolnék,néznék szabadban,ruhapróba közben is akár!Van valaki akit ez izgat,érdekel??
Párt kukkolnék ma,Budaörs- Tatabánya kke
Szia! Szeretek női cuccban skyp-on kamerázni, fölizgat amikor részletesen irányítanak, írják, hogy mit csináljak a kamera elött.Csak én kapcsolnék kamerát te meg írnád mit csináljak,ami neked izgató! Ha érdekel a dolog írj!
Sziasztok. 30-as sportos pasiként csatlakoznék nézőként párokhoz illetve lányokhoz…hogyha kell tudok segiteni bármiben. Pécs és Szekszárd környéke
Balatonalmádi környékén kukkolnék párt vay lányt, kölcsönös megegyezés alapján. Hetero vonalon minden érdekel.
Sziasztok! Viber camban megnézne most valaki egy jó farok simit?
Kedves, szexi pár Somogy vagy Baranya vármegyéből??? Csak kukkolni szeretnék diszkréten..
Sziasztok! Olvasgatom a bejegyzèseket.... Egy nőre ca. 100 fgi jelentkező van. Ha nem több. Kicsit gondold vègig, hogy ha ennyien jelentkeznek, te mindnek írnál? Válaszolnál? Vagy pár levèlváltás után vki mellett leteszed a voksot akkor mindenkinek visszaírnál hogy köszi de nem? Attól hogy a számára legszimpatikusabbat keresi nem jelenti azt hogy kamu. Nem pártolok senkit! Mindenkinek ès senkinek nincs igaza
Sziasztok.
Érden és környékén keresnék olyan személyt, vagy Párt, aki szereti ha hosszú ideig kényeztetik, normális jókedvű kikapcsolódást. Ma estére vagy éjszakára. És csak aki tényleg találkozna is.

Sziasztok. Jövo hét pénteken megyünk Pestre, hotelbe szexelni kedves baratunkal. Esetleg ha jár arra kukkolo..
Sziasztok kukkolás érdekel valakit valakiket oda vissza alapon vagy ahogy alakul . Jászberény
Budapesten, vagy a környéken párokat keresek. Fogadni tudok a 13-ik kerületben)
Biztos hogy vannak mások is. De akkor szerinted itt mindenki hazudik nem?
mi érdekem lenne azt mondani hogy találkoztam velük ha közbe nem igaz?
(Ez egy válasz kalandosfiu üzenetére (2023. 05. 19. péntek 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Ha mondjuk kimennék a Szépvölgyi parkolóba, ott mégis mire lehet számítani? Mik szoktak ott történni? Mire érdemes figyelni? Mit szabad csinálni?
Mint ebből látható, nincs hatalmas tapasztalatom ezen a téren, de a kíváncsiság megvan bennem. Szívesen fogadok bármilyen véleményt, tanácsot. Köszi!
Ha mondjuk kimennék a Szépvölgyi parkolóba, ott mégis mire lehet számítani? Mik szoktak ott történni? Mire érdemes figyelni? Mit szabad csinálni?
Mint ebből látható, nincs hatalmas tapasztalatom ezen a téren, de a kíváncsiság megvan bennem. Szívesen fogadok bármilyen véleményt, tanácsot. Köszi!
Más tuti nem... érdekes...
(Ez egy válasz Martin1990 üzenetére (2023. 05. 19. péntek 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen én találkoztam velük!
(Ez egy válasz 00erik00 üzenetére (2023. 05. 19. péntek 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 19. péntek 16:51

Ugyan ez a szitu.........van itt olyan aki talizott vele vagy velük
(Ez egy válasz tominograd üzenetére (2023. 05. 19. péntek 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 19. péntek 16:49

Igen azok vagytok vagy nem?? Engem is csak hitegettetek hogy ennyi sok jelentkező van nem tudok dönteni képet kérsz aztán eltűnsz. Kamu kamu kamu