Biztos hogy vannak mások is. De akkor szerinted itt mindenki hazudik nem?
mi érdekem lenne azt mondani hogy találkoztam velük ha közbe nem igaz?
(Ez egy válasz kalandosfiu üzenetére (2023. 05. 19. péntek 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Ha mondjuk kimennék a Szépvölgyi parkolóba, ott mégis mire lehet számítani? Mik szoktak ott történni? Mire érdemes figyelni? Mit szabad csinálni?
Mint ebből látható, nincs hatalmas tapasztalatom ezen a téren, de a kíváncsiság megvan bennem. Szívesen fogadok bármilyen véleményt, tanácsot. Köszi!
Ha mondjuk kimennék a Szépvölgyi parkolóba, ott mégis mire lehet számítani? Mik szoktak ott történni? Mire érdemes figyelni? Mit szabad csinálni?
Mint ebből látható, nincs hatalmas tapasztalatom ezen a téren, de a kíváncsiság megvan bennem. Szívesen fogadok bármilyen véleményt, tanácsot. Köszi!
Más tuti nem... érdekes...
(Ez egy válasz Martin1990 üzenetére (2023. 05. 19. péntek 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen én találkoztam velük!
(Ez egy válasz 00erik00 üzenetére (2023. 05. 19. péntek 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 19. péntek 16:51

Ugyan ez a szitu.........van itt olyan aki talizott vele vagy velük
(Ez egy válasz tominograd üzenetére (2023. 05. 19. péntek 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 19. péntek 16:49

Igen azok vagytok vagy nem?? Engem is csak hitegettetek hogy ennyi sok jelentkező van nem tudok dönteni képet kérsz aztán eltűnsz. Kamu kamu kamu
Igen azok vagytok vagy nem?? Engem is csak hitegettetek hogy ennyi sok jelentkező van nem tudok dönteni képet kérsz aztán eltűnsz. Kamu kamu kamu
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 19. péntek 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 19. péntek 11:57
Törölt felhasználó (4695034)

Így van ! Azok vagyunk . Mindenki vigyázzon velünk . Kalandosfiú meg aki 23 az adatlapon és a 35- től keresünk férfit- re jelentkezik . Privátba meg már 35- öt ír . Ami amúgy nyilván nem látszana ha élőben találkoznánk . Elmeroggyant ! Gondolta mindenki jó aki ír . Mint pld Dani 35 . Itt lehord mindennek de azért jelentkezik . Vagy akinek elsőre megköszönjük , hogy nem köszi illedelmesen és akkor jön a miért meg arra ne hogy már ne legyek jó . Mindenki vigyázzon velünk mert kamuk vagyunk !!!!! Ne is jelentkezz , kalandosfiúval kötelező lennünk , megmondta
Így van ! Azok vagyunk . Mindenki vigyázzon velünk . Kalandosfiú meg aki 23 az adatlapon és a 35- től keresünk férfit- re jelentkezik . Privátba meg már 35- öt ír . Ami amúgy nyilván nem látszana ha élőben találkoznánk . Elmeroggyant ! Gondolta mindenki jó aki ír . Mint pld Dani 35 . Itt lehord mindennek de azért jelentkezik . Vagy akinek elsőre megköszönjük , hogy nem köszi illedelmesen és akkor jön a miért meg arra ne hogy már ne legyek jó . Mindenki vigyázzon velünk mert kamuk vagyunk !!!!! Ne is jelentkezz , kalandosfiúval kötelező lennünk , megmondta
(Ez egy válasz kalandosfiu üzenetére (2023. 05. 19. péntek 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Budapest és környékén Párt kukkolnèk akár autóban is!
Ma kora d'un tervezem hogy felmegyek a szepvolgyire. Hölgy vagy pár jönne fel? Sotetitett nagyobb autóval leszek.
Bp solt Simontornya 51 vonalon akar valaki kukkolni
VIGYÁZZATOK VELE Molnigg egy kamus
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 18. csütörtök 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 18. csütörtök 15:03
Törölt felhasználó (4695034)

Ma keső este kukkolnánk egy sportos férfit ! NEM minket lehet nézni - mi kukkolnánk !!! Pest megye !
Sziasztok. Holnap szívesen kukkolnék Bpn vagy környékén. Esetleg be is szállok. Írj priv.
Tiszafüred közös bicajozás a tó körül közben egy kis masztizás egymás előtt kit érdekel írjatok és adok tel számot
Ma keső este kukkolnánk egy sportos férfit ! NEM minket lehet nézni - mi kukkolnánk !!! Pest megye !
Balatonalmádi környékén kukkolnék párt vay lányt, kölcsönös megegyezés alapján. Hetero vonalon minden érdekel.
Szia! Szeretek női cuccban skyp-on kamerázni, fölizgat amikor részletesen irányítanak, írják, hogy mit csináljak a kamera elött.Csak én kapcsolnék kamerát te meg írnád mit csináljak,ami neked izgató! Ha érdekel a dolog írj!
Pároknak biztosítanék helyet alkalmanként Pest megyében Mátyásföldön ! Szívesen beszállnék harmadiknak is , fotóznám vagy videóznám is,ha erre van igény,de csak sima kukkolásért is cserébe !
Jön ki esetleg nő vagy pár a reptérre?
19:30 ig itt leszek

Reptéren magányos masztimba esetleg valaki besegítene?