Sziasztok!
A mai nap során szívesen kukkolnék párokat. (a párosunk férfi tagja vagyok, 28 éves) Budapesten hellyel is rendelkezem.
A mai nap során szívesen kukkolnék párokat. (a párosunk férfi tagja vagyok, 28 éves) Budapesten hellyel is rendelkezem.
Miskolc???
Holnap (szerda) délelőtt a Hegedűsben kukkolnék.
Sziasztok! Kaposvár és környéke...két srác érdekes lehet valakinek ?
Most Ecser reptér?
Sziasztok! Valaki tud olyan helyett Mezőkövesd kőrnyékén ahol párok szoktak szeretkezni autóban? Szívesen nézném őket
Megleshető párokat lányokat keresek Debrecenben és környékén. Privátba várnék válaszokat.
Kinéznénk a Kondorosira dunapart,dél körűl,kukkolókat keresünk!
Tegnap gyantáztattam le a farkam nagyon szép sima lett aki megnézné vagy játszana vele írjon
Sziasztok!
Párként párt vagy lányt kukkolnánk.
Privátban írj.
Párként párt vagy lányt kukkolnánk.
Privátban írj.
Sziasztok!
Keresek mai napra kukkolható párt vagy hölgyet!
Keresek mai napra kukkolható párt vagy hölgyet!
Kár hogy nem vagytok közelebb...
(Ez egy válasz hazaspar3224 üzenetére (2025. 09. 17. szerda 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 17. szerda 15:05

Sziasztok!
Most péntek estére (09.19.) még mindig keresünk 2-3 srácot handjob partyra.
Korosztály: 25-45
Feltétel: nagy méret (min. valós 20 cm), maximális higiénia, megbízhatóság, korrektség.
Szekszárd mellett van helyünk, fogadni fogunk.
Csak az írjon, akinek az utazás nem jelent gondot és péntek este rá is ér, valamint a leírt feltétleknek ténylegesen meg is felel.
Megjegyzés: olyan srác még szóba jöhet, aki ugyan kisebb mérettel rendelkezik, de...
- arcszőrzete nincs
- pocak nincs (még kicsi sem!), azaz muscularis alkat
A megfelelő jelentkezők esetén megírom az ismerkedés és találkozás részletes menetét.
Maximum 3 srác kerül kiválasztásra.
Köszönöm, hogy végigolvastad és hogy a leírtak alapján cselekszel.
Niki
Most péntek estére (09.19.) még mindig keresünk 2-3 srácot handjob partyra.
Korosztály: 25-45
Feltétel: nagy méret (min. valós 20 cm), maximális higiénia, megbízhatóság, korrektség.
Szekszárd mellett van helyünk, fogadni fogunk.
Csak az írjon, akinek az utazás nem jelent gondot és péntek este rá is ér, valamint a leírt feltétleknek ténylegesen meg is felel.
Megjegyzés: olyan srác még szóba jöhet, aki ugyan kisebb mérettel rendelkezik, de...
- arcszőrzete nincs
- pocak nincs (még kicsi sem!), azaz muscularis alkat
A megfelelő jelentkezők esetén megírom az ismerkedés és találkozás részletes menetét.
Maximum 3 srác kerül kiválasztásra.
Köszönöm, hogy végigolvastad és hogy a leírtak alapján cselekszel.
Niki
Jól hangzik.
(Ez egy válasz hazaspar3224 üzenetére (tegnap 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 08:01

Sziasztok!
Köszönjük a jeletkezéseket. Ne haragudjanak, akik most nem fértek bele. Aki viszont eljött, annak köszönjük és bízunk abban, hogy ők is jól érezték magukat!
Most pénteken és szombaton Bp-en leszünk. Helyünk lesz a találkozáshoz.
Újra szívesen fogadnánk 2-3 találkozi akaró és merő, igényes srácot adatlapunk szerint.
Valamint örömmel találkoznánk hozzánk hasonló adatottságokkal rendelkező párral is. Szívesen néznénk meg őket szex közben, akár én is csatlakoznék bizonyos mértékig barátom előtt, aki csak néző lenne ez esetben.
Péntek este és - előre egyeztetve, tervezetten - szombaton érünk rá majd.
Várjuk a mielőbbi, komoly jelentkezéseket a szervezhetőség okán.
Szép napot mindenkinek!
Niki
Köszönjük a jeletkezéseket. Ne haragudjanak, akik most nem fértek bele. Aki viszont eljött, annak köszönjük és bízunk abban, hogy ők is jól érezték magukat!

Újra szívesen fogadnánk 2-3 találkozi akaró és merő, igényes srácot adatlapunk szerint.
Valamint örömmel találkoznánk hozzánk hasonló adatottságokkal rendelkező párral is. Szívesen néznénk meg őket szex közben, akár én is csatlakoznék bizonyos mértékig barátom előtt, aki csak néző lenne ez esetben.
Szép napot mindenkinek!
Niki
Ma Pest környékén bárki előtt,bárhol verném a faszom, a szabadban is. Több ember előtt is. Készíts fotót és videót közben. Utazni tudok
Sziasztok!
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Sziasztok!
Lánynak párnak lenne kedve csatlakozó hajós napozás hoz ma vagy holnap az idő remek a Balaton meleg !
Keszthely és környéke
Lánynak párnak lenne kedve csatlakozó hajós napozás hoz ma vagy holnap az idő remek a Balaton meleg !
Keszthely és környéke
Sziasztok áruházi bolti kukkolas érdekelne holnap és szerdán raerek. Nem lennék hálátlan.
Sziasztok! Van itt olyan pár akit izgat ha szex közben nézik? Mezőkövesd kőrnyékén
Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!
Niki

Szép napot mindenkinek!
Niki
Sziasztok. Olyan kalandvágyó párt vagy hölgyet keresek aki hasonló izgalmas dolgokban benne van:
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek.A hét hétfői mai ,keddi illetve szerdai napján esti órákban. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek.A hét hétfői mai ,keddi illetve szerdai napján esti órákban. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot