Én exhibicionista fiú vagyok. Bárhol bárki vagy bárkik előtt meztelenkedek maszturbálok és mélytorkosan, hosszan szopok. Oda megyek, ahová mondod. Szabadban, vizparton, parkolóban, nyilvános wc-ben, kertben, lakásban is. Fotozhatsz, videózhatsz is. Kedvedre használhatsz, alázhatsz. Írj!
Pécsen a plázában meglesnék egy nagyfaszú pasit ahogy veri a faszát a piszoároknál. Vagy máshol is oké
Ma 17 órakor nagyfaszú sportos srác várja nézőit a Szépvölgyi oarkolóban
Olyan párt keresek, akik beengednek a hálószobájukba, de csak mint kukkoló
Intim masszázs hölgyeknek / pároknak Baranyában
Marcali környékén bi pasi kölcsönös masztira?
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma..
Ma Fehérváron lenne kedve valakinek kukkolnia miközben masztizom a kocsim mellett?
Privátba írj!!
Privátba írj!!
Este 7 óra körül a reptér kiserdő résznél kukkoló?
Miskolcon kukkolás? Párok hölgyek
Hali! Szolnokon szeretnék megnézni egy férfit, amint kiveri előttem a farkát!
Szisztok , Miskolc és 30-40 km körzetében lenne olyan pár akit kukkolhatok ? Vagy olyan Nő aki engem kukkolna ?

Székesfehérváron 19 óra fele meglesnék valakit miközben masztizik!
De engem is meg lehet lesni…!
Privátba írj!
De engem is meg lehet lesni…!
Privátba írj!
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma..
Január 3-6 Aquaworld szaunavilàgba helyes fiùk,pàrok lesznek?
Veszprém környékén kukkolnék lány,vagy párt kocsiban.írjatok.üdv Pétet
Budapest és környékén hölgy elött masztiznék,autóban!
Sziasztok ma délután vagy este keresnék párt vagy lányt. Akár szex nélküli találkára is.lehet csak masszázs, simogatás vagy közös maszti de akár a hölgy is kiverheti ha csak ennyit szeretne. Lehet csak oral oda vissza vagy csak oda .de akár sex is. Várom leveleiteket pest és nógrád megye
Sziasztok,
Ma este Gyöngyös/Eger környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Viberem van!
Ma este Gyöngyös/Eger környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Viberem van!
Szép Napot! Budapest és Déli vonzáskörzetében olyan Párral ismerkednék akiket szintén izgat egy középkorú Férfi kukkoló esetleg orálisan be is segítek vagy csak kényeztetem Magam közben!