Sziasztok,
Ma este Gyöngyös/Eger környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Viberem van!
Ma este Gyöngyös/Eger környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Viberem van!
Sziasztok ma délután vagy este keresnék párt vagy lányt. Akár szex nélküli találkára is.lehet csak masszázs, simogatás vagy közös maszti de akár a hölgy is kiverheti ha csak ennyit szeretne. Lehet csak oral oda vissza vagy csak oda .de akár sex is. Várom leveleiteket pest és nógrád megye
Budapest és környékén hölgy elött masztiznék,autóban!
Veszprém környékén kukkolnék lány,vagy párt kocsiban.írjatok.üdv Pétet
Január 3-6 Aquaworld szaunavilàgba helyes fiùk,pàrok lesznek?
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma..
Székesfehérváron 19 óra fele meglesnék valakit miközben masztizik!
De engem is meg lehet lesni…!
Privátba írj!
De engem is meg lehet lesni…!
Privátba írj!
Szisztok , Miskolc és 30-40 km körzetében lenne olyan pár akit kukkolhatok ? Vagy olyan Nő aki engem kukkolna ?
Hali! Szolnokon szeretnék megnézni egy férfit, amint kiveri előttem a farkát!
Miskolcon kukkolás? Párok hölgyek
Este 7 óra körül a reptér kiserdő résznél kukkoló?
Ma Fehérváron lenne kedve valakinek kukkolnia miközben masztizom a kocsim mellett?
Privátba írj!!
Privátba írj!!
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma..
Marcali környékén bi pasi kölcsönös masztira?
Intim masszázs hölgyeknek / pároknak Baranyában
Olyan párt keresek, akik beengednek a hálószobájukba, de csak mint kukkoló
Ma 17 órakor nagyfaszú sportos srác várja nézőit a Szépvölgyi oarkolóban
Pécsen a plázában meglesnék egy nagyfaszú pasit ahogy veri a faszát a piszoároknál. Vagy máshol is oké
Én exhibicionista fiú vagyok. Bárhol bárki vagy bárkik előtt meztelenkedek maszturbálok és mélytorkosan, hosszan szopok. Oda megyek, ahová mondod. Szabadban, vizparton, parkolóban, nyilvános wc-ben, kertben, lakásban is. Fotozhatsz, videózhatsz is. Kedvedre használhatsz, alázhatsz. Írj!
Miskolcon lakásomban várok párokat kukkolásra

werfgegier