Párt néznék szex közben. Maszturbálnék közben. 52 éves férfi vagyok.
Szívesen ismerkednék fiatal párral. Ha egy megbízható pasit kerestek harmadiknak akár aktív, akár passzív részvétellel, írjatok.
Ha nincs helyetek, ahol néhány órát együtt lehettek, akkor a Keleti pályaudvar közelében elbújhattok. Cserébe csak kukkolni szeretnék, nem beszállni.
Dunakeszin kalandoznèk mostanában. Teljesen aktív, fèrfias fèrfi vagyok.

Sziasztok. Napközbeni autós kalandra kukkolásra keresek párt. Minden jóban benne vagyok!
Sziasztok! Szabadidő eltöltésére keresek partnert: párt, vagy lányt/hölgyet. Miskolc, Borsod megye előnyben. Valaki?
Most kukolható kint a reptér mögött?
Sziasztok. Békes megyében van kiváncsi hölgy?
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)——)(;:——-
Kukkolható párt keresek ma este, Pest, Heves megyében.
Szia nézném ahogy véred
Zala -Vas megyében Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz csatlakoznék
Vagy párokhoz csatlakoznék
Sziasztok nagyon szivesen igényes méretes pasi vagyok
(Ez egy válasz CuckoldCouple001 üzenetére (2024. 07. 07. vasárnap 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 07. vasárnap 13:50

Párommal keresünk Skype ra webcamozni fiút aki szívesen kiverné nekünk
Sziasztok!Szőrös puncis hölgyet keresek!Szívesen karbantartanám.
Cegléd-Nagykőrös-Kecskeméten valaki?
Sziasztok!
Átlagos méretű és gyors lövetű férfit keresnénk.
Átlagos méretű és gyors lövetű férfit keresnénk.
Szabolcs megyéből keresnénk párommal kukkolot aki csak nezne es raelvezne a hölgyre. Mindent a szemnek semmit a kéznek.
Győr és Gönyű között tudtok ajánlani olyan helyet, ahol "el lehet bújni a nem kíváncsi szemek elől" a természetben?
Halihó, írtam
(Ez egy válasz CuckoldCouple001 üzenetére (2024. 07. 07. vasárnap 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 07. vasárnap 13:50