Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben / passzív is lehetek meg aktív is !?!” Méret nem számít !!!”)(
szopnék,kukkolnék ma Jászapáti,Heves,Tenk,Átány,Kömlő,Poroszló környékén
kukkolnák párokat kikötözve minden izgatna hely is van Bp en vagy vidékre is megyek Ócsa és környéke
50 macis srác vagyok
50 macis srác vagyok
Vasárnap estére keresek párt vagy lányt. lennék akár néző is vagy ha a feleség csak annyira kíváncsi hogy milyen egy másik farkat fogni abban is benne vagyok.bármiben benne vagyok ami ésszerű határon belül van pest ,nógrád megye.
Sziasztok. A kifutónál vagyok szívesen kukkolnék párokat.
Fent vagyok a Szépvölgyin! Valaki esetleg?
Budapesten és környékén tudok menni bárhova…
Budapesten és környékén tudok menni bárhova…

Kamoznék skyp-on tangában!
Félóra múlva a Szépvölgyin valaki?
Sziasztok!
Holnap délutánra keresek hölgyet vagy párt akiket kukkolhatnék,szimpátia alapján másba is benne vagyok!Szabadban,vagy akár próbafülkés kukkolás is érdekelne!Ápolt, igényes 40 éves férfi vagyok Budapestről!!Privát üzeneteket várok!Fényképét emailben tudok küldeni!
Holnap délutánra keresek hölgyet vagy párt akiket kukkolhatnék,szimpátia alapján másba is benne vagyok!Szabadban,vagy akár próbafülkés kukkolás is érdekelne!Ápolt, igényes 40 éves férfi vagyok Budapestről!!Privát üzeneteket várok!Fényképét emailben tudok küldeni!
Pàroknak kukkolàsért cserébe helyet biztosítok. Ma este.
Valaki ma este Ceglédi fürdőbe lessz?
Ma megy ki este valaki Gárdonyba?
Sziasztok. Olyan hölgyekkel beszélgetnék, akik szeretnek kukkolni
Ma kora estére keresünk intelligens, kedves srácot, max 45 éves korig, Bp-en. Helyünk van. Akit komolyan érdekel, írjon mielőbb. (mail adatlapon)
Ma kora estére keresünk intelligens, kedves srácot, max 45 éves korig, Bp-en. Helyünk van. Akit komolyan érdekel, írjon mielőbb. (mail adatlapon)
Kukkolnék ma
Ma 19 h körül Budapesten a kocsimba játszom a 23cm es cerkámmal!
Női kukkolót szívesen fogadok !
Női kukkolót szívesen fogadok !
Sziasztok! Miskolcon, Borsodban csatlakoznék párhoz. valaki?
Sziasztok
Igaz nem voltam még de itt olvastam hogy. Gulya dombhoz szoktak kijárni!
Esetleg lesz valaki kint mert szívesen kukkolnék leskelődnék… wink
Privátba várom aki esetleg kint lesz ma..!
Igaz nem voltam még de itt olvastam hogy. Gulya dombhoz szoktak kijárni!
Esetleg lesz valaki kint mert szívesen kukkolnék leskelődnék… wink
Privátba várom aki esetleg kint lesz ma..!
Balatonboglár környékén keresek párt / hölgyet akit kukkolhatnék. Privizz