Valaki kukkolna maszti közben?
Bp.
Bp.
Sziasztok ,nézhető pécsi pár esetleg?
Marcali környékén 2, 50 éves bi pasihoz valaki?
Sziasztok! Kukkolnék MOST 11,12 ker közelében. Helyem nincs. Recsi, maszti, közösülés. Minden érdekel
A kondorosi út végénél valaki 1-2 órán belül
Bocsi,tankoltunk.
(Ez egy válasz Fotózáspárban üzenetére (2024. 08. 02. péntek 05:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 02. péntek 05:50

A tegnapi vásárlás előtt táncoltunk a kutas fiúval a szelvedot lemosattam ,párom bent ült és szetterpesztette a lábát bugyi nélkül. Hát elég tiszta lett az ő oldala.
Sziasztok holnap este kukkolnek egy Hajdubjhari part,tudom mit jelent hogy kukkolas es ezt tiszteletben tartom
Holnap pesten délelött kukolnél párokat
A tegnapi vásárlás előtt táncoltunk a kutas fiúval a szelvedot lemosattam ,párom bent ült és szetterpesztette a lábát bugyi nélkül. Hát elég tiszta lett az ő oldala.
Tok jo ezt olvasni. En is hasonloan talalkozni mero part keresek. Holnap delelott valaki?
Köszönjük szépen a mai estét, remélem jól érezted magad és szerintem fogunk még találkozni.
(Ez egy válasz Tamas8 üzenetére (2024. 08. 01. csütörtök 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 01. csütörtök 20:40

Sziasztok! Ma megismerkedtem fotózáspárban párossal. Rendkívül inteligensek, voltak és a hölgy egyszerűen gyönyörű volt. Megbeszéltük hol találkozunk. Az uriemberrel találkoztam először és mondta, hogy kövessem őket. Bemenetek az egyik üzletbe én utannuk. Ez egyik sorban a hölgy lehajolt akkor vettem észre nincs rajta bugyi, csak egy rövid szoknya. Hamvas gyönyörű babapuncia volt. Felpróbált néhány cipőt, a sor üres volt csak mi 3 an voltunk, legugolt és kicsit szétette a lábát, meg kell mondjam, hogy elkezdtem ágaskodni. Ezt tetézte átmentünk egy ruhás boltba, kiválasztotta melyik ruhát szeretné felpróbálni, és elindultak a próbafülke felé. A férj oda lépett hozzám és mondta, te adhatod oda neki a ruhát. Leöltözött, láttam a gyönyörű testét, a kerek popsit, és az eszméletlen szép melleit, a mellei nem azok a térdig nyúló csöcsök voltak, finom kerek izgató mellek. Kérte a ruhákat és lefagytam, ez a korosztaly a gyengém. Csodálatos nő. Odaadtam a ruhákat és arra gondoltam, hogy de jó lenne megérinteni, alig bírtam magammal, csak egy karnyújtásnyira volt tőlem a gyönyörű meztelen kívánatos teste.Köszönöm nektek Ezt az estét, nagyon élveztem és fantasztikusak vagytok.
Sziasztok! Ma megismerkedtem fotózáspárban párossal. Rendkívül inteligensek, voltak és a hölgy egyszerűen gyönyörű volt. Megbeszéltük hol találkozunk. Az uriemberrel találkoztam először és mondta, hogy kövessem őket. Bemenetek az egyik üzletbe én utannuk. Ez egyik sorban a hölgy lehajolt akkor vettem észre nincs rajta bugyi, csak egy rövid szoknya. Hamvas gyönyörű babapuncia volt. Felpróbált néhány cipőt, a sor üres volt csak mi 3 an voltunk, legugolt és kicsit szétette a lábát, meg kell mondjam, hogy elkezdtem ágaskodni. Ezt tetézte átmentünk egy ruhás boltba, kiválasztotta melyik ruhát szeretné felpróbálni, és elindultak a próbafülke felé. A férj oda lépett hozzám és mondta, te adhatod oda neki a ruhát. Leöltözött, láttam a gyönyörű testét, a kerek popsit, és az eszméletlen szép melleit, a mellei nem azok a térdig nyúló csöcsök voltak, finom kerek izgató mellek. Kérte a ruhákat és lefagytam, ez a korosztaly a gyengém. Csodálatos nő. Odaadtam a ruhákat és arra gondoltam, hogy de jó lenne megérinteni, alig bírtam magammal, csak egy karnyújtásnyira volt tőlem a gyönyörű meztelen kívánatos teste.Köszönöm nektek Ezt az estét, nagyon élveztem és fantasztikusak vagytok.
Leskelődnék, párokat sex közben, vagy hölgyet maszti közben Budapesten!!!

Mosonmagyaróvár szolnoki uton valaki?
Nemsokára indulunk vásárolni,párommal. Elég jó szerkoban.
Nemsokára indulunk vásárolni,párommal. Elég jó szerkoban.
Sziasztok, közös maszti nővel vagy csak egyoldalúan Bp-en ma vagy holnap este. Helyem van a 11. kerületben
Marcali környékén 2 pasit szopna valaki?
Szopnék,farkat vernék kb 1 óra mulva Albertirsánál a régi benzinkutnál vékony vagy sportos pasinak
Sziasztok kedves ápolt diszkrét intelligens 37 éves pasiként ismerkednék párral izgatja a fantáziám a kukkolás Zala Somogy Vas Veszprém megye