Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Sziasztok. Bács-Kiskun megyében kukkolnék párt.
Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.
Budán szexet kukkolnék
A hőcserélő rudak között esetleg
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 25. szerda 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 25. szerda 10:23
Törölt felhasználó (4706526)

Sziasztok! Pakson vagy környékén tud valaki olyan helyet ahol autóval vagy szabadban el lehet bújni szexelni, vagy másokat meglesni?
Sziasztok.
Tapolca környékén párom cumizna autóban,szívesen látnánk kukkoló pasit.
Érd. priviben
Tapolca környékén párom cumizna autóban,szívesen látnánk kukkoló pasit.
Érd. priviben
Sziasztok,
Ma este Budapesten és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék szimpátia esetén!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok! Viber, Whatsapp van!
Írjatok bátran!
Ma este Budapesten és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék szimpátia esetén!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok! Viber, Whatsapp van!
Írjatok bátran!
Sziasztok!
Valódi nagy f@szra vágyó nő jatszótársa lennék Budapesten !
Valódi nagy f@szra vágyó nő jatszótársa lennék Budapesten !
Sziasztok! Pakson vagy környékén tud valaki olyan helyet ahol autóval vagy szabadban el lehet bújni szexelni, vagy másokat meglesni?
Nem tudtam hová illene így itt szerencsét próbálok. Adatlapom alapján keresnék mostanra bi srácot akivel irogatni lehet . Női tagunkat izgatja ha tudja hogy egy kicsit extrább a beszélgetés és kíváncsi miket írna egy bi srác. Képeinket és mi is az ő képeit megkukkolnánk így ha nem is a szó szoros értelmében de kukkolnánk. Sportosabb és korban 30-45 éves srácot keresnénk . Hátha egy kis izgalmas beszélgetés /kukkolás alakul ki belőle.
Fehérváron kukkolnék párt
Kikkolnék ma napközben hölgyet vagy párt, írj privatban
Kamoznék tangában skyp-on!
Sziasztok!
Eger és környékén kukkolnék!
Marcali környékén két pasi megnézni srácok farokverését.
21 óra körül
(Ez egy válasz kokomari üzenetére (2024. 09. 22. vasárnap 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 22. vasárnap 20:23

Szexet, masztit kukkolna valaki Kisbér környékén? Simogatás lehetséges,
Szeretnénk, ha kölcsönös lenne az élmény hetero alapon.
Szexet, masztit kukkolna valaki Kisbér környékén? Simogatás lehetséges,
Holnap dugást vagy masztit kukkolnék Bpn vagy környékén. Írj privát.
Sziasztok. Ma estére (vasárnap) keresek párt vagy lányt vagy lányokat.Nógrád és pest megye.fogadni nem tudok de utazni igen mobilis vagyok.benne vagyok autóskaland, kukkolásban ,maszírozásban,beszélgetésben vágyakról fantáziákról,csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki. fiuk ne irjanak köszönöm. várom hölgyek párok jelentkezését sziasztok szép napot.