Egy szimpatikus, sportos srácot kukkolnánk / aki olyan 30-40 év körüli kb /ahogy játszik magával. Pld kocsiba . + majd ő is kukkolhat valamikor cserébe ahogy párom leszop engem. Sajnos késői órákban érünk rá , addig viszont szívesen ismerkednénk vele - irogatás stb,hogy valóban egymást keressük -e .
Sziasztok.
Párt kukkolnék napközben. Nem lennék hálátlan.
Párt kukkolnék napközben. Nem lennék hálátlan.
Hatvan környékén valaki?
Műpuncit dugnèk megnézné valaki viber camban?
Sziasztok !
Ma éjszaka egy pár szeretkezését, dugását vagy csak egy szopást stb….-t kukkolnék. Akár autóban , akár távolabbról ahogy őket érdekelné. Privát üzenetbe nyugodtan írjatok ha esetleg érdekelnélek titeket. Üdv
Ma éjszaka egy pár szeretkezését, dugását vagy csak egy szopást stb….-t kukkolnék. Akár autóban , akár távolabbról ahogy őket érdekelné. Privát üzenetbe nyugodtan írjatok ha esetleg érdekelnélek titeket. Üdv
Tiszafüred és környékén holnap délelőtt ki előtt masztizzak de én is szivesen nézném párok lányok fiúk írjatok
Sziasztok!
Fiatal, 25 éves, normál testalkatú budapesti pasi vagyok
Olyan párost keresek akiket kifejezetten izgat ha nézik őket szex közben!
Ha ti ilyenek vagytok mindenképp írjatok!
Fiatal, 25 éves, normál testalkatú budapesti pasi vagyok
Olyan párost keresek akiket kifejezetten izgat ha nézik őket szex közben!

Ha ti ilyenek vagytok mindenképp írjatok!

Szekszárd Csörge tónál farokverés érdekel valakit? Lányok, hölgyek, párok? Szigorúan hetero alapon. Ma dél környékén ott leszek. Sötét autó...
Szívesen részt vennék benne
(Ez egy válasz lovedick98 üzenetére (2024. 10. 10. csütörtök 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz 2gunu6 üzenetére (2024. 10. 08. kedd 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 08. kedd 16:08

Sziasztok. Székesfehérvár és környékén ma 18:00 kor kölcsönös feszültséglevezetés?
Szivesen neznem.ahogy a csajom kenyesztetik

Miskolcon párnak helyet biztosítok nálam. Cserébe kukkolnék beszállnék
Sziasztok, keresek olyant aki kora reggel hajnalban,kenyeztetné a farkamat, vas megye! Utazni tudj, írj üzenetet
Lányok hölgyek Ismerkednék beszélgetnék webkameráznék vagy csak kép csere. 27 éves szűz srác.
Sziasztok, keresek olyant aki kora reggel hajnalban,kenyeztetné a farkamat, vas megye! Utazni tudj, írj üzenete
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék Miskolcon, Borsodban tartósabb dologra.
Holnap délelőtt Tatabányán a Turulnál csatangolunk. Ha esetleg... Fotó, telószám fontos.
Holnap délelőtt kb 10-11 óra fele lemegyek “sétálni”Gárdonyba a nudira!
Ha esetleg arra fele sétálnál Te is akkor nem venném rossz néven ha meglesnél miközben masztizom
Ha esetleg arra fele sétálnál Te is akkor nem venném rossz néven ha meglesnél miközben masztizom

Miskolcon kukkolható vagyok farok verés közben.