Sziasztok. Ma estére (péntek) keresek párt vagy lányt.
Nógrád és Pest megyében.
Fogadni nem tudok de utazni igen .
Amit keresek:
autóskaland,kukkolás(háznál vagy autóskalandnál) ,maszírozás,akár csak beszélgetésben vágyakról fantáziákról vagy csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki.várom hölgyek párok jelentkezését szép napot.
Nógrád és Pest megyében.
Fogadni nem tudok de utazni igen .
Amit keresek:
autóskaland,kukkolás(háznál vagy autóskalandnál) ,maszírozás,akár csak beszélgetésben vágyakról fantáziákról vagy csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki.várom hölgyek párok jelentkezését szép napot.
Olyan pár ismeretségét/barátságát keresem akiket izgatna, ha kezdetben nézném a szeretkezésüket passzívan majd ha alakul és igénylik (később )az ő elgondolásuk szerint továbblépnénk.IQ, ápoltság, diszkréció fontos számomra.
Miskolcon párnak helyet biztosítok nálam. Cserébe kukkolnék beszállnék
15:00 kis Bagi pihenőben hatvanba tartó oldalon kiverheti valaki a párom képére
Sziasztok szombaton egy kukkolhato par a Vekeritonak?
Sziasztok
Keresünk pasit akár mára vagy holnapra aki velem (csaj) szexelne . És a párom kukkolna hely van olyan írjon aki utazik. Szolnok megye Jászság.
Keresünk pasit akár mára vagy holnapra aki velem (csaj) szexelne . És a párom kukkolna hely van olyan írjon aki utazik. Szolnok megye Jászság.
Nyírbátorban az Unilever ès a Szèna rèti lakópark közötti r3szen dèlután 16-17 óra felè szoktak kint lenni szexelni,masztizni.Általaban én is abban az időben szoktam ott lenni este 7 ig.Szivesen lennék veletek masztizni
(Ez egy válasz CuckoldCouple001 üzenetére (2024. 10. 17. csütörtök 01:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 17. csütörtök 01:14

Sziasztok parommal keresünk ferfit Nyírbátor és környékéről aki szivesen kiverné a farkat velem együtt mikozben a holgy masztizik nekunk vibratorral. Helyet nem tudunk biztositani igy ezt a jelentkezonek kell megoldja.Vagy a szabadban is megoldhato
Vác környékén valaki?
Sziasztok parommal keresünk ferfit Nyírbátor és környékéről aki szivesen kiverné a farkat velem együtt mikozben a holgy masztizik nekunk vibratorral. Helyet nem tudunk biztositani igy ezt a jelentkezonek kell megoldja.Vagy a szabadban is megoldhato
Nagy cicis barátnőmről, akit érdekelnek fotók írjon nyugodtan
Párokat néznék szeretkezés közben! Székesfehérvár és környéke
Sziasztok. Péntek, szombat este hozzánk hasonló alkatú párt fogadnánk kölcsönös kukkolásra.
Miskolcon kukkolható vagyok farok verés közben.
Párommal,másik párt kukkolnánk a reptérnél,vagy bárhol ebben a szép időben,vagy be is szállunk mi is!
Somogyban, Marcali környékén két bi pasi megnézne párokat, pasikat.

Pecsen kukkolnek.. merre szoktatok szexelni?merre induljak?parok erdekelnek
Balatonlelle és környékén szívesen nézném pár szeretkezését!
Oroszlány és környékén párt. Lányt. Asszonyt kukkolnék. 53 éves 180/110 férfi vagyok. Írj és megbeszéltek.
Ma este esetleg pár, aki kukkolot keres? Szépvölgyi ?