Sopronban ismerkednék. Kukkolás is ok
.

Reptéren van kint valaki?
Sziasztok!
Szombat este Gyöngyösön leszek!
Gyöngyös és környékén keresek párt kukkolásra vagy hármas örömökre! De hölgy is szóba jöhet!
Viber, WhatsApp, Skype, Google Chat van!
Írjatok nekem bátran!
Szombat este Gyöngyösön leszek!
Gyöngyös és környékén keresek párt kukkolásra vagy hármas örömökre! De hölgy is szóba jöhet!
Viber, WhatsApp, Skype, Google Chat van!
Írjatok nekem bátran!
Sziasztok!
Valóban 23-cm cerkámmal !
Budapesten heteró alapon pár jatszótársa lennék, illetve nő házibarátja lennék hosszú távon .
Valóban 23-cm cerkámmal !
Budapesten heteró alapon pár jatszótársa lennék, illetve nő házibarátja lennék hosszú távon .
Budapesten kukkolója lennék párnak! Szimpátia esetén szívesen beszállok!
Képek vannak fent!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok!
Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-én van!
Képek vannak fent!
Szép napot Mindenkinek! ápolt, intelligens, igényes, nem tolakodó, nem értetlen Férfiként... keresnék: egy szexy Hölgytagú, kellően exhibicionista N/F PÁR-t, Akik autójukban, testközelből, megengednék, hogy végignézzem Őket szex közben... Amennyiben a napokban erre jártok... Pest megye déli része, ill. Szolnok környéke... Akár CSAK VÉGIGNÉZNI, ha más egyébre nincs igény... Cuckold/dogging-játékok, ill. bármi, ami Titeket is izgat... Komoly, privát megkereséseket várnék, aztán egyeztetünk... További szép napot Mindenkinek!
Egerben pénteken szivesen masztiznék bárki előtt csak helyed legyen
Sziasztok! Szombathelyen nőt, vagy párt kukkolnék vagy olyan nőt keresek aki kukkolna engem. Helyem van! Írj bátran!.
Hello!
Képek vannak fent!
Képek vannak fent!
Szép Napot! Középkorú Férfi Vagyok! Pár szeretkezésèt szeretném nézni !
Amennyiben Titeket izgalomban hoz ha egy Férfi néz közben akkor egymást keressük !
Szívesen kényeztetem Magam közben!
Esetleg orálisan be is segítek!
Amennyiben Titeket izgalomban hoz ha egy Férfi néz közben akkor egymást keressük !
Szívesen kényeztetem Magam közben!
Esetleg orálisan be is segítek!
Sziasztok kedves intelligens 37 éves pasi vagyok Zalából szeretnék megismerkedni egy párral hölggyel akiket lehet kukkolni akár bevásárlás közben vagy autóban séta közben extrém helyen. Zala Somogy Vas
Soproniakkal ismerkednék...(csak kukkolás is ok.

Sziasztok!
Most péntekre (22-e) keresünk találkozni is merő, ráérő partnereket délutánra és estére, Budapesten. Helyünk van.
Csak olyan jelentkezzen, aki
- ráér pénteken
- el is jön a megbeszélt találkozóra
- az adatlapunkon leírtak izgatják és az megfelel neki
Előny:
- talpi masszázs tudás és gyakorlat (hosszan, változatosan, erősen tud és szeret női talpi maszírozni)
Várom a komoly jelentkezéseket az adatlapomon megadott MAIL címen és módon! (mondom: NEM itt, hanem mailben!)
Köszönöm,
Niki
Most péntekre (22-e) keresünk találkozni is merő, ráérő partnereket délutánra és estére, Budapesten. Helyünk van.
Csak olyan jelentkezzen, aki
- ráér pénteken
- el is jön a megbeszélt találkozóra
- az adatlapunkon leírtak izgatják és az megfelel neki
Előny:
- talpi masszázs tudás és gyakorlat (hosszan, változatosan, erősen tud és szeret női talpi maszírozni)
Várom a komoly jelentkezéseket az adatlapomon megadott MAIL címen és módon! (mondom: NEM itt, hanem mailben!)
Köszönöm,
Niki
Szép estét!
Képek vannak fent!
Képek vannak fent!
Ma valaki kukkolná a masztimat a belvárosban?
Sziasztok!
Bence vagyok, 25 éves, budapesti pasi és régóta izgat, hogy egy pár előttem szexeljen. És hogy honnan jön az ötlet? Nos ez egy izgalmas történet. Finnországban voltam és törölték a hazafelé tartó járatomat, ezért újat kellett foglalnom. Ezt sajnos csak másnapra tudtam elintézni, így kénytelen voltam egy olcsó szállást keresni a reptér közelében éjszaka. Rögtön a lényegre is térek. Elmentem aludni, mert korán indult a gépem, de azt tudni kell, hogy a falak papír vastagságúak voltak, így mindent is lehetett hallani. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy nyögéseket hallok. Női nyögéseket. Mondanom se kell olyan kemény lettem, mint még soha....
Ennyi lenne az én kis történetem. Érdekelne valakit egy ilyen kis móka?
Üzenetben várom az érdeklődő párokat!
Bence vagyok, 25 éves, budapesti pasi és régóta izgat, hogy egy pár előttem szexeljen. És hogy honnan jön az ötlet? Nos ez egy izgalmas történet. Finnországban voltam és törölték a hazafelé tartó járatomat, ezért újat kellett foglalnom. Ezt sajnos csak másnapra tudtam elintézni, így kénytelen voltam egy olcsó szállást keresni a reptér közelében éjszaka. Rögtön a lényegre is térek. Elmentem aludni, mert korán indult a gépem, de azt tudni kell, hogy a falak papír vastagságúak voltak, így mindent is lehetett hallani. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy nyögéseket hallok. Női nyögéseket. Mondanom se kell olyan kemény lettem, mint még soha....

Ennyi lenne az én kis történetem. Érdekelne valakit egy ilyen kis móka?

Üzenetben várom az érdeklődő párokat!

Sziasztok!
Képek vannak fent!
Képek vannak fent!
Mezőkövesd kőrnyéke,,párokat néznék szeretkezés közben
Ma valaki public a belvárosban?
Mosonmagyaróvár környékén kukkolnék pasit, pasikat.