Skype? ?
(Ez egy válasz donpepe555 üzenetére (2025. 01. 05. vasárnap 04:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia én szívesen kukkolnálak titeket írj ha érdekel
(Ez egy válasz lovedick98 üzenetére (2025. 01. 04. szombat 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Kifutónál kukkolnék de én is kukkolható vagyok
Sziasztok. Jövő héten kukkolnék nőt vagy párt. Makó környékén. Sportos fiatal, srác vagyok.
Ma este Budapesten nálam kis mozizás valakit érdekelne?
Sziasztok!
Budapesten és környékén ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok! Viber, Google Chat, Whatsapp megoldható!
Csak találkozni merő párok írjanak, nem képgyűjtőket és levelező partnereket keresek!
Csak találkozni merő párok írjanak, nem képgyűjtőket és levelező partnereket keresek!
Sziasztok!
Párt néznék szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke!
Párban kukkolnánk párt pénteken vagy szombaton.
Profi kukker kipróbált tervvel pároknak....

Miskolcon kukkolnék, de engem is lehet
Kukkolnék szexelő párokat,vagy masztit!
Sziasztok! Fiatal srácot fogadnánk ma hármas szexre. Privit Sziasztok!
Tiszafüred és környékén ki előtt csináljam magamnak ha erre jársz írj rám de én is szivesen kukkolok bárkit
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Párt néznék szeretkezés közben! Mezőkövesd környéke!
Ma masztiznék mások előtt hely kell
Sziasztok!Hevesmegyeben szivesen kukkolnak parokat szeretkezes kozben.40es sportos pasi.
Bp 14.? Pár, ki benne lenne ma este?
sziasztok! nyiregyhazan vagy közelében van klub esetleg többes akikhez csatlakozhatok??