Sziasztok. Malomvölgyi tónál masztizok nemsokára egyet. Részletek privátban. Kukkoló, segítő esetleg?
Párt vagy ferfit kukkolnék szegeden
Ajka és környéki lányt vagy párt keresek tudlak fogadni de utazni is tudok, akár napközben is megoldható diszkréció és ápoltságunk fontos ,hármas játékokat ,cuckoldot is kedvelem.
Sziasztok
Ma Székesfehérváron megleshető leszek miközben masztizom a kocsimban!
Ha lenne kedved meglesni akkor privátba írj kérlek!
Ma Székesfehérváron megleshető leszek miközben masztizom a kocsimban!
Ha lenne kedved meglesni akkor privátba írj kérlek!
Sziasztok. Szépvölgyire jön most valaki?
Marcaliban ma este közös faszveréshez valaki? Mi két 50 éves pasik.
Sziasztok, olyan személyt keresek, aki kora reggel kényeztetné a farkamat! Vas megye! Utazni tudj! Irj privibe üzenetet
Budapesten ma este odaadnám a farkam egy párnak!
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!
Ma délután valaki Ajkán? Hölgy, pár?. Akár csak kukkolás is érdekel. Enyhe bi is oke.
Sziasztok
Van kivel , de nincs hol?
Amennyiben izgat Titeket,hogy egy középkorú Férfi kukkol vagy esetleg orálisan besegít akkor várlak szeretettel !
Van kivel , de nincs hol?
Amennyiben izgat Titeket,hogy egy középkorú Férfi kukkol vagy esetleg orálisan besegít akkor várlak szeretettel !
Nyitott pár szeretkezését meglesném.
Próbafülke, öltözőfülke, esetleg autós kukkolás nagyon izgató lenne oda vagy vissza is, hölggyel vagy párral.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Sziasztok! Nem függetlenként ismerkednék, intelligens, párral , hölggyel hosszabb távra.Személyes találkozónak vagyok a híve.Priviben folyt! IQ,higiénia ,szimpátia fontos
Kukkolnék szegeden párt vagy ferfit
Sziasztok! Párokat kukkolnék szeretkezés közben, autóban, nálatok, akar vendégül is látlak Titeket. Igényes, normális férfi vagyok.
Párokat néznék szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke!
Szegeden keresek párommal 2 vagy 3 rom férfit akik kukkolnának minket
Budapest belvárosban vagany csaj aki kukkolna vagy akit kukkolni lehet?
Megkukkolnalak! De lehet meg is kurnam a puncid!
(Ez egy válasz 1bandyka üzenetére (2025. 02. 01. szombat 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 01. szombat 07:41

Idős pasi fogadna párokat masszírozok, kukkolok , beszállok , kényeztetek ma, vagy holnap Budapesten