Ki nézné meg ha most bele verném feleségem hasznalt bugyiaba! Csak viber cam van!
Sziasztok!
Párom ma késő délután estefelé kalandozna!
További részleteket üzenetbe képet e-mailben tudok küldeni.
Kellemes hétvégét mindenkinek.
Párom ma késő délután estefelé kalandozna!
További részleteket üzenetbe képet e-mailben tudok küldeni.
Kellemes hétvégét mindenkinek.
Párok hölgy tagját Masszíroznám! Mezőkövesd kőrnyéke!

Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére ! Pároknál a hölgy lábáról lenyalni a spermát / vagy máshonnan is / ez csak lehetőség ///sperma imádó vagyok /////Pisi szex is ok ^^^^^^^####}}####
Sziasztok. Holnap dél körül Bonyhád - Szekszárd - Cece - Székesfehérvár útvonalon valaki? Kukkolás, közös játékok

Marcali környékén bisex kaland 2 bi pasival?
Szeretek kamozni skyp-on tangában! Ha érdekel írj!
Szombat este Skypon szexelnék párokkal nőkkel! Írj privát
Pesti part kukkolnek ma este

Sziasztok. Ma este hozzánk hasonló alkatú párt fogadnánk, kölcsönös kukkolásra.
Sziasztok! Írtam…
(Ez egy válasz Bisexromapsi üzenetére (2025. 03. 07. péntek 06:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Kukkolnam ahogy kényezteted a nejem 50 es roma milf bp
Sziasztok. Olyan kalandvágyó párt vagy hölgyet keresek aki hasonló izgalmas dolgokban benne van:
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek.A hét bármely napján esti órákban. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot.
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek.A hét bármely napján esti órákban. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot.
Nézlek és rá vered az arcomra
Szép Napot! Középkorú Férfi Pár szeretkezésèt szeretné nézni !
Amennyiben Titeket izgalomban hoz ha egy Férfi néz közben akkor egymást keressük !
Szívesen kényeztetem Magam közben!
Amennyiben Titeket izgalomban hoz ha egy Férfi néz közben akkor egymást keressük !
Szívesen kényeztetem Magam közben!
Sziasztok nyíregyházán keresek perverzebb párokat , szeretek néző lenni masszírozni kényeztetni smile nem vagyok kamus , írjatok bátran , előre is köszi

Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Sziasztok! Ápolt,sportos,megbízható férfi vagyok!
Kedves,érzéki párt nézznék(is) szex közben.
Kedves,érzéki párt nézznék(is) szex közben.
Mire odaér egy pár , leég a bré !
(Ez egy válasz wbooy80 üzenetére (2025. 03. 05. szerda 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 05. szerda 12:25

Szuper idő van. Ülök az autóban lehúzott ablakkal félre állva. Égeti a nap az arcomat, és a felálló farkamat, amit finoman húzkodok. Izgi lenne egy hölgy vagy pár aki meglesné..Esetleg meg is érintené..