Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Sziasztok,
Ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapesten!
Utazni tudok, Viber, Whatsapp, Google Chat van.
Írjatok bátran! Érezzük jól magunkat!
Ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapesten!
Utazni tudok, Viber, Whatsapp, Google Chat van.
Írjatok bátran! Érezzük jól magunkat!
Ma este Marcaliban, két 50 éves bi pasihoz valaki kölcsönös farokveréshez?
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére !//Aktust néznék nagyon közelről /!!!!
Vasárnap napközben párt néznék.
Sziasztok! Párt kukkolnék esetleg besegítenék. Kíváncsi hölgyet, lányt keresnék, akit izgatna közös maszti. Vas megye (Szombathely). Hellyel rendelkezem.
Keresek: Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges! Kedvelem az erotikus beszélgetést!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 50-től 72 évesig!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 50-től 72 évesig!
Szeretnék egy párt meg lesni szex közbe Miskolcon
Szép Napot! Középkorú Férfi Pár szeretkezésèt szeretné nézni !
Amennyiben Titeket izgalomban hoz ha egy Férfi néz közben akkor egymást keressük !
Szívesen kényeztetem Magam közben!
Amennyiben Titeket izgalomban hoz ha egy Férfi néz közben akkor egymást keressük !
Szívesen kényeztetem Magam közben!
Olyan pár ismeretségét/barátságát keresem akiket izgatna, ha kezdetben nézném a szeretkezésüket passzívan majd ha alakul és igénylik (később )az ő elgondolásuk szerint továbblépnénk.IQ, ápoltság,szimpátia, diszkréció fontos számomra.
Sziasztok!
Kíváncsi hölgyet, lányt keresnék, akit izgatna közös maszti vagy webkamerás kukkolás....
Van gmail chat vagy skype...
Írj privire, megbeszéljük!
Kíváncsi hölgyet, lányt keresnék, akit izgatna közös maszti vagy webkamerás kukkolás....
Van gmail chat vagy skype...
Írj privire, megbeszéljük!
Sziasztok!
18 óra körül lenne kedve valakinek csatlakozni egy jó masztihoz a Szépvölgyin?
18 óra körül lenne kedve valakinek csatlakozni egy jó masztihoz a Szépvölgyin?
Dunaújváros Szekszárd Kalocsa környékén taliznek labsex érdekel harisnya zokni mezítláb nyalogatni szeretnék női lábfej 17 5 farkam talpak közé szorítani. Sok minden érdekel. Írj privát
Sziasztok.MA estére! Olyan kalandvágyó párt vagy hölgyet keresek aki hasonló izgalmas dolgokban benne van:
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást a feleséggel.A férj párja jelenlétében.a feleség kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást a feleséggel.A férj párja jelenlétében.a feleség kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
Sziasztok !
Ma este heteró alapon párt keresek Budapesten!
Akár esetleg a Szépvölgyin ,akár a reptéren !
Valóban nagy méretű pasi vagyok !
Ma este heteró alapon párt keresek Budapesten!
Akár esetleg a Szépvölgyin ,akár a reptéren !
Valóban nagy méretű pasi vagyok !
Barátnőt, feleséget, kényeztettnék Masszíroznák! Mezőkövesd kőrnyékén!
Miskolcon ki verném a farkam csatlakozik valaki vagy csak nézne
Sziasztok.MA estére! Olyan kalandvágyó párt vagy hölgyet keresek aki hasonló izgalmas dolgokban benne van:
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Holnap este kukkolnék férfit