Sziasztok
Kb 1 óra múlva lent leszek a Gárdonyi nudin “sétálni”….
Ha esetleg arra jár valaki megleshet…
Privátba írj!
Kb 1 óra múlva lent leszek a Gárdonyi nudin “sétálni”….
Ha esetleg arra jár valaki megleshet…

Privátba írj!
Hölgy vagy pár akit izgat ha kukkolják? Soroksári bevásárlóközpont parkolo? Este? Privátban írjatok. Intelligens férfi vagyok.
Bp? Autózgatok magamban

Na ebben én is benne lennék!!!
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 03. 29. szombat 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 29. szombat 16:10

párt néznék ahogy szexel, plusz ha nyalhatom a nő punciját
Sziasztok, normális párt néznék Bp-en!
Kukkolást,esetleg perverziókat kedvelő Nővel,párral ismerkednék!
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Balatonmária-Marcali környékén, két 50 éves bi pasi keres srácokat, bi párokat.
Ki verném a farkam ki nézné meg Miskolcon
Veszprém

Sziasztok
Hölgy vagy pár meglátogatna ezen a hétvégén Balatonfüreden?
Közvetlen vízparti szállás.
Csütörtöktől-vasárnapig leszek ott.
32 éves, sportos férfi vagyok.
Hölgy vagy pár meglátogatna ezen a hétvégén Balatonfüreden?
Közvetlen vízparti szállás.
Csütörtöktől-vasárnapig leszek ott.
32 éves, sportos férfi vagyok.
Sziasztok
Gödöllő környékén kukkolható párt, vagy hölgyet keresnék.
Nem volt még ilyenben részem, így nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen.
Gödöllő környékén kukkolható párt, vagy hölgyet keresnék.
Nem volt még ilyenben részem, így nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen.
Szarvas környékén kukkolnék párt,fèrfit,nőt. Segíthetek is.
Sziasztok! Békésmegyei hölgyeket/párokat kukkolnék.
Sziasztok !
Budapesten napközbeni rapid randin , hölgyet kényeztetnék a valóban 23-cm es cerkámmal !
Budapesten napközbeni rapid randin , hölgyet kényeztetnék a valóban 23-cm es cerkámmal !
Budapesten vagy környékén ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!
44 éves kedves srác keres idősebb párt, akiknek megleshetné a szeretkezéseit. 60 éves kor körül, de mindenféleképpen 50 felett. Szimpátia és intelligencia fontos, anélkül nem fog menni. Örömmel barátkozom és nyitott vagyok a kukkolás mellett egyéb közös időtöltésre is.
Sziasztok.
31 éves ápolt 178cm 81kg pasi vagyok.
Budapesten csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére.
Utazni tudok.!
31 éves ápolt 178cm 81kg pasi vagyok.
Budapesten csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére.
Utazni tudok.!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
sziasztok lányok hőlgyek ismerkedés webcam bármiben bennevagyok. Havalamit nemkapsz meg othon vagy csak unod a megszokást irj. Esetleg férjed barátod elhanyagol vagy kiprobálnál valami ujat én benevagyok. webcam arcnélkül névnélkül titkos kapcsolat.