Idős párt keresek.Pécs a többit privátba
Köszönjük szépen és azért az extra is jó volt reméljük.
(Ez egy válasz Kzsolti üzenetére (2025. 06. 20. péntek 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 20. péntek 12:10

Volt szerencsém találkozni a párral, nagyon jó élménnyel lettem gazdagabb. A hölgy szép adottságait, alakját egy plázában több ruhapróba keretében sikerült megtapasztalni .. nagyon korrekt pár, bízom a folytatásban..

Sziasztok, hölgyet vagy párt kukkolnék Bp-en.
Kukkolna valaki maszti közpben!
Helyem van
Helyem van
Párok hölgy tagját Masszíroznám! 18+ Mezőkövesd kőrnyéke
Volt szerencsém találkozni a párral, nagyon jó élménnyel lettem gazdagabb. A hölgy szép adottságait, alakját egy plázában több ruhapróba keretében sikerült megtapasztalni .. nagyon korrekt pár, bízom a folytatásban..
(Ez egy válasz Fotózáspárban üzenetére (2025. 06. 05. csütörtök 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 05. csütörtök 13:03

Holnap délelőtt kukkolás vagy masszázs ilyenre keresünk. Masszázshoz nincs helyünk. Mindkettohoz jár extra.
Parokat lesnék szex közben,vagy akár magányos hölgyet,pasit maszti közben! Ha nincs helyed az sem gond,nálam is megoldható!
Szombat este szívesen találkozunk az adatlapunkon leírt külsővel és habitussal rendelkező intelligens sráccal Szekszárd környékén.
Sziasztok,
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk ma este Budapest és környékén!
Utazni tudok, lehetünk akar szabadban is. Írjatok bátran!
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk ma este Budapest és környékén!
Utazni tudok, lehetünk akar szabadban is. Írjatok bátran!
Sziasztok MA estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére !/…Közelből csak ha lehet ! ///// érdekel csak kukkolás nem muszáj beszállnom /// csak nézőként is részt vehetek ha valakit ez így izgat ! Privátba Írj !!!!
Szegeden kukkolnék párt vagy férfit
Rosszkor bizony .Majd szólok ha lesznek kinn, csak várjàtok meg .....
(Ez egy válasz DjiLife üzenetére (2025. 06. 19. csütörtök 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 19. csütörtök 14:09

Rosszkor vagy akkor kint... keso este jarnak ki...mondhatni ejszaka...
Az,hogy valaki kimegy a reptérre egyszer kétszer az mêg semmit nem jelent , sokszor ki kell jàrni ahhoz hogy valami összejöjjön.Ne legyetek tévedésben.Én sokat jàrok ,volt is kaland S szex nem is egyszer.Egyedűli nő az meg elég ritka
Sziasztok!
Valaki akar beszélni Kecskemét-Nagykőrös-Cegléd közeléből? 21 éves srác vagyok, nem zárkózom el semmitől. A profilomon vannak képek elméletileg. Sportos vagyok, átlag feletti mérettel.
Valaki akar beszélni Kecskemét-Nagykőrös-Cegléd közeléből? 21 éves srác vagyok, nem zárkózom el semmitől. A profilomon vannak képek elméletileg. Sportos vagyok, átlag feletti mérettel.
Sziasztok, ha volna kedved a Tiszató közepén egy motoros kishajón nudizni és nőnemű vagy keress bátran
Sziasztok. Írtam nektek, de nem megy át mert tiltva vagyok :-(
(Ez egy válasz vandam164 üzenetére (2025. 06. 18. szerda 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 18. szerda 08:25

Hali! 50 es pár vagyunk, kukkolásra keresünk srácokat, akik párom masztizását, vagy ahogy én csinálom neki néznétek. Kocsi mellett, szereti nézni ahogy veritek, de ha szimpi vagy segit kézzel. Más NINCS!! Párok is irhatnak. Legyetek ápoltak és kulturáltak! Fotó minimum 1.
Rosszkor vagy akkor kint... keso este jarnak ki...mondhatni ejszaka...
(Ez egy válasz Golden45 üzenetére (2025. 06. 19. csütörtök 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 19. csütörtök 13:15

Reptérnél esetleg masztizó hölgy,akihez lehet csatlakozni? Tudom nem jellemző,a magányos hölgy,de a párok is mostanában el vannak tünve!
Valaki most Jászárokszállás,Jászágó,Pusztamonostor környékén?masztit néznék most
Hali,valaki Nyíregyháza környékén?