Sziasztok! Szeretnék jelentkezni a nemes feladatra!
(Ez egy válasz BAZpar40 üzenetére (ma 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Kukkolnék párt/párokat Tatabányán. Amennyiben lehetőségem is lenne rá, szivesen csatlakoznék. 27/184/92/14
Kukkolnék párt/párokat Tatabányán. Amennyiben lehetőségem is lenne rá, szivesen csatlakoznék. 27/184/92/14
B.Ú.É.K. !
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Szexelő párt lesnék Szeged és környéke.53 éves férfi vagyok
Sziasztok!
Győrben és környékén keresek párokat, akik szeretnek egy kis plusz izgalmat csempészni az együttléteikbe.
Győrben és környékén keresek párokat, akik szeretnek egy kis plusz izgalmat csempészni az együttléteikbe.
Miskolc, pár igényes ff keres kukkolasra!
Sziasztok! Lenne itt olyan pár akit nézhetnék szeretkezés közben?
Ma még a salirisben a nudis szaunában leszünk, szívesen kukkolunk, játszadozunk, párok, pasik, csajok!
Szegeden keresek férfit ma párommal
Budapesten hölgyet vagy párt lesnék meg bármilyen intim helyzetben. Öltözés, tusolás, maszti vagy szeretkezés?
Ha izgalmas számodra egy kukkoló, írj! 47éves, normál alkatú férfi vagyok.
Ha izgalmas számodra egy kukkoló, írj! 47éves, normál alkatú férfi vagyok.
30 alatti párt mai napon meglesnék úgy, hogy közben kiverem rátok. Szólóban nő is érdekelne, de kizárólag ma és Budapesten. Támogatás lehetséges.
Sziasztok mai nap szívesen ismerkednek párral hölggyel kellemes kikapcsolódáshoz akár egy kis újévi autóskalandhoz vagy csak egy kis kellemes játszadozáshoz kiránduláshoz Zala és szomszédos megyékből
Ma este egy kukkolhato par Hajduban?diszkreten csak kukkolas
Sziasztok!
Szívesen néznék párt, párokat szex közben.
Szívesen néznék párt, párokat szex közben.
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Budapesten lakom, utazni tudok, Viber, WhatsApp, Google chatem van.
Írjatok bátran!
Budapesten lakom, utazni tudok, Viber, WhatsApp, Google chatem van.
Írjatok bátran!
Senki??
(Ez egy válasz Ricsi Rics39 üzenetére (2025. 12. 30. kedd 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 30. kedd 13:50
Sziasztok
Ma Fehérváron vagy környékén lenne kedve valakinek meglesnie miközben masztizom a kocsimban?
PRIVÁTBA ÍRJ!
Ma Fehérváron vagy környékén lenne kedve valakinek meglesnie miközben masztizom a kocsimban?
PRIVÁTBA ÍRJ!
Szexelő párt néznék Szeged és környéke. 53 éves férfi vagyok.
Sziasztok!
Párokkal , hölgyekkel szeretnék ismerkedni. Elsősorban nézni szeretném amint egymással, vagy másokkal is huncutkodtok. Izgalmas, pikáns, tabumentes beszélgetésekre is vevő vagyok, lényeg a jó hangulat.
Párokkal , hölgyekkel szeretnék ismerkedni. Elsősorban nézni szeretném amint egymással, vagy másokkal is huncutkodtok. Izgalmas, pikáns, tabumentes beszélgetésekre is vevő vagyok, lényeg a jó hangulat.
Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Perverzió előny!!!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Perverzió előny!!!
Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék.
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék.

werfgegier

med-hed