Szia! Szeretek kamera elött masztizni, izgató amikor néznek főleg ha még írják is, hogy mit csináljak! Ha érdekel a dolog írj! teamson vagy gmailon tudok kamerázni!
Tudnám élvezni,de Budapesten vagyok.
(Ez egy válasz kézzel üzenetére (2026. 01. 26. hétfő 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívesen maszturbálnék bárkivel nála vagy a természetben Miskolcon
Salirsben diszkréten kukkolnék, medencében, gőzben vagy a nudi szaunában!
sziasztok, női masztit kukkolnék bp-en, akár helyet is tudok hozzá biztosítani
Sziasztok .41 éves magyar,ápolt egészséges, diszkrét,potens, nem dohányzó értelmiségi férfi vagyok.
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Sziasztok!
Párokkal , hölgyekkel szeretnék ismerkedni. Elsősorban nézni szeretném amint egymással, vagy másokkal is huncutkodtok. Izgalmas, pikáns, tabumentes beszélgetésekre is vevő vagyok, lényeg a jó hangulat.
Párokkal , hölgyekkel szeretnék ismerkedni. Elsősorban nézni szeretném amint egymással, vagy másokkal is huncutkodtok. Izgalmas, pikáns, tabumentes beszélgetésekre is vevő vagyok, lényeg a jó hangulat.
Sopronban ismerkednék a téma iránt érdeklődőkkel
Hölgyet, párt lesnék meg bármilyen intim helyzetben. Öltözés, ruhapróba, tusolás, maszti, szeretkezés….
Írj ha izgatna az ilyen helyzet! Bp és környéke.
Írj ha izgatna az ilyen helyzet! Bp és környéke.
Szexelő párt kukkolnék masztizva. Szeged és környéke. 53 éves férfi vagyok.
Sziasztok! Valós , komoly párral ismerkednék hosszú távra.IQ,higiénia, szimpátia fontos!
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex creampie szex cuckold szex pisi szex anál szex spermás játékok csöpögő tejes terhes nő cici stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Terhes hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít /
Sziasztok, holnap délután vagy este fele Veszprém megyében kukkolnék párt, vagy masszíroznék. 40-es sportos..
Üdv. Közösen masztiznèk bárkivel. 46- èves fèrfi vagyok. 3.ker.
Üdv
Lenne esetleg olyan pár aki harmadikat keres hetero alapon?
Arra gondoltam hogy kezdésnek csak nézőként szállnék be,aztán szívesen masszíroznám a hölgy tagot,vagy esetleg olyan dolog is érdekelne hogy elmegyünk kocsikázni,a férfi vezet én pedig a hátsó ülésen a hölgyel foglalkozok.
Ha lenne kedve ismerkedni valakinek akkor privátban folytassuk.
Lenne esetleg olyan pár aki harmadikat keres hetero alapon?
Arra gondoltam hogy kezdésnek csak nézőként szállnék be,aztán szívesen masszíroznám a hölgy tagot,vagy esetleg olyan dolog is érdekelne hogy elmegyünk kocsikázni,a férfi vezet én pedig a hátsó ülésen a hölgyel foglalkozok.
Ha lenne kedve ismerkedni valakinek akkor privátban folytassuk.
Nagykanizsán szívesen kukkolnék, minden megoldás érdekel. Engem is lehet e kukkolni
Tiszafüreden a hétvégén szivesen megmutatom bárkinek csak legyen helyed
Sziasztok. Párnak lennék a házibarátja 26 éves ápolt átlagos pasi vagyok 17cm intimmel. Bács-Kiskun megyében és vonzás körzetében keresnék.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Miskolcon párt fogadnék lakásomban és nézném őket ahogy szeretkeznek

werfgegier

Andrea Carlson