Holnap kukkolható vagyok Debrecen nagyerdőn szívesen fogadom párok jelenlétét
Orosin valaki / pár/ du 15 körül???
Sziasztok! Olyan párt keresek, aki szereti/izgatja ha néző/ kukkoló előtt szexel! Manuálisan besegítenek igény esetén
Szombathelyi 50 éves férfi vagyok. Ha esetleg érdekes lehetek váltsunk pár mondatot!
Szombathelyi 50 éves férfi vagyok. Ha esetleg érdekes lehetek váltsunk pár mondatot!
Helló! Ma és holnap este Kecskeméten pár/nő akit lehet kukkolni? Kérlek privátban jelezd!
Holnap késő este lenne akit lehet kukkolni? Szombathely -Győr -Tatabánya környékén?
Ma este szívesen kukkolnék párt, illetve ha lenne igény rám, be is szállnék. Ápolt, kúltúrált, nem tolakodó pasi vagyok.
Párokat, lányokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok, helyem van! Írjatok bátran! Viber, WhatsApp, Google chat megoldható!
Utazni tudok, helyem van! Írjatok bátran! Viber, WhatsApp, Google chat megoldható!
Szîvesen kukkolnék Bp-en!
Sziasztok!
Tervezünk kimenni a reptérre egy doggingra.
Úgy tervezzük hogy a hölgy tagunk valami szexi ruciban lenne.
Ami tutira belefér kis tipi tapi nyali fali... És persze hölgyre élvezés.
Ti hogyan szeretnétek? Ötleteket és elképzeléseket privátban küldhettek. Ki tudja lehet kedvet kapunk hozzá.
Tervezünk kimenni a reptérre egy doggingra.
Úgy tervezzük hogy a hölgy tagunk valami szexi ruciban lenne.
Ami tutira belefér kis tipi tapi nyali fali... És persze hölgyre élvezés.
Ti hogyan szeretnétek? Ötleteket és elképzeléseket privátban küldhettek. Ki tudja lehet kedvet kapunk hozzá.
Sziasztok
Ma 19:30’tól kint leszek Fehérváron a Sárpentelei parkerdő nagy parkolojában!
Olyan Nőt vagy Párt várok akit akiket izgatna ha megleshetné ahogy masztizom a kocsimban!
Sétáljatok oda a kocsimhoz nyugodtan!
Helyzetjelzöm égni fog!
Diszkréció alap!☝️
Ma 19:30’tól kint leszek Fehérváron a Sárpentelei parkerdő nagy parkolojában!
Olyan Nőt vagy Párt várok akit akiket izgatna ha megleshetné ahogy masztizom a kocsimban!
Sétáljatok oda a kocsimhoz nyugodtan!
Helyzetjelzöm égni fog!
Diszkréció alap!☝️
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
sziasztok, hölgy masztiját nézném Bp-en, esetleg betársulnék, besegítenék, stb
Debrecenben holnap holnapután meglesnék izgalmas párokat. Fő az izgalom.
Reptéren belesne valaki az autómba?
Meztelenkedni szerető megleshető nőket vagy párt keresek Debrecenben vagy környékén
Párt kukkolnék a keleti országrészben,Miskolc,-Nyíregyháza-Debrecen háromszögben. Csak napközben érek rá. Elsősorban természetben de akár nálatok is. Passzív szerepben, de kölcsönös szimpátia esetén aktívan is, kizárólag heteró alapon. 50 éves, magas, jó méretű, értelmes fickó vagyok, a diszkréció adott és elvárt.
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex, spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik ,mindenevő vagyok stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban is / itt a jó idő / autós szex kaland is érdekel!!! / beszállás nélkül is akit ez így is izgat!! Mindenevő vagyok
Sziasztok! Ma meglesnék szívesen valakit szex vagy maszti közben. Ugyanitt közös masztira is keresnék partnert
Sziasztok!
Párokkal , hölgyekkel szeretnék ismerkedni. Elsősorban nézni szeretném amint egymással, vagy másokkal is huncutkodtok. Izgalmas, pikáns, tabumentes beszélgetésekre is vevő vagyok, lényeg a jó hangulat.
Párokkal , hölgyekkel szeretnék ismerkedni. Elsősorban nézni szeretném amint egymással, vagy másokkal is huncutkodtok. Izgalmas, pikáns, tabumentes beszélgetésekre is vevő vagyok, lényeg a jó hangulat.
Holnap 14:00-16:00-ig Szekszárdon a
Cs
tónál végignéznék egy masztit vagy ha úgy alakul engem lehet meglesni vagy akár besegíteni is.
alf
ör alf
ge

werfgegier

hantaboy
Kimberly Cox