kurva jo
Maradjunk csak a prosztatamasszázsnál, elég az is...
Engem az asszony max az ágyba DUG be, ha részeg vagyok mint egy disznó!!!
aha
:O
A buziság az, amikor a fiú egy fiúhoz vonzódik, szeretkezik vele...
amikor a lány ingerli ezeket a pontokat... akkor van a fiú, meg a lány és kész.. buziság sehol...
kivéve, ha a fazon közben egy pasira gondol...
amikor a lány ingerli ezeket a pontokat... akkor van a fiú, meg a lány és kész.. buziság sehol...
kivéve, ha a fazon közben egy pasira gondol...
de jó neki!
(Ez egy válasz bolhab üzenetére (2006. 07. 27. csütörtök 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
a férjem élvezi ojankor sokkal hamarabb megyel
nagyon jó lehet.
http://galleries.xnxx.com/Tushy/guysgetfucked/nano01/001sw/image15.htm
Ez egy kicsit soknak tűnik :)
magyar párok 2426 lett volna az előző kép.
Engem is érdekel a dolog. Több alkalommal megujazott már a feleségem. Gondoltam már arra hogy beszerzek egy kisméretü vibrátort, de félek valahogy tőle.

Máskor kapcsold fell a villanyt sex előtt.A huncútt bátyús is belophatta a lompost.Na hogy is volt?
Én voltam olyan helyzetbe hogy kinéztem magamnak egy gyönyörű lányt, de az ágyban a seggembe ő dugta be a dákóját.
kiprobálnám en is !hm
Az ki ilyen névvel jelentkezik be,ne adjon tanácsot.A bosszú,harag, rossz tanácsadó.Te megérdemled,hogy kiűzzenek ebből a "paradicsomból"
Mi köze van a prosztatamasszázsnak a pisi-kaki sexhez???
Úgylátom nincs változás a fényviszonyokban... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 07. 06. csütörtök 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 06. csütörtök 15:59
Úgylátom nincs változás a fényviszonyokban... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 07. 06. csütörtök 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9329)
Értem a kioktatást, de akit említettem azt a ’normális ’ együttlét nem is érdekelte.
A normális alatt nem csak a társadalmilag elfogadott szexuális kapcsolatot értettem,
Én is nyitott vagyok és sok mindent kipróbáltam már de, itt inkább dominákat kellene keresniük.
Nem éppen a férfi ideáljaim közé tartoznak, akiket esetleg jól seggbe dugnék, esetleg egy kis kaki pisi stb. szép csákó lehet a család, nimbusza!
A normális alatt nem csak a társadalmilag elfogadott szexuális kapcsolatot értettem,
Én is nyitott vagyok és sok mindent kipróbáltam már de, itt inkább dominákat kellene keresniük.
Nem éppen a férfi ideáljaim közé tartoznak, akiket esetleg jól seggbe dugnék, esetleg egy kis kaki pisi stb. szép csákó lehet a család, nimbusza!

Aliszultan